Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 1.056
Μην σκας, εχουμε τόσες εδω για οσο χρειαστεί. Μικτή ασφάλιση και οδική βοήθεια (bou) Χρεώσεις @Xaramofaisδεν εχω![]()
Μην σκας, εχουμε τόσες εδω για οσο χρειαστεί. Μικτή ασφάλιση και οδική βοήθεια (bou) Χρεώσεις @Xaramofaisδεν εχω![]()
περιμενω εγκριτο να γυρισει απο εκκλησια και κανονιζουμεΈχεις ΠΟΛΛΆ προσόντα εσύ
Να μας κεράσεις τράγο τότε![]()
Άλλη Βικτόρια είναι αυτή καλέ μου φίλεΒικτόρια?????? Σικρετ???????![]()
Κοριτσι για φαρμα δηλαδηςΆλλη Βικτόρια είναι αυτή καλέ μου φίλε
Αυτή που λέμε αρμέγει πούτσες
![]()
Και δεν μου λες καλέ μου φίλε ,, εσφιξες ?????Άλλη Βικτόρια είναι αυτή καλέ μου φίλε
Αυτή που λέμε αρμέγει πούτσες
![]()
Σόλο κώλο καλέ μου φίλεΚαι δεν μου λες καλέ μου φίλε ,, εσφιξες ?????![]()
Δηλαδή κωλοάρμεγμα καλέ μου φίλεΣόλο κώλο καλέ μου φίλε
![]()
....σα δεν ντρεπονται Χρησταρα παντρεμενοι ανθρωποιΔηλαδή κωλοάρμεγμα καλέ μου φίλε??????
![]()
Κωλοσυνηθεια, δεν κόβεται ετσι....σα δεν ντρεπονται Χρησταρα παντρεμενοι ανθρωποι![]()
Πώ ρε η πούστρα βρωμόστομη
....ρε καλα τον εκανε τον γιαλατζι κουραδομαγκα!!!Πώ ρε η πούστρα βρωμόστομη![]()
συνενοησου με τον εκπαιδευτη στην επομενη πτωση να τις δωσει χαλασμενο αλεξιπτωτοΈχεις ΠΟΛΛΆ προσόντα εσύ
Να μας κεράσεις τράγο τότε![]()
εχει συναψη μονιμη συμβαση με τον αχορταγοΚαι δεν μου λες καλέ μου φίλε ,, εσφιξες ?????![]()
Άστα να πάνε καλέ μου φίλε ,,σοδομα και γομορα........σα δεν ντρεπονται Χρησταρα παντρεμενοι ανθρωποι![]()
Θα sfikseis Βικτώρια καλέ μου φίλε ?Άστα να πάνε καλέ μου φίλε ,,σοδομα και γομορα....![]()
εσφιξες εσυ στανταρΘα sfikseis Βικτώρια καλέ μου φίλε ?![]()
τωρα που το λες στην πλατεια βικτωριας εχει ενα τυροπιταδικο που εχω σφιξει κατι τυροπιτες μουρλιαΘα sfikseis Βικτώρια καλέ μου φίλε ?![]()