athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.464
- Πόντοι
- 12.756
kalispera paidia

Sxolases h akomakalispera paidia![]()
σχολασα ναι καλε μου φιλεSxolases h akoma![]()
Ρεπό δεν κάνεις ποτέ καλέ μου φίλε;σχολασα ναι καλε μου φιλε![]()
File κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα της καθημερινής δουλειάςσχολασα ναι καλε μου φιλε![]()
εχω ΚΑΠΟΙΑ ρεπο η αληθεια ειναιΡεπό δεν κάνεις ποτέ καλέ μου φίλε;7/7συνέχεια;
![]()
θα σε ΣΤΗΡΙΞΩ στο νεο σου εγχειρημαFile κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα της καθημερινής δουλειάς
Σκέφτομαι να παραιτηθώ και να την περνάω με σύνταξη πεθεράς![]()
Έχεις εσύ πεθερά;θα σε ΣΤΗΡΙΞΩ στο νεο σου εγχειρημα
υγ ποσο ετων ειναι η πεθερα;για να πετυχεις πρεπει να εχει ΧΡΟΝΙΑ ζωης μπροστα της![]()
ΟΧΙ βρε βεδουινε πασοκτζη το εχω δηλωσει πολλακιςΈχεις εσύ πεθερά;
Τότε πήρες την πιο πλούσια γυναίκα του κόσμουΟΧΙ βρε βεδουινε πασοκτζη το εχω δηλωσει πολλακις![]()
Μέχρι τώρα καλέ μου φίλε δεν φτιάχνουμε την προίκα μας αλλά την τρύπα μας δουλεύοντας 7 στης 7 ...εχω ΚΑΠΟΙΑ ρεπο η αληθεια ειναι
υγ κανω και ολιγολεπτα διαλειμματα
υγ2 προσπαθω να φτιαξω την προικα μου![]()
σταρχιδια μας και τα ρεπο σου και οι αδειες και ολα σου , σταματα να σπαμμάρεις μαλακά δεν σε βλεπω να βγαζεις παρελαση εδω μεσαεχω ΚΑΠΟΙΑ ρεπο η αληθεια ειναι
υγ κανω και ολιγολεπτα διαλειμματα
υγ2 προσπαθω να φτιαξω την προικα μου![]()
για πεςΈχω μια πρόταση αλλά είμαι σε διλημμα
Ψαχνει για πεθερά με 40κ γιαυτο ακομα δεν πέρασε την βερα στο μαντρί.Τότε πήρες την πιο πλούσια γυναίκα του κόσμου![]()
κοιτα προσεχε θα κατηφορισω γκολφ μερια με Κουκλα και θα τρωει τσαμπα 1 μηνασταρχιδια μας και τα ρεπο σου και οι αδειες και ολα σου , σταματα να σπαμμάρεις μαλακά δεν σε βλεπω να βγαζεις παρελαση εδω μεσα![]()
ειμαι μνηστευμενος με Παπα ,μυστηριο κανονικο φοραω βερα στο ΑΡΙΣΤΕΡΟΨαχνει για πεθερά με 40κ γιαυτο ακομα δεν πέρασε την βερα στο μαντρί.
Μην του πεις να βγει στην μεγαλη οθόνη.....Έχω μια πρόταση αλλά είμαι σε διλημμα
Mε πήρε τηλ η αμαζον μόλις είδε τις φωτός μου με το σάξο στη matera και gravinaγια πες![]()