Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 23.643
- Πόντοι
- 8.296
Καλύτερα να το πάρω στην πλάτη και να αρχίσω να τρέχω...![]()

Καλύτερα να το πάρω στην πλάτη και να αρχίσω να τρέχω...![]()
....οχι, θα βρισκουν τα γονατα στ'αυτιαΘα κάμουν και "ψαράκι" και αλλαγή ταχυτήτων με το χέρι;![]()
ΕΣΥ στειλε τουρσι λαχανο,ελιες τσακιστες πρασινες,ελιες πρασινες με πιπερια μεσα,6 λουκανικα μοσχαρισια,4 τομαχωκ μοσχαρισιες,4 κιλα αρνι παιδακια,2 κοτοπουλα κομμενα παιδακια βιολογικες,20 αυγα δικροκα και τα λεφτα θα στα δωσει ο φιλτατος @Xaramofais εχω συννενοηθει απο χθες μαζι του....το κρεμας και στο μπρελοκ σου![]()
θα ηθελα μπουκιτσες σε παρακαλω λογω του προβληματος μου που ξερειςΆμα είναι ολόκληρη η μπουγάτσα δεν θα την φας??![]()
Και τα αυγά παιδάκιαΕΣΥ στειλε τουρσι λαχανο,ελιες τσακιστες πρασινες,ελιες πρασινες με πιπερια μεσα,6 λουκανικα μοσχαρισια,4 τομαχωκ μοσχαρισιες,4 κιλα αρνι παιδακια,2 κοτοπουλα κομμενα παιδακια βιολογικες,20 αυγα δικροκα και τα λεφτα θα στα δωσει ο φιλτατος @Xaramofais εχω συννενοηθει απο χθες μαζι του![]()
θα ηθελα μπουκιτσες σε παρακαλω λογω του προβληματος μου που ξερεις
ευχαριστω![]()
Επειδή έχεις το πρόβλημα σου και είμαι φίλος δεν κάμει καλό η ζάχαρηθα ηθελα μπουκιτσες σε παρακαλω λογω του προβληματος μου που ξερεις
ευχαριστω![]()
....εφυγε το παιδι!!!!ΕΣΥ στειλε τουρσι λαχανο,ελιες τσακιστες πρασινες,ελιες πρασινες με πιπερια μεσα,6 λουκανικα μοσχαρισια,4 τομαχωκ μοσχαρισιες,4 κιλα αρνι παιδακια,2 κοτοπουλα κομμενα παιδακια βιολογικες,20 αυγα δικροκα και τα λεφτα θα στα δωσει ο φιλτατος @Xaramofais εχω συννενοηθει απο χθες μαζι του![]()
...σιγα ρε, γλυψτην πριν του πας την μπουγατσαΕπειδή έχεις το πρόβλημα σου και είμαι φίλος δεν κάμει καλό η ζάχαρη![]()
Από την κούραση δεν ξέρεις τι λες ή από την πείνα?ΕΣΥ στειλε τουρσι λαχανο,ελιες τσακιστες πρασινες,ελιες πρασινες με πιπερια μεσα,6 λουκανικα μοσχαρισια,4 τομαχωκ μοσχαρισιες,4 κιλα αρνι παιδακια,2 κοτοπουλα κομμενα παιδακια βιολογικες,20 αυγα δικροκα και τα λεφτα θα στα δωσει ο φιλτατος @Xaramofais εχω συννενοηθει απο χθες μαζι του![]()
κουραση ΦΟΥΛΑπό την κούραση δεν ξέρεις τι λες ή από την πείνα?![]()
ΚλαιωωωωωωΑπό την κούραση δεν ξέρεις τι λες ή από την πείνα?![]()
Σε πιστεύω...κουραση ΦΟΥΛ![]()
εχει λεφτα ο κυριος;1για ψαξε μια ΚΑΛΑΉρθε ο αντιδοτος![]()
Έχει και φωταγωγόεχει λεφτα ο κυριος;1για ψαξε μια ΚΑΛΑ![]()
Δουλεύω μικρέ κηφήναΓτ ξυπνάς τόσο νωρίς?
Δεντο βράδυ?
![]()
Αν ήσουν φίλος μου, ούτε εμένα θα με τάιζαν και θα με κέρναγανΔουλεύω μικρέ κηφήνα
Δεν με ταιζουν ούτε με κερνάνε οι φίλοι μου![]()