brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.273
- Πόντοι
- 2.606
Μην κάνεις ερωτήσεις που ξέρεις ποια είναι η απάντησηΝα τα πούμε όλα τώρα δημόσια, κύριε;
Αντέχετε την αλήθεια;
Μην κάνεις ερωτήσεις που ξέρεις ποια είναι η απάντησηΝα τα πούμε όλα τώρα δημόσια, κύριε;
Αντέχετε την αλήθεια;
Αντέχετε ή όχι;Μην κάνεις ερωτήσεις που ξέρεις ποια είναι η απάντηση
Άντεξα πόνους γένναςΑντέχετε ή όχι;
Ωραία λοιπόν.Άντεξα πόνους γέννας
Ψοφάς για παραμύθια της χαλιμάς συνέχισεΗ Ερημε πλησίασε διαδικτυακά. Ζούσαμε στην ίδια πόλη άλλωστε.
Για να μην πολυλογω, μου έλεγε ότι διαδικτυακά σας γουστάρει και ότι στην πραγματική ζωή σας είχε δει εκεί που εργάζεστε. Ισόγειος τόπος εργασίας.
Και της αρέσετε, ως άντρας.
Άλλωστε και η ίδια έχει ακίνητο εις Πειραιαν.
Κοντά σχετικά με την

Είστε πολύ Άντρας, ετσι;Ψοφάς για παραμύθια της χαλιμάς συνέχισε![]()
Εγώ χειρίζομαι ένα ακαουντ τύπε δεν είμαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα ούτε κουιρ ο χαουζ που τάιζε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμένα τους τάιζε άδικα γιατί από ότι βλέπεις δεν κατάφεραν τίποτα αμφότεροι ούτε καν μεταξύ τουςΕίστε πολύ Άντρας, ετσι;
Δεν κατάλαβα τίποτε.Εγώ χειρίζομαι ένα ακαουντ τύπε δεν είμαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα ούτε κουιρ ο χαουζ που τάιζε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμένα τους τάιζε άδικα γιατί από ότι βλέπεις δεν κατάφεραν τίποτα αμφότεροι ούτε καν μεταξύ τους
Στον ανακριτή θα είχες ξεράσει στο πεντάλεπτο είδες που τα γράφω μια χαρά ;Δεν κατάλαβα τίποτε.
Μην εκνευρίζεται και γράψτε αυτά που θέλετε με κατανοητό τρόπο.
Αναφέρεστε στον κ. House of Fun;;;
Κρίμα!Στον ανακριτή θα είχες ξεράσει στο πεντάλεπτο είδες που τα γράφω μια χαρά ;
Έχεις μπερδευτεί εγώ δεν κάθομαι στο γραφείο του ανακριτή ούτε απολογούμαι σε δικαστήριο που δεν υφίσταται ούτε ανάρτησα δημόσια όπως εσύ ιδιότητες ή στοιχεία κανενός η κριτική σε άνθρωπο που συνομιλούσα με το ακαουντ του όπως δεν θα πρόδιδα φίλε ή γνωστό μου για πράγματα που μου εκμυστηρεύτηκε όπως ο χαουζ σε εσένα .Χτυπηματα κάτω από την ζώνη ξέρουν να κάνουν όλοι στα πάνω από την ζώνη υπάρχει το πρόβλημαΚρίμα!
Δεν απαντάτε, κύριε.
Στον Ανακριτή θα πήγαινα αν είχα ασκήσει βία σε μια γυναίκα...
Γιατί όμως αναφέρεστε στον Ανακριτή;;
Ασκείτε βια στις γυναίκες;;;
Δεν έχει νόημα.Έχεις μπερδευτεί εγώ δεν κάθομαι στο γραφείο του ανακριτή ούτε απολογούμαι σε δικαστήριο που δεν υφίσταται ούτε ανάρτησα δημόσια όπως εσύ ιδιότητες ή στοιχεία κανενός η κριτική σε άνθρωπο που συνομιλούσα με το ακαουντ του όπως δεν θα πρόδιδα φίλε ή γνωστό μου για πράγματα που μου εκμυστηρεύτηκε όπως ο χαουζ σε εσένα .Χτυπηματα κάτω από την ζώνη ξέρουν να κάνουν όλοι στα πάνω από την ζώνη υπάρχει το πρόβλημα