dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.612
- Πόντοι
- 36.036
Με ΠΑΣΟΚ δεν ξεστολίζαμε δέντρο μετά τά Χριστούγεννα .@dimigoall mlk γελαω μονος μου![]()
Το πετούσαμε όπως ήταν

Με ΠΑΣΟΚ δεν ξεστολίζαμε δέντρο μετά τά Χριστούγεννα .@dimigoall mlk γελαω μονος μου![]()
γιατι σου μοιαζει για κανας του κατιχητικουΤέτοια έκανες εσύ![]()
φερε καφεδες εσυ!χειροτερος κ απο τον αντιδοτοΤέτοια έκανες εσύ![]()
εδω εγω πεταξα την τοτε πεθερα μου απο το μπαλκονι ....στο δεντρο θα μασουσαΜε ΠΑΣΟΚ δεν ξεστολίζαμε δέντρο μετά τά Χριστούγεννα .
Το πετούσαμε όπως ήταν
![]()
![]()
![]()
Μλκ κόφτο...θα γεμίσουμε αρχιδιές κανά 100άρι σελίδες χαλαρά...Με ΠΑΣΟΚ δεν ξεστολίζαμε δέντρο μετά τά Χριστούγεννα .
Το πετούσαμε όπως ήταν
![]()
![]()
![]()
Μίλα μας για αυτό....εδω εγω πεταξα την τοτε πεθερα μου απο το μπαλκονι ....στο δεντρο θα μασουσα
Με ΠΑΣΟΚ δεν ξεστολίζαμε δέντρο μετά τά Χριστούγεννα .
Το πετούσαμε όπως ήταν
![]()
![]()
![]()
τι να πω απο μικρος στα χαρμανια..... μην κοιτας τωρα εσυ που πηρες 2 μπετονιερες και το παιζεις εργολαβοςΜίλα μας για αυτό....![]()
Με ΠΑΣΟΚ ακούγαμε κιλοβατώρα και νομίζαμε ότι ήταν καμία καινούργια ταινία του Κουστουρίτσα .Μλκ κόφτο...θα γεμίσουμε αρχιδιές κανά 100άρι σελίδες χαλαρά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μίλα μας για αυτό....![]()
Είσαι μλκςΜε ΠΑΣΟΚ ακούγαμε κιλοβατώρα και νομίζαμε ότι ήταν καμία καινούργια ταινία του Κουστουρίτσα .
Τώρα έχουμε μάθει τι κατανάλωση έχει και το λαμπάκι του ψυγείου
![]()
![]()
Με ΠΑΣΟΚ ακούγαμε κιλοβατώρα και νομίζαμε ότι ήταν καμία καινούργια ταινία του Κουστουρίτσα .
![]()
![]()
πλακα πλακα φιλε το 90 που βγηκα στην αγορα εργασιας αλλαζα τα αμαξια σαν τα πουκαμισα και παρασκευη σαβαττο οπωσδηποτε μπουζουκιαΜε ΠΑΣΟΚ ακούγαμε κιλοβατώρα και νομίζαμε ότι ήταν καμία καινούργια ταινία του Κουστουρίτσα .
![]()
![]()
πλακα πλακα φιλε το 90 που βγηκα στην αγορα εργασιας αλλαζα τα αμαξια σαν τα πουκαμισα και παρασκευη σαβαττο οπωσδηποτε μπουζουκια
Εγώ λίγο αργότερα αλλά πάλι ευτυχώς πρόλαβα ωραίες εποχέςπλακα πλακα φιλε το 90 που βγηκα στην αγορα εργασιας αλλαζα τα αμαξια σαν τα πουκαμισα και παρασκευη σαβαττο οπωσδηποτε μπουζουκια
ετσι ακριβως τι χλιδη ρε φιλε ειδικα σοι ειμασταν στον ιδιωτικο τομεα..... για να γινω δημοσιος υπαλληλος ουτε κουβεντα
ρε φιλε καθημερινες κουτουκακια και ρεμπετομαγαζα ταβερνες η απολυτη χλιδηΕγώ λίγο αργότερα αλλά πάλι ευτυχώς πρόλαβα ωραίες εποχές![]()
αντιδοτε εσυΔεν ξανά εύχομαι καλή εβδομαδα![]()
ξεκινα τοτε να δινεις ευχες στους νεονυμφουςΔεν ξανά εύχομαι καλή εβδομαδα![]()
Κοντεψαμε να μείνουμε χωρίς μνπνα από την τόση νοσταλγίααντιδοτε εσυ![]()
Κοντεψαμε να μείνουμε χωρίς μνπνα από την τόση νοσταλγία![]()