Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.775
- Πόντοι
- 1.056
Ποτε ρε μνηστευθηκες με τον παπα-τζη ? Χάσαμε επεισόδια... γιαυτο ζηταει φωτογράφηση?ειμαι μνηστευμενος με Παπα ,μυστηριο κανονικο φοραω βερα στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ![]()
Ποτε ρε μνηστευθηκες με τον παπα-τζη ? Χάσαμε επεισόδια... γιαυτο ζηταει φωτογράφηση?ειμαι μνηστευμενος με Παπα ,μυστηριο κανονικο φοραω βερα στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ![]()
....γαματος δρομος, οτι πρεπει για να πεταξεις το σαπακι απο κατωμε το σάξο στη matera και gravina
Οπότε ξέρετε ήδη το νέο bond car
![]()
Πήρα το σχοινί κ πήδηξα ..με το ένα χέρι το σχοινί κ το άλλο το πιτόγυρο....γαματος δρομος, οτι πρεπει για να πεταξεις το σαπακι απο κατω![]()
Αφού το έχει στον γιατρό καλέ μου φίλε .......γαματος δρομος, οτι πρεπει για να πεταξεις το σαπακι απο κατω![]()
...και? Επισκευη κ πεταμαΑφού το έχει στον γιατρό καλέ μου φίλε ...![]()
Στον πλαστικό χειρουργό θέλεις να πειςΑφού το έχει στον γιατρό καλέ μου φίλε ...![]()
@sex volcano Τα μισά να μου λέγε. Αυτό σηκώνει κόντρα 400 μέτρα....γαματος δρομος, οτι πρεπει για να πεταξεις το σαπακι απο κατω![]()
...γιατι δεν παει παραπανω μετρα το σαξοραλο?!?!@sex volcano Τα μισά να μου λέγε. Αυτό σηκώνει κόντρα 400 μέτρα![]()
Για τα γρήγορα αμάξια καλέ μου φίλε τα 400 μέτρα είναι καλά ...Όση δύναμη έχουν την βγάζουν σε αυτά τα μέτρα,,,...γιατι δεν παει παραπανω μετρα το σαξοραλο?!?!![]()
Μετά το 400άρι θα χρειαστεί να βάλει και 5η και φοβάμαι μήπως "κρεμάσει"...γιατι δεν παει παραπανω μετρα το σαξοραλο?!?!![]()
@sex volcano Τα μισά να μου λέγε. Αυτό σηκώνει κόντρα 400 μέτρα![]()
....'νταξ' μαστορα, θα βαλω κηροζινη κ νιτρο στο Yugo μου κ ερχομαιΓια τα γρήγορα αμάξια καλέ μου φίλε τα 400 μέτρα είναι καλά ...Όση δύναμη έχουν την βγάζουν σε αυτά τα μέτρα,,,![]()
Τσίπουρο βάλε, απ το καλό,....'νταξ' μαστορα, θα βαλω κηροζινη κ νιτρο στο Yugo μου κ ερχομαι![]()
Εεεεε μην κλέβεις τώρα με νίτρα και τέτοια, ατμοσφαιρικά να είναι και τα δύο....'νταξ' μαστορα, θα βαλω κηροζινη κ νιτρο στο Yugo μου κ ερχομαι![]()
....χωρις νιτρο δεν γινεται ρε, δεν μπορω να κανω πεταλι ποιο γρηγοραΕεεεε μην κλέβεις τώρα με νίτρα και τέτοια, ατμοσφαιρικά να είναι και τα δύο![]()
Κάμεις και εσύ κόντρες καλέ μου φίλε;
Παλιά βάζαμε ναφθαλίνες μέσα στο ντεπόζιτο να μεγαλώσουμε τα οκτάνια καλέ μου φίλε......'νταξ' μαστορα, θα βαλω κηροζινη κ νιτρο στο Yugo μου κ ερχομαι![]()