xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 13.341
- Πόντοι
- 3.506
Να σς πω την καλημέρα μου Κύριοι και Κυρίες μου μια όμορφη Πέμπτη να έχουμε σήμερα

Μπορούμε νά έχουμε πρόσβαση ή είναι πριβέ;.....μεχρι κ ο Βασιλαρας εχει δωσει σε δωματιο τα ονοματα τους , τετοια συχνοτητα![]()
Με τόσους κουμπάρους δεν θά προλάβει νά σφίξει ρε μανΕΕΕ μη ξεχνιόμαστε ειμαι και εγώ εδωω... Χα χα χα![]()
...μπορουμε αλλα θα το πληρωσουμε λιγο παραπανω και επισης το δινει μονο σε ερωτευμενα "πιτσουνακια"Μπορούμε νά έχουμε πρόσβαση ή είναι πριβέ;![]()
Άκου καλέ μου φίλε professor x χωρίς κουμπάρο μυστήριο δεν γίνετε ..Και τωρα οπου εχει και δυο πρεπει να μας εχει στα οπα οπα ,,πρωτα οι Los κoumparoς και μετα ας κανει οτι θελει ..Χα χα χα χαΜε τόσους κουμπάρους δεν θά προλάβει νά σφίξει ρε μαν![]()
Μωρή γαμιόλα με έχετε κάψει εσύ και ο "άλλος"Έχει χάσει τό μέτρημα μαν πόσες φορές έχει σφίξει, ανεπίσημα βεβαίως βεβαίως![]()
σφιξε βρε μαλακα να τελειωνουμεΜωρή γαμιόλα με έχετε κάψει εσύ και ο "άλλος"
Στο τέλος τέλος θα την σφίξω να πα να γαμηθεί
![]()
![]()
επιτιμοςΜωρή γαμιόλα με έχετε κάψει εσύ και ο "άλλος"
