Από πλευράς κόσμου μην περιμένεις πλήθη. Από πλευράς γυναικών πολλές και ωραίες και ο χώρος σε στυλ μοντέρνου strip. Μειονέκτημα ότι βρίσκεται κάπως μακριούτσικα εκεί ακριβώς που ήταν παλιά το Rasputin. Για όσους διαμένουν Βόρεια πάντως το Legend ακόμα και το Σάββατο και το Queens of North αν πας όμως εκεί καθημερινή για να μην γίνεται το πατείς με πατώ σε, είναι ζάχαρη.Θυμάμαι ότι είχε λίγες κοπέλες πάντως αλλά έχει περάσει καιρός.Τα ρόστερ αλλάζουνε ανά τους καιρούς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται στα στριπτιτζάδικα; Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα πια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Έχεις πάει πρόσφατα στο legend ητανε καλα?Από πλευράς κόσμου μην περιμένεις πλήθη. Από πλευράς γυναικών πολλές και ωραίες και ο χώρος σε στυλ μοντέρνου strip. Μειονέκτημα ότι βρίσκεται κάπως μακριούτσικα εκεί ακριβώς που ήταν παλιά το Rasputin. Για όσους διαμένουν Βόρεια πάντως το Legend ακόμα και το Σάββατο και το Queens of North αν πας όμως εκεί καθημερινή για να μην γίνεται το πατείς με πατώ σε, είναι ζάχαρη.
Deν με ενδιαφέρει προσωπικά αν έχει πολύ κόσμο η λίγο ούτε τόσο πολύ ο χώρος αρκεί να έχει ωραίες παρουσίες που υπάρχει μια κρίση το τελευταίο διάστημα ειδικά στις ωραίες σλαβες.Θα πάω στο legend καποια στιγμη.Από πλευράς κόσμου μην περιμένεις πλήθη. Από πλευράς γυναικών πολλές και ωραίες και ο χώρος σε στυλ μοντέρνου strip. Μειονέκτημα ότι βρίσκεται κάπως μακριούτσικα εκεί ακριβώς που ήταν παλιά το Rasputin. Για όσους διαμένουν Βόρεια πάντως το Legend ακόμα και το Σάββατο και το Queens of North αν πας όμως εκεί καθημερινή για να μην γίνεται το πατείς με πατώ σε, είναι ζάχαρη.
Eντομεταξυ τι γίνεται ρε παιδιά στο κινκυ με αυτήν την υπεύθυνο?Τις προάλλες που είχα πάει με έναν φίλο καθόμουνα στο τραπεζάκι δίπλα στο μπαρ και μου λέει θες να πας να κάτσεις δίπλα με τον φίλο σου γιατί ήθελε να κάτσει..
Πήγα να της πω δεν μας χ... μωρή αλλά είπα να κάνω την Κινέζα γιατί ήθελα να περάσω καλά.
Το ίδρυμα αυτό έχει χαλάσει πολύ πάντως.Σχεδον όλες οι κοπέλες κάθονται στον καναπέ βαριούνται να δουλέψουν πρέπει να πας εσύ να τις πιάσεις.Αισθανομουνα σαν να ήμουνα σε club απλο με γυναικες παρα σε στριπ.Oλες ειναι στον κοσμο τους πινουνε τα ποτα τους και μιλανε με τις ωρες παιρναει η ωρα και καθεσε σαν τον μλκα.
Είμαι ανάμεσα σε καισσα και legend ποιο προτεινετε λιγη βοηθεια παιδες
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
σε ότι αφορά το κίνκυ εννοείται πως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ...η κατάσταση είναι απλά ένα κλαμπάκι της πόλης με χορευτές και χορεύτριες όχι στριπτητζούδες που κάνουν ομορφιές στα ενδότερα....με πολύ δυνατή μουσική κλαμπίστικη (που εμένα προσωπικά μου αρέσει να βαράει συνεχώς)!!!!!!!! κατα τα άλλα στριπτητζάδικο με την "δική μας" έννοια δεν είναι εδώ και αρκετά χρόνια....και φυσικά για την παλιά φουρνιά δεν αξίζει καν επίσκεψης!!!!!!!!!!!! μόνο γκόλντεν, άθενς και ίσως λίγο μούσσες αν έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα....όλα τα άλλα είναι εντελώς ανούσια!!!!!!!! το babylon είναι καλύτερο από τα της συγγρού αλλά πανάκριβο, οπότε τί να το κάνεις?
