user212024
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 206
Κύριε μπλιζ πάντα σας θυμάμαι να ξυπνάτε πολύ νωρίς το πρωί - σήμερα βλέπω το ξενυχτάτεΤι να πούμε, κύριε;;;
Όλοι οι κρασοπατέρες εδώ μέσα μαζεύτηκαν ...
Κύριε μπλιζ πάντα σας θυμάμαι να ξυπνάτε πολύ νωρίς το πρωί - σήμερα βλέπω το ξενυχτάτεΤι να πούμε, κύριε;;;
Όλοι οι κρασοπατέρες εδώ μέσα μαζεύτηκαν ...
Και μετά κραζουνε εμάς που καπνίζουμεάλλοι τα καπνίζουν τα δηλητηρια και άλλοι τα πίνουνε- το ίδιο και το αυτό θα έλεγα - τσιγάρα και αλκοόλ ή πιπίλα των ενηλίκων
![]()
α με συγχωρειτε εαυτε , συγγνωμη ειλικρινα δικο μου το λαθοςΠοιον;
οκνηρε συνδικτυε τι ποτακια πινεις;πω ρε πούστη γεράσαμε παλιά τέτοια ώρα έφευγα για να πάω έξω για μπουκάλια και τώρα λέω θα πιω 1-2 ποτήρια με το νετφλιξ για να με πάρει ο ύπνος
αυτός ο μητσοτάκης θα μας καταστρέψει![]()
τα έχω αναλύσει και έχω ψηφίσει το καλοκαίρι ρούμι Η ούζοοκνηρε συνδικτυε τι ποτακια πινεις;
α με συγχωρειτε εαυτε , συγγνωμη ειλικρινα δικο μου το λαθος
ωρες ωρες τα βαζω με τον εαυτο σου του εξηγω εδω ειναι βιβλιοθηκη μην ενοχλειτε
το χαβα του
δεν μου αρεσουντα έχω αναλύσει και έχω ψηφίσει το καλοκαίρι ρούμι Η ούζο
και τι να πιώ ουίσκι σκέτο με 40 βαθμούς?δεν μου αρεσουν
χυμο μουλαρι σαλιγκαρι τοματο τζουςοκνηρε συνδικτυε τι ποτακια πινεις;
ναι με παγο η και λιγη σοδα η μαργαριτα η ζομπακικαι τι να πιώ ουίσκι σκέτο με 40 βαθμούς?![]()
μπραβο ετσι σε θελω εκλεκτικο πορκα μιζεριαδεν μου αρεσουν
ναι εγω πινω Μαλαματιναμπραβο ετσι σε θελω εκλεκτικο πορκα μιζερια
τα ανακατευεις θα κανεις εμετο θα φραξει το σιφωνιναι με παγο η και λιγη σοδα η μαργαριτα η ζομπακι![]()
ΠΟΤΕ δεν βάζουμε πάγο και πρόσθετα στο ουίσκι είναι ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ και μεγαλη ΑΜΑΡΤΙΑναι με παγο η και λιγη σοδα η μαργαριτα η ζομπακι![]()

διαφωνω ΩΣ προς παγο κλπ αλλα γουστα ειναι αυταΠΟΤΕ δεν βάζουμε πάγο και πρόσθετα στο ουίσκι είναι ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ και μεγαλη ΑΜΑΡΤΙΑ
μαργαρίτα ωραία είναι όταν πάω σε μεξικάνικα τους γαμάω τα πέταλα
ρούμι είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι
πιασε 12 κασεςναι εγω πινω Μαλαματινα
όταν γίνω αρχηγός του κράτους αυτά με τους πάγους θα τα απαγορεύσω πρώτο νομοσχέδιο αυτό θα είναιδιαφωνω ΩΣ προς παγο κλπ αλλα γουστα ειναι αυτα
το μελλον σου ειναι προδιαγεγραμμενοόταν γίνω αρχηγός του κράτους αυτά με τους πάγους θα τα απαγορεύσω πρώτο νομοσχέδιο αυτό θα είναι

ε ναι πρώτα βουλευτής μετά γραμματέας μετά υπουργός μετά ΠΘ μετά αυτοκράτοραςτο μελλον σου ειναι προδιαγεγραμμενο![]()