Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και προσπαθώ να το ερμηνεύσω.....
σε πιανο μπαρ παιζει να παω αυριο!!!που το ηξερες??????????????Νταξει καταλαβαμε.....Πιανο-μπαρ
Ε καλα τωρα.....Εχω κοψει εμφ εεεε προσωπικοτητα κι εβγαλα συμπερασμασε πιανο μπαρ παιζει να παω αυριο!!!που το ηξερες??????????????

πιανΟ μπαρ οχι πιανΩ μπαρ.εγω τα μονα πιανο μπαρ που ξερω ειναι τα κωλομπαρα...![]()
λεπτομεριες...γραπτος αλλαζει..προφορικος ειναι το ιδιο..πιανΟ μπαρ οχι πιανΩ μπαρ.
Αχα....Καταλαβα.....Κι οι δυο αμιλητοι θασαστε κι ουτε που θ απλωνει χεριπιανΟ μπαρ οχι πιανΩ μπαρ.
Kαλησπέρα λαιφ και μάκη
Εσπρεσάκι είναι μάκη
αχαχαχχαχαχαααχαχα......Αχα....Καταλαβα.....Κι οι δυο αμιλητοι θασαστε κι ουτε που θ απλωνει χερι
Μου ερχεται να ξερασω απο την πολυ κουλτουραπιανΟ μπαρ οχι πιανΩ μπαρ.

οπως διασκεδαζει ο καθενας φιλε μου.Μου ερχεται να ξερασω απο την πολυ κουλτουρα
Μετα θα πας για καφε φανταζομαι σε μαγαζι << καφε και ποιηση>>.
Την ουρά θα κουνάει μόνο.....στον γρήγορο ρυθμό του Μότζαρτ που θα παίζει στο μαγαζί....Αχα....Καταλαβα.....Κι οι δυο αμιλητοι θασαστε κι ουτε που θ απλωνει χερι
Την ουρά θα κουνάει μόνο.....στον γρήγορο ρυθμό του Μότζαρτ που θα παίζει στο μαγαζί....![]()
με τον ραταπλαν τα εχει?Εκει ειναι το κεφι καρδια μουοπως διασκεδαζει ο καθενας φιλε μου.
αλλοι την βρισκουν να ακουν τραγουδια με στιχο οπως¨:ντιμπινται και αχαριστη κ αλιτισσα κ αλλοι οχι.
Σεβομαι πιο πολυ τους τυπους που ακουνε ντιμπινται κτλ, και διασκεδαζουν, παρα καποιους αλλους που δεν ξερουν καν τι ακουνε.οπως διασκεδαζει ο καθενας φιλε μου.
αλλοι την βρισκουν να ακουν τραγουδια με στιχο οπως¨:ντιμπινται και αχαριστη κ αλιτισσα κ αλλοι οχι.

Με τον Καστράτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τον ραταπλαν τα εχει?

σε αυτο δε διαφωνω.απλα δεν εχει σχεση με μενα.Σεβομαι πιο πολυ τους τυπους που ακουνε ντιμπινται κτλ, και διασκεδαζουν, παρα καποιους αλλους που δεν ξερουν καν τι ακουνε.Αμα και τωρα δεν καταλαβες αστο![]()
ουτε εγω ακουω φωτη χαρα μου.λολ αλλα ε κανω κ κεφι με παολες κ λοιπα γαυγισματα.Εκει ειναι το κεφι καρδια μου
Συγγνωμη αλλα με τον Φωτη Ταλαιπωρο και την μουσικη περιοδεια του δεν
κανω κεφι