Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτη η ζωη μηπως εχει περασει απο συγγρου 40-42;
ξανθια;
Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο ταντρα ζωή. Ευχαριστώ εκ τω προτερον
θα συμπληρωσεις 5+ ποστ,στο σαιτ,και μετα θα μπορεσεις να στειλεις πμ,στην ιδια.Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο ταντρα ζωή. Ευχαριστώ εκ τω προτερον
Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω το τηλέφωνο ταντρα ζωή. Ευχαριστώ εκ τω προτερον
το τηλέφωνο που μπορούμε να το βρούμε?
Συνάντηση μετά από 4-5 επικοινωνίες με τη Ζωή στον χώρο της. Η αλήθεια είναι πως η κοπέλα έχει πολλή δουλειά -και μπράβο της-, που σε συνδιασμό με το ότι το κέντρο δεν με βολεύει γενικώς, το "βασανίσαμε" λίγο για να βρεθούμε ("έχω μάθει απέξω το τηλέφωνό σου, ρε παιδί μου...").
Επέλεξα το τάντρα πρόγραμμα της μιας ώρας, στο οποίο το μέρος με τον κώλο στην πλάτη με εντυπωσίασε, όπως και η προθυμία και συμμετοχή της στο σεξουαλικό μέρος. Η Ζωή είναι μια κυρία, επαγγελματίας που ξέρει πώς θα κάνει τον πελάτη να νιώσει άνετα, κι επιδιώκει να τον κάνει να εκφράσει τα θέλω του κι εκείνη να του τα ικανοποιήσει εν συνεχεία. Έμεινα μια ώρα και κάτι, και στο τέλος σχεδόν με "πέταξε έξω" γιατί με είχε πιάσει πολυλογία και δεν είχα καταλάβει το πώς πέρασε ο χρόνος...
Δεν έχω να πω πολλά, σχεδόν όλα έχουν ειπωθεί, απλώς θα ήταν φρόνιμο για πολλές επαγγελματίες (εντός ή εκτός εισαγωγικών ο όρος...) του χώρου να κάνουν ένα πέρασμα από εκείνη για να δουν τι σημαίνει σεβασμός από και προς τον πελάτη. Κερασάκι στην τούρτα του επαγγελματισμού της η προσφορά εμφιαλωμένου νερού, απόδειξη τού για μένα "ουκ εν το πολλώ το ευ".
Ευχαριστώ τους φίλους που ανέβασαν τις πληροφορίες για τη Ζωή και καλή εβδομάδα σε όλους.