Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 68.844
- Πόντοι
- 12.056
Φιλε Οντινουλη,εχω μαθει οτι εχεις καλλιτεχνικη φλεβα,και οτι τα χερια σου ειναι ΄΄χρυσα΄΄ ,θελω την βοηθεια σου σε κατι!

Φιλε Οντινουλη,εχω μαθει οτι εχεις καλλιτεχνικη φλεβα,και οτι τα χερια σου ειναι ΄΄χρυσα΄΄ ,θελω την βοηθεια σου σε κατι!
Το πρι πρι θα καμει χρέη σοφερατζαςΑπο τέτοιο έφυγε και ο μπισμπικης και μετα έτρεχε να κερνάει γλυκά![]()
Καμιά απαλή κρέπα θα θέλει, με προτίμηση στην μπανάνα με μερέντα![]()
τι θες ;
Η αληθεια ειναι οτι μολις εφαγα 3 τηγανιες πατατες και καμια 8-9 σνιτσελ,μια κρεπα για σβησιμο θα την ηθελα...Καμιά απαλή κρέπα θα θέλει, με προτίμηση στην μπανάνα με μερέντα
![]()
Θα σφινωσει το πουτσοζωναρο και δεν θα μπορεί να σου μπει τέρμα μεσαΗ αληθεια ειναι οτι μολις εφαγα 3 τηγανιες πατατες και καμια 8-9 σνιτσελ,μια κρεπα για σβησιμο θα την ηθελα...
...για το σβήσιμο...Η αληθεια ειναι οτι μολις εφαγα 3 τηγανιες πατατες και καμια 8-9 σνιτσελ,μια κρεπα για σβησιμο θα την ηθελα...
Καμιά απαλή κρέπα θα θέλει, με προτίμηση στην μπανάνα με μερέντα
![]()
Θα σφινωσει το πουτσοζωναρο και δεν θα μπορεί να σου μπει τέρμα μεσα![]()
Καλημέρα ΜπόμποΚαλημέρα μνπνα![]()
Διακρίνω μια ασέβεια στο πρόσωπό μου;![]()
Αφού με προσέχεται και με αγαπάτε καλοί μου φίλοι ,,,δεν σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ και έτσι δεν έχω να διαβάσω πολλά το πρωί...
Έχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει ποια να πρωτό
...μαλλον πρωτη την γειτονισσα για να ξεπλυνει την προσβολη του "Μπομπου"Έχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει ποια να πρωτό![]()
Αφού με προσέχεται και με αγαπάτε καλοί μου φίλοι ,,,δεν σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ και έτσι δεν έχω να διαβάσω πολλά το πρωί...![]()