Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 48.695
- Πόντοι
- 11.246
...μαλλον πρωτη την γειτονισσα για να ξεπλυνει την προσβολη του "Μπομπου"Έχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει ποια να πρωτό![]()
...μαλλον πρωτη την γειτονισσα για να ξεπλυνει την προσβολη του "Μπομπου"Έχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει ποια να πρωτό![]()
Αφού με προσέχεται και με αγαπάτε καλοί μου φίλοι ,,,δεν σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ και έτσι δεν έχω να διαβάσω πολλά το πρωί...![]()
σκατογερε σε ψάχνει η επιστημονική ομάδα μούμιαςΈχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει ποια να πρωτό![]()
...ι μιλιορι αγγουρι απο Μισκο, κρονια πολλαBuongiorno pervertiti...![]()
Δεν οδηγώ σκοτωστρες
....βαλε @Spiros_73 ή @james034 ή @italaki να το οδηγησουν αυτο, θα γαμηθουμε στο γελιοΔεν οδηγώ σκοτωστρες![]()
Και στα καντήλια που όλοι θα καμουν
Θα κάμουν και "ψαράκι" και αλλαγή ταχυτήτων με το χέρι;
Θες και τηλέφωνο κοπελας ??Θα κάμουν και "ψαράκι" και αλλαγή ταχυτήτων με το χέρι;![]()
Καλύτερα να το πάρω στην πλάτη και να αρχίσω να τρέχω...Θα κάμουν και "ψαράκι" και αλλαγή ταχυτήτων με το χέρι;![]()
ΓΙΑ στειλε μια μπουγατσα κομμενη με κανελα και αχνη,μαφιν σοκολατα,2 ντονατς απο Νανου σε παρακαλω και τα λεφτα θα στα δωσει Θερμοπροσοψης εχω συννενοηθει απο το πρωιΘες και τηλέφωνο κοπελας ??
Που πρόλαβες την ατάκα κλείσε το ίντερνετ γιατί θέλω να πάρω τηλεφωνο![]()
Κλείσε θα σε πάρω εγώΘες και τηλέφωνο κοπελας ??
Που πρόλαβες την ατάκα κλείσε το ίντερνετ γιατί θέλω να πάρω τηλεφωνο![]()
....το κρεμας και στο μπρελοκ σουΚαλύτερα να το πάρω στην πλάτη και να αρχίσω να τρέχω...![]()
Άμα είναι ολόκληρη η μπουγάτσα δεν θα την φας??ΓΙΑ στειλε μια μπουγατσα κομμενη με κανελα και αχνη,μαφιν σοκολατα,2 ντονατς απο Νανου σε παρακαλω και τα λεφτα θα στα δωσει Θερμοπροσοψης εχω συννενοηθει απο το πρωι