xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.678
- Πόντοι
- 5.956
Όχι καλέ μου φίλε ,,δεν προλαβαίνω ....Aλλα και την ξέρω την Κυρία ....Εγω έχω μάτια μόνο για την ωραια μας Κυρία @Lady Alexia ...Θα sfikseis Βικτώρια καλέ μου φίλε ?![]()

Όχι καλέ μου φίλε ,,δεν προλαβαίνω ....Aλλα και την ξέρω την Κυρία ....Εγω έχω μάτια μόνο για την ωραια μας Κυρία @Lady Alexia ...Θα sfikseis Βικτώρια καλέ μου φίλε ?![]()
....ναι ρε οι μουνηδες, ειδες?!??! Βαρανε αβερτα το πιπινακι κ δν μπορουμε να βρουμε κενο ραντεβου!!!!Άστα να πάνε καλέ μου φίλε ,,σοδομα και γομορα....![]()
χρησταρα σε βλεπω να σεντονιαζεις λαιδη συντομαΌχι καλέ μου φίλε ,,δεν προλαβαίνω ....Aλλα και την ξέρω την Κυρία ....Εγω έχω μάτια μόνο για την ωραια μας Κυρία @Lady Alexia ...![]()
Θέλω καλέ μου φίλε αλλά υπάρχουν 2 σοβαρή λόγοι που δεν το τολμώ...Ο ένας η κουμπάρα μου και ο άλλος δεν έχω χρόνο..χρησταρα σε βλεπω να σεντονιαζεις λαιδη συντομα![]()
ti η κουμπαρα παιζει μπαλα εδω μεσαΘέλω καλέ μου φίλε αλλά υπάρχουν 2 σοβαρή λόγοι που δεν το τολμώ...Ο ένας η κουμπάρα μου και ο άλλος δεν έχω χρόνο..![]()
Ναι παίζει εδώ στο σαιτ,,, αφού ξέρεις ποια είναι καλέ μου φιλε........Να με δώσει ποτέ ,,αλλά όπου μπαίνω διαβάζει τα πάντα ...ti η κουμπαρα παιζει μπαλα εδω μεσαπαιζει να σε δωσει
![]()
Είναι υπερυψωμένο ισόγειο τριμλκαΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΔΑΣ;
Πέσε με το κεφάλι ,θέλω να κάνω ένα πείραμαΕίναι υπερυψωμένο ισόγειο τριμλκα![]()
τι πείραμα?Πέσε με το κεφάλι ,θέλω να κάνω ένα πείραμα
Κερνάει πρι πρι??περιμενω εγκριτο να γυρισει απο εκκλησια και κανονιζουμε![]()
Να δω αν έχεις μυαλότι πείραμα?![]()
Το τεστ αι Κίου βαράει καμπανάκιαΝα δω αν έχεις μυαλό
θα κερασει ο μουνης πρι πρις τελικα;η να φαω;Το τεστ αι Κίου βαράει καμπανάκια![]()
Νιθα κερασει ο μουνης πρι πρις τελικα;η να φαω;
να φερει πες του 2 ντελουξακια,1 πανκεικ γλυκο,1 κρεπα αλμυρη,μια γλυκια,τουρτα παγωτο και γλυκο μιλφειγΝι
Το έχει σπικαρει με 2 μέτρα ντουκι![]()
Πρι πρι θα πάρει και πεθερά μου για εκπαίδευσηνα φερει πες του 2 ντελουξακια,1 πανκεικ γλυκο,1 κρεπα αλμυρη,μια γλυκια,τουρτα παγωτο και γλυκο μιλφειγ![]()
ΔΕΝ πιστευω οτι ειναι ΤΟΣΟ ικανος για να δουμεΠρι πρι θα πάρει και πεθερά μου για εκπαίδευση![]()
Άμα δεν περάσει διαβολοβδομαδα δεν την επιστρέφειΔΕΝ πιστευω οτι ειναι ΤΟΣΟ ικανος για να δουμε![]()
Εγώ θα σε δωκωΝαι παίζει εδώ στο σαιτ,,, αφού ξέρεις ποια είναι καλέ μου φιλε........Να με δώσει ποτέ ,,αλλά όπου μπαίνω διαβάζει τα πάντα ...![]()
mhn perasei Fουτζιτσους διαβολοβδομαδα φοβουμαιΆμα δεν περάσει διαβολοβδομαδα δεν την επιστρέφει![]()