xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 14.060
- Πόντοι
- 3.506
Γενικα με δρχ περνάγαμε μπεικα και με ένα δεκαχιλιαρο αλλά και με πεντοχίλιαρο βγαίναμε βόλτες ,,,άσχετα ποσα 10χιλιαρα η 5χιλιαρα είχαμε πάνω μας..

Γενικα με δρχ περνάγαμε μπεικα και με ένα δεκαχιλιαρο αλλά και με πεντοχίλιαρο βγαίναμε βόλτες ,,,άσχετα ποσα 10χιλιαρα η 5χιλιαρα είχαμε πάνω μας..
Mε 500δρχ. φραπε, τσιγαρα και περισσευαν ψιλα για πουρμπουαρΓενικα με δρχ περνάγαμε μπεικα και με ένα δεκαχιλιαρο αλλά και με πεντοχίλιαρο βγαίναμε βόλτες ,,,άσχετα ποσα 10χιλιαρα η 5χιλιαρα είχαμε πάνω μας..![]()
ετσι το μιλκ σεικ σε μαγαζι πολυτελειας 600 δρχ. και τωρα εχει απο 12 ευρω(4100 δρχ) και πανω ...Mε 500δρχ. φραπε, τσιγαρα και περισσευαν ψιλα για πουρμπουαρ![]()
Με 1500 δρχ έπαιρνες σε ένα μαγαζί να φας ένα κοτόπουλο σούβλας ,,μια σαλάτα ,,μια πατάτες 2 μπύρες και μια κόκα κόλα...Τώρα θες 25 με 30 ευρό..Πρόλαβα τα camel 95 δρχ..Και τα άφησα 4 ευρό και ....Χα χα χαετσι το μιλκ σεικ σε μαγαζι πολυτελειας 600 δρχ. και τωρα εχει απο 12 ευρω(4100 δρχ) και πανω ...
θymamai κουλουρι στο σχολειο 12 δρχ... και τωρα για να φας της αλληνης το κουλουρι θελεις απο 150 ευρω και προς τα επανωΜε 1500 δρχ έπαιρνες σε ένα μαγαζί να φας ένα κοτόπουλο σούβλας ,,μια σαλάτα ,,μια πατάτες 2 μπύρες και μια κόκα κόλα...Τώρα θες 25 με 30 ευρό..Πρόλαβα τα camel 95 δρχ..Και τα άφησα 4 ευρό και ....Χα χα χα
Ωραίες εποχές και πάντα είχαμε λεφτά πάνω μας όπου και να πηγαίναμε η άσχετα τη ώρα ήταν...Αν δεν είχα πάνω μου εστω 100 χιλιάδες δεν έβγαινα βόλτα γιατί δεν ήξερα που θα πάμε η που θα το ξημερώναμε .. ...θymamai κουλουρι στο σχολειο 12 δρχ... και τωρα για να φας της αλληνης το κουλουρι θελεις απο 150 ευρω και προς τα επανω
Να μας εχεις κάποιες και μάς αλλάζουν αλλά να μας την χαϊδεύουν κιόλας ..Χα χα χαΣε λίγο φτανεται στην αλλαγή Πάνας σας![]()
file xaramofah to soyblaki 20 drx. etrωγες mexri skasmoyΣε λίγο φτανεται στην αλλαγή Πάνας σας![]()
Ρε τύποι εγώ θυμάμαι 10 δρχ την τυρόπιτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3 λεπτά σημερινά
Σωστοοοοοςςςςςςςςςς χα χα χαστειλε ομως ενα μυνημα στον @italaki δεν πρεπει να μεινουν ιχνη σου
ΑΑΧΧΧ αυτη η πατουσαΚαι εγώ 0,40 Δραχμές το παγωτό βανίλια ξυλάκι.![]()
ΑΑΧΧΧ αυτη η πατουσα![]()
![]()