Οι μουσσες είναι λες και πας σε στριπ στο medellin...σε ότι αφορά το κίνκυ εννοείται πως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ...η κατάσταση είναι απλά ένα κλαμπάκι της πόλης με χορευτές και χορεύτριες όχι στριπτητζούδες που κάνουν ομορφιές στα ενδότερα....με πολύ δυνατή μουσική κλαμπίστικη (που εμένα προσωπικά μου αρέσει να βαράει συνεχώς)!!!!!!!! κατα τα άλλα στριπτητζάδικο με την "δική μας" έννοια δεν είναι εδώ και αρκετά χρόνια....και φυσικά για την παλιά φουρνιά δεν αξίζει καν επίσκεψης!!!!!!!!!!!! μόνο γκόλντεν, άθενς και ίσως λίγο μούσσες αν έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα....όλα τα άλλα είναι εντελώς ανούσια!!!!!!!! το babylon είναι καλύτερο από τα της συγγρού αλλά πανάκριβο, οπότε τί να το κάνεις?
Πολύ latines ρε παιδι μου
έχουμε φύγει πολλές σλαβες από εκεί μακάρι να φέρουν κάτι.
μάγκες και στρινγκ κλαμπ έχει καλή φάση .Έχει μια τύπου τσαμπί Ρουμάνα με καύλα σώμα για όσους θέλουν τέτοια .Και βρήκα και κάνα δυο αλλά καλά .Εκεί να όμως.Δεν λέω ότι είναι τέλειο αλλά για καθημερινές είναι ήσυχα και το προσωπικό φαίνεται πιο παρειστικο
Tuxeroukla
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Έχουν αλλάξει τα στρίπ, έχει αλλάξει ο κόσμος, έχουμε αλλάξει εμείς οι ίδιοι. Οι εποχές Ειρήνης Βέρας απο Μούσες τελειώσανε κύριοι…
τα ιδια χαλια και golden τις ψαχνεις με το κυαλι , γεμισαμε με μονο νικαραγουα και bachata . δυστυχως.............λες και ειμαστε αφρικανικη χωρα,Οι μουσσες είναι λες και πας σε στριπ στο medellin...
Πολύ latines ρε παιδι μου
έχουμε φύγει πολλές σλαβες από εκεί μακάρι να φέρουν κάτι.
Ronnie J
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 200
- Πόντοι
- 0
Αφού το αγοραστικό κοινό δεν έχει φράγκα, λογικό να αναζητήσουν τα μαγαζιά φθηνότερο εργατικό προσωπικό. Οι Σλάβες πλέον κοστίζουν συναγωνιστές. Δεν συντηρούνται με τους απλούς χορούς που παίρνουν οι πιτσιρικάδες. Ειδικά στο Golden που είναι η πλειοψηφία των πελατών. Την καλημέρα μουτα ιδια χαλια και golden τις ψαχνεις με το κυαλι , γεμισαμε με μονο νικαραγουα και bachata . δυστυχως.............λες και ειμαστε αφρικανικη χωρα,

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.764
- Πόντοι
- 6.056
Επειδή είχα αρκετή εμπειρία από αυτά τα μαγαζιά τις προϊστορικές εποχές ....Αφού το αγοραστικό κοινό δεν έχει φράγκα, λογικό να αναζητήσουν τα μαγαζιά φθηνότερο εργατικό προσωπικό. Οι Σλάβες πλέον κοστίζουν συναγωνιστές. Δεν συντηρούνται με τους απλούς χορούς που παίρνουν οι πιτσιρικάδες.
Απλώς υπενθυμίζω ότι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, δεν έπαιζε μπριζόλα & φραπές πριν το 2008. Πουθενά.
Οπότε δεν έπαιζαν και προσφορές ... για φραπέ μπριζόλα των 350€ - 400€ που παίζουν τώρα στα κεντρικά μεγάλα ....
τις οποίες όποιες παίρνει .... δίνει δηλαδή είσοδο, ποτά , χορούς κανά 100€ και 350€ με 400€ για μπριζόλα/φραπέ 20-25 λεπτά
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕ CE ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ QR CODE ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Να αναγνωρίζεται παντού ότι είναι ένας πιστοποιημένος μαλάκας και να μην μπορεί να του αμφισβητηθεί η ιδιότητα.
