athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.696
- Πόντοι
- 16.631
βραχονησιδα,μπομποτα,αφαλατωμενο νερο,γκασμας,πετρεςε ναι πρώτα βουλευτής μετά γραμματέας μετά υπουργός μετά ΠΘ μετά αυτοκράτορας

βραχονησιδα,μπομποτα,αφαλατωμενο νερο,γκασμας,πετρεςε ναι πρώτα βουλευτής μετά γραμματέας μετά υπουργός μετά ΠΘ μετά αυτοκράτορας

Και παστά....βραχονησιδα,μπομποτα,αφαλατωμενο νερο,γκασμας,πετρες![]()
ειδικά με το νερό έχω ΜΕΓΑΛΟ θέμα πίνω ΜΟΝΟ εμφιαλωμένοβραχονησιδα,μπομποτα,αφαλατωμενο νερο,γκασμας,πετρες![]()
ναι πασα μου μην ανησυχεις μεταλλικο θα σου εχωειδικά με το νερό έχω ΜΕΓΑΛΟ θέμα πίνω ΜΟΝΟ εμφιαλωμένο

Συναντησα μετα απο χρονια μια Λιθουανη που οταν ειμασταν μαζι επινε σαν νεροφιδαΚαλό μήνα πότες, από κάποιον που προσπαθεί να κόψει ή έστω μειώσει το αλκοολ
Εχω και μερικά φαγητά που με πειράζουν στο στομάχιναι πασα μου μην ανησυχεις μεταλλικο θα σου εχω![]()
πες καλυτερα τι φαγητα θες να λεω στον σεφ να στα φτιαχνειΕχω και μερικά φαγητά που με πειράζουν στο στομάχι

τιποτα δεν συγκρινεται με δροσερο νερο απο λαστιχοειδικά με το νερό έχω ΜΕΓΑΛΟ θέμα πίνω ΜΟΝΟ εμφιαλωμένο
Οι θαμωνες των νοσοκομειων ειναι οι χοντροιΚαι μετά κραζουνε εμάς που καπνίζουμεάλλοι τα καπνίζουν τα δηλητηρια και άλλοι τα πίνουνε- το ίδιο και το αυτό θα έλεγα - τσιγάρα και αλκοόλ ή πιπίλα των ενηλίκων
![]()
Θέλω 3 φορές την εβδομάδα μοσχάρι 1 φορά ιταλική κουζίνα 2 φορές ψάρι ή θαλασσινά και την Κυριακή θέλω να αποφασίζω από το προηγούμενο βράδυπες καλυτερα τι φαγητα θες να λεω στον σεφ να στα φτιαχνει
Α και τι επιδορπια θες![]()
...πες και τα ποτά και κλείσαμε...Θέλω 3 φορές την εβδομάδα μοσχάρι 1 φορά ιταλική κουζίνα 2 φορές ψάρι ή θαλασσινά και την Κυριακή θέλω να αποφασίζω από το προηγούμενο βράδυ
Από γλυκά θέλω παγωτό σίγουρα και γλυκά από επιλεγμένα μαγαζιά όμως όχι τίποτα Μπουργάνες

ΒΡΕ θα παιξει παξιμαδι 2 ετων και βρεξιμο με νερο θαλασσης να μαλακωσει που θα παει γοναΘέλω 3 φορές την εβδομάδα μοσχάρι 1 φορά ιταλική κουζίνα 2 φορές ψάρι ή θαλασσινά και την Κυριακή θέλω να αποφασίζω από το προηγούμενο βράδυ
Από γλυκά θέλω παγωτό σίγουρα και γλυκά από επιλεγμένα μαγαζιά όμως όχι τίποτα Μπουργάνες

Lagavulin talker balvenie beluga για αρχή...πες και τα ποτά και κλείσαμε...![]()

Αυτά ούτε μισθωτοί δεν τα τρώνεΒΡΕ θα παιξει παξιμαδι 2 ετων και βρεξιμο με νερο θαλασσης να μαλακωσει που θα παει γονα![]()
θα τα φας οταν σε κοψει η λορδαΑυτά ούτε μισθωτοί δεν τα τρώνε![]()

Lagavulin talker balvenie beluga για αρχή![]()
το πιο πιθανό είναι ότι εγώ θα βρίσκομαι διακοπές κάπου χαλαρά και θα πίνω κοκτειλς και θα τρώω γαριδομακαρονάδεςθα τα φας οταν σε κοψει η λορδα![]()

που θα πας;το πιο πιθανό είναι ότι εγώ θα βρίσκομαι διακοπές κάπου χαλαρά και θα πίνω κοκτειλς και θα τρώω γαριδομακαρονάδες![]()
δεν ξέρω αν το σημειώνει κανείς αλλά το auto correct έγραψε talker

δεν θέλω πολυτέλειες κτλπ θέλω απλά να είμαι μακριά από τα φώτα για λίγοπου θα πας;