blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.628
- Πόντοι
- 29.086
και εκει που ειχαμε φθασει στο πικ πεταγεται και ενας ξεκαρφωτος και λεει βοτκα με βυσσινο![]()

και εκει που ειχαμε φθασει στο πικ πεταγεται και ενας ξεκαρφωτος και λεει βοτκα με βυσσινο![]()

Μάλιστα.Οι καλυτεροι καφεδες ειναι ο ελληνικος και ο φιλτρου
Τωρα το ντεκαφ σημαινει πιο πολλα χημικα για να βγει η καφεινη
Που σημαινει οτι σου ψιλογαμαει το στομαχι
Προσωπικα ενα ελληνικο το πρωι στο σπιτι και ενα lungo διπλο με πολυ νερο που τον λιβανιζω ολη μερα στο γραφειο ...
Ο Νηματοθέτης είναι θυμωμένος μαζί μου ...
Καλά είμαι.Ο Νηματοθέτης είναι θυμωμένος μαζί μου ...
Ήρθε η ώρα και για το υγρό κομμάτι της υπόθεσης.
Εσυ να μην μαιντάνευες σε ένα νήμα και να είχες την ικανότητα να συμμετάσχεις στην κουβέντα, παραπονο το έχω. Θα σε λουστούμε και σε αυτό με βιντεάκια, γκιφάκια και άλλες μαιντανικές μαλακίες για να μας δείξεις ότι υπάρχεις και εσύ σε αυτό το σαητ.![]()
![]()
Έτρωγε ωμό ψάρι και έπινε βρόχινο νερό: Η απίστευτη περιπέτεια 42χρονου στον Ειρηνικό - «Δεν έχασα ποτέ την ελπίδα μου»
Η μηχανή της βάρκας του παρουσίασε πρόβλημα μέχρι που σταμάτησε εντελώς - Έπειτα από 8 ημέρες, αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας τον εντόπισε και ειδοποίησε τα αλιευτικά που βρίσκονταν στην περιοχήwww.protothema.gr
Εσύ είσαι ;;;
![]()
Τι είναι τα μπλιμπλικια, παιδί μου;εγώ για την τιμή του νήματος μετά όταν γυρίσω θα πιω (λίγο) κανένα ντιπλομάτικο με πάγο και με μπλιμπλίκια![]()
ε για side τυριά σαλάμια και τέτοιαΤι είναι τα μπλιμπλικια, παιδί μου;
Ρούμι πίνουν οι πειρατές και η πλεμπα της Καραϊβικής.ε για side τυριά σαλάμια και τέτοια
για το ρούμι πάνε και αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα κτλπ