Και τον καιρό δηλ που υπήρχε χρήμα, δεν έπαιζε σπέσιαλ των 250€ - 400€ . Χουροί έπαιζαν .
Με τη διαφορά τότε ότι
1)ήταν μόνο σλάβες και ρουμάνες
2)και στον απλό χορό τα βγάζαν όλα
3)είχε συνέχεια σόου στην πίστα όπου επίσης τα έβγαζαν όλα
4)οι πιο πολλές κυκλοφορούσαν ξεβράκωτες και στο μαγαζί μέσα ... και ελάχιστες ήταν με φουστάνα
να το παίζουν κυριλέ ...
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
Σωστό στο 100% κατ'εμέ. Οι προηγούμενες γενιές 45+ ήταν πεινασμένες για μουνί. Δεν είχαν ούτε πρόσβαση σε σοσιαλ αλλά ούτε είχε απελευθερωθεί το γαμήσι στα νιάτα τους.Νομίζω δε βγαίνει τόσο χρήμα για δύο λόγους. 1) οι εποχές είναι χειρότερες και ο πολύς κόσμος προσέχει πιο πολύ πώς ξοδεύει. Πριν την κρίση έβλεπες ακρότητες στη νύχτα, και στα μπουζούκια, στα κλαμπ, κλπ. 2) οι άνδρες που είναι τώρα στη γύρα μεγάλωσαν σε εποχές που το μουνί είναι εύκολο και δεν είναι πεινασμένοι όπως οι μπαρμπάδες των 2000s που ανοίγανε σαμπάνιες για να τους πουλάει έρωτα και φιλάκια στο μάγουλο ή κάθε Ρουμάνα. Ο σημερινός πελάτης, θα πάει, θα κεράσει 1-2 ποτά, θα τη πάει την άλλη στο πριβέ να τη γλεντήσει, θα αδειάσει και θα φύγει. Δεν υπάρχουν τα παλιά κορόιδα.
Τους έκατσε και η χρυσή 20ετια και πηγαίνανε και τα τινάζανε όλα στον αέρα. Είτε σε στριπτιτζάδικα είτε σε μπουζούκια είτε είτε.
Τελευταία μου φορά στον χώρο ήταν περί το 2010-2012 κάπου εκεί. Όπου με ένα συνετό ποσό έπαιρνες τσιμπούκι σίγουρα και σε κάποια μαγαζιά και γαμήσι.
Πολλοί τακτικοί πελάτες βγάζανε γκόμενες από τα στριπτιτζάδικα που τις έβλεπαν και εκτός.
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.190
- Πόντοι
- 2.846
Bro, αυτοί που είναι 45 ή 50 σήμερα ήταν 20 γύρω στο 1995–2000. Τότε ήταν ήδη εύκολο το σεξ αλλά έπρεπε να κυκλοφορείς και να κάνεις direct πεσίματα γιατί το internet ήταν μόνο για nerd μειοψηφίες. Επειδή λίγα χρόνια μετά ως πιτσιρικάς είχα δουλέψει σε μαγαζιά και πρόλαβα πολλά παιδιά της εποχής (ως 30ρηδες), έχω ακούσει πολλές ιστορίες και έχω δει και albums από γκόμενες με φιλμ που τραβάγανε για να δείχνουν τα τρόπαια και στο λέω γκαραντί. Το τι βλέπανε οι φωτογράφοι που εμφάνιζαν τα φιλμ τότε πρέπει να είναι θέμα για βιβλίο. Οι πεινασμένοι στα στριπ ήταν οι 60ρηδες της τότε εποχής που είχαν μικροπαντρευτεί στα 1960s και τα 1970s, είδαν τις μικρές από την Ανατολική Ευρώπη τους γύρισε το μάτι και την είδαν τζόβενοι. Αυτοί απ' ότι έχω καταλάβει ούτε ωραίες τάνες δεν είχαν στην εποχή τους, κάτι Ελληνίδες γριές ήταν στα μπουρδέλα.Σωστό στο 100% κατ'εμέ. Οι προηγούμενες γενιές 45+ ήταν πεινασμένες για μουνί. Δεν είχαν ούτε πρόσβαση σε σοσιαλ αλλά ούτε είχε απελευθερωθεί το γαμήσι στα νιάτα τους.
Πρόλαβα μόνο το τέλος της περιόδου, αλλά λόγω δουλειάς νομίζω είδα αρκετά, όντως της πουτάνας γινόταν.Τους έκατσε και η χρυσή 20ετια και πηγαίνανε και τα τινάζανε όλα στον αέρα. Είτε σε στριπτιτζάδικα είτε σε μπουζούκια είτε είτε.
Είχα πια φύγει έξω. 3–4 χρόνια πριν που πήγαινα που και που σε στριπ με τύπους από τη δουλειά δε θυμάμαι να γάμαγες μέσα. Αυτά λογικά άλλαξαν μόλις μπήκε η κρίση.Τελευταία μου φορά στον χώρο ήταν περί το 2010-2012 κάπου εκεί. Όπου με ένα συνετό ποσό έπαιρνες τσιμπούκι σίγουρα και σε κάποια μαγαζιά και γαμήσι.
Αυτό ακριβώς προσπαθούσαν να κάνουν οι γεροτζόβενοι της εποχής που άνοιγαν τις σαμπάνιες και οι έξυπνες τους μαδάγανε μέχρι να τους κάτσουν (αν τους κάθονταν κιόλας).Πολλοί τακτικοί πελάτες βγάζανε γκόμενες από τα στριπτιτζάδικα που τις έβλεπαν και εκτός.
Τελευταία τροποποίηση:
Ωραίες συζητήσεις αυτές αλλά τελικά ποιο η ποια είναι τελικά τα στριπ στην Αθήνα που έχουν μείνει κάποιες όμορφες σλαβες να δουλεύουν?Για να πάμε και το πρακτικό κομμάτι.
Το παρελθόν είναι ωραίο και νοσταλγικό να το συζητάμε αλλά είναι παρελθόν.
Τώρα τι κάνουμε στο παρόν..
Το κινκυ?
Το αλκα προσωπικά δεν το υπολογίζω γιατί είναι πολύ clubiστικη νοοτροπία και μου την σπάει
Το παρελθόν είναι ωραίο και νοσταλγικό να το συζητάμε αλλά είναι παρελθόν.
Τώρα τι κάνουμε στο παρόν..
Το κινκυ?
Το αλκα προσωπικά δεν το υπολογίζω γιατί είναι πολύ clubiστικη νοοτροπία και μου την σπάει
Tuxeroukla
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Κατά την γνώμη μου οι τιμές έχουν ανέβει και η ποιότητα έχει πέσει . Θυμαμαι ότι το 2004 με δύο χορούς υπήρχαν κοπέλες που κάναν φραπέ στον χώρο που γινόταν ο απλός χορός. Κοπέλα με φραπέ σε διπλό χορό έχω να δω από 2019 όπου βέβαια την είχα κεράσει δύο ποτά πρώτα . Από τότε μόνο 1 κοπέλα σε πριβέ 50 ευρώ βρήκα που μου χάριζε κλαρίνο και ωραιο χορό Και αυτή σταμάτησε. Οπότε πήγαμε από 2 απλούς χορούς (φραπεδιαρικους) που μπορεί να κράταγαν έως και μισάωρο στο prive 50 ευρώ με φραπέ ή σκέτο dance. Οσο για της Λατίνες δεν έχω εμπειρία μαζί τους από στριπ σιγουρα θα βρεθεί κάνα αστεράκι. Η μόνη μας ελπίδα είναι τίποτα Ελληνίδες.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Δεν παιρνουν τα ρεπο τους κυριακηΛυστε μου μια απορια σαν εμπειροι μυστες αξιζει επισεκψη σε στριπ κυριακη δυστυχως ειναι η μονη μερα που εχω χρονο η θα βγει φιασκο γιατι ολες περνουν τα ρεπο τους και θα φαω φολλα?
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 1.191
Δευτέρα ή μεσοβδόμαδα παίρνουν ρεπό οι περισσότερες. Κυριακή δεν έχει και πολύ κόσμο, καλά είναι για κάθοδο.Λυστε μου μια απορια σαν εμπειροι μυστες αξιζει επισεκψη σε στριπ κυριακη δυστυχως ειναι η μονη μερα που εχω χρονο η θα βγει φιασκο γιατι ολες περνουν τα ρεπο τους και θα φαω φολλα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 14K