blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.663
- Πόντοι
- 29.086
Lagavulins and such are peaky.Γιατί γελάτε κύριε @hardcorepse ;
Ένα lagavulin 16ρι θέλω. Ζητάω πολλά ;
They are disgusting!
Lagavulins and such are peaky.Γιατί γελάτε κύριε @hardcorepse ;
Ένα lagavulin 16ρι θέλω. Ζητάω πολλά ;
Τι λεμονιτας θα ήσουνα....
Ευτυχώς όμως που ο κ. @κωλο-γερος δεν γράφει στο νήμα αυτό.Α ρε κουφάλα... δεν αφήνεις θηλυκό για θηλυκό! Στο τέλος θα σε βάλουν και αυτόγραφα να υπογράφεις...![]()
Ειλικρινά ευχαριστώ.Πως νιωθεις εδω μεσα ;; Η ευφυΐα σου ειναι αδιαμφισβήτητη.. η καλύτερη ολων των εποχών
Εγώ πάντως απάντησα στην ίδια ερώτηση.Ειλικρινά ευχαριστώ.
Μεγάλη κουβέντα, Νικολ….
Μερικές φορές το «τι νιώθεις» είναι από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν. (Πρωτίστως στους εαυτούς μας). Θέλει 2-3 ποτά για να αναλυθεί.
Αλλά για να μη βαρύνω το κλίμα θα πω ότι το bou είναι το guilty pleasure μου. Αν αγνοήσεις τις χοντράδες που γράφονται ανά καιρούς, έχει χιούμορ, έχει αδρεναλίνη, έχει παρέα.
Εσύ;
Κ γω καπως ετσι φιλη μου.. το ηξερα οτι ειναι δυσκολη ερωτηση γ αυτο την εκανα.. αλλα ηξερα πως εσυ δ μασας.Ειλικρινά ευχαριστώ.
Μεγάλη κουβέντα, Νικολ….
Μερικές φορές το «τι νιώθεις» είναι από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν. (Πρωτίστως στους εαυτούς μας). Θέλει 2-3 ποτά για να αναλυθεί.
Αλλά για να μη βαρύνω το κλίμα θα πω ότι το bou είναι το guilty pleasure μου. Αν αγνοήσεις τις χοντράδες που γράφονται ανά καιρούς, έχει χιούμορ, έχει αδρεναλίνη, έχει παρέα.
Εσύ;
Δεν σας γνωρίζω, φίλτατε. Κάντε κάποιες συστάσεις να δούμε τι μπορεί να προσφέρουμε!Κι εσύ τι θα δώσεις;
Δεν πειράζει. Εξάλλου κάθε νήμα έχει και τους "πρωταγωνιστές" του. Ας απολαύσουμε το συγκεκριμένο όπως εξελίσσεται...Ευτυχώς όμως που ο κ. @κωλο-γερος δεν γράφει στο νήμα αυτό.
Φιλαράκι, η προσοχή μιας έξυπνης γυναίκας είναι πιο σπάνια από οποιαδήποτε σαμπάνια.Κι εσύ τι θα δώσεις;

Γι'αυτό τουτο το νήμα ίσως να είναι το καλύτερο ή ένα από τα καλύτερα νήματα του σαητ.Ειλικρινά ευχαριστώ.
Μεγάλη κουβέντα, Νικολ….
Καλό μήνα παιδιά![]()
Τι νηματαρα ανοιξαμε παλι .. hold on σ λιγο θ ανεβάσω τα κοκτειλ μουΓι'αυτό τουτο το νήμα ίσως να είναι το καλύτερο ή ένα από τα καλύτερα νήματα του σαητ.
Πολλά μπορείς να αναλύσεις με κανά ποτήρι παραπάνω.
Ευχαριστίες στην @Nicole που είχε την ιδέα και μου το εμπιστευτηκε να το τρέξω.
Πινεις κ εσυ πινα κολανταΤι νηματαρα ανοιξαμε παλι .. hold on σ λιγο θ ανεβάσω τα κοκτειλ μου
Μονο κερασμενηΠινεις κ εσυ πινα κολαντα![]()
Φτιάξε μου ένα αρνάκι στη γάστρα που ταιριάζει με το lagavulinΔεν σας γνωρίζω, φίλτατε. Κάντε κάποιες συστάσεις να δούμε τι μπορεί να προσφέρουμε!
Υπάρχουν πολλά άλλα...Πινεις κ εσυ πινα κολαντα![]()
Στο αλκα μονο πινα κολαντα πινουμεΥπάρχουν πολλά άλλα...
Πλην όμως φαίνεται ότι εσείς τελικώς δεν είστε του Αγλαισματος..