Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 67.025
- Πόντοι
- 12.056
Παρακαλώ πολύ...όσοι θέλετε κάνα πεντάρι χρόνια για τη σύνταξη
να φύγετε...να πάτε αλλού...![]()
Σπρώξε γλείψε,, χα χα χα ..εδω εισαι
![]()
Πω ρε πούστηεδω εισαι
![]()
δεν τον ξερω τον κυριο εγω μεγαλωσα σε αριστροκρατικη τοτε συνοικια ....σημερα ειναι γεματο επενδυτες100 δρχ τα 20 καλαμάκια στον κρητικό...όποιος θυμάται
10 ή 20 δραχμές το τεμάχια κόλπα απο τα περίπτερα για τα παιδιά δημοτικού γυμνασίουΈχω αγοράσει Άσσο Φίλτρο Παπαστράτος χύμα από το περίπτερο.
ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΜΕΝΑ!
Το καλύτερο καλαμάκι της αθήνας για το οποίο πήγαιναν από παντού...δεν τον ξερω τον κυριο εγω μεγαλωσα σε αριστροκρατικη τοτε συνοικια ....σημερα ειναι γεματο επενδυτες
Πω ρε πούστη![]()
Δεν νιώθω καλά
Εγώ δεν πρόλαβα τα χύμα τσιγάρα αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω αγόρασα το πρώτο μου πακέτο camel 95 δρχ σε ηλικία 13 χρόνον ..10 ή 20 δραχμές το τεμάχια κόλπα απο τα περίπτερα για τα παιδιά δημοτικού γυμνασίου
Εγώ δεν πρόλαβα τα χύμα τσιγάρα αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω αγόρασα το πρώτο μου πακέτο camel 95 δρχ σε ηλικία 13 χρόνον ..![]()
μηπως ενα κλαμπ σαντουιτς σε συνεφερει λιγο??Γυρίστε το σε ποιήματα
Νιώθω κουρασμένος
Δεν νιώθω καλά![]()
Εκφρασου ελεύθερα ,, αλλά πες μας γιαυτό..Χα χα χα..
Καλύτερα στον Αντρέα για ασφάλειαΓυρίστε το σε ποιήματα
Νιώθω κουρασμένος
Δεν νιώθω καλά![]()
10 ή 20 δραχμές το τεμάχια κόλπα απο τα περίπτερα για τα παιδιά δημοτικού γυμνασίου
To μνπνο ο Σπύρος φταίειΚαλύτερα στον Αντρέα για ασφάλεια![]()
Πωωωω καμελ άφιλτρο έκανα στο στρατό χα χα χα ..Τα εβαζα σε πακέτο απο κασετίνα σαντε έδινα τα τσιγάρα σε παιδιά που δεν είχαν την οικονομική άνεση να αγοράζουν τακτικά τσιγάρα και έτσι δεν είχα πολλές τράκες και ειχαν το ίδιο χρώμα η μάρκα πάνω στο τσιγάρο χα χα χαΝα γιατί τότε έπρεπε να καπνίζεις!
Και μετα μας το γύρισαν το μπιφτέκι