Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να στειλεις μηνυμα στο εμαιλ της θα στο δωσει εκεινη το τηλεφωνο το εμαιλ της ειναι στο προφιλ της στην σελιδα 3 θα το βρεις !Καλησπέρα! Μπορει κάποιος να μου στείλει το τηλ της κοπέλας με pm?Θα της έστελνα αλλα δε μπορω να στείλω προσωπικά μνμ ακομα. Ευχαριστω!
να στειλεις μηνυμα στο εμαιλ της θα στο δωσει εκεινη το τηλεφωνο το εμαιλ της ειναι στο προφιλ της στην σελιδα 3 θα το βρεις !
[/quote
κ για να μην κουραστεις στην σελ 3 πατα επανω στο tantrazoe και θα δεις το προφιλ της!κ καλο ειναι ειδικα στα νεα μελη να διαβαζουν αρκετες σελιδες για την καθε κοπελα και θα τους λυνονται οι απορειες!σχετικα με την επικοινωνια και τις υπηρεσιες!
Σε ποθω. Σε νοσταλγώ. Θα σουρθω σύντομα κι ας είναι καλοκαίρι και δε βρέχει !

εχθες εβρεξε πάντως... ελπίζω να πρόλαβες...Σε ποθω. Σε νοσταλγώ. Θα σουρθω σύντομα κι ας είναι καλοκαίρι και δε βρέχει !
Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ
νεος;;; με ημερομηνία εγγραφής το 2010;;;Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ
Σώπα μωρή Λουμπίνα!Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ

. Να περνάς καλά ΖΩΟΥΛΑ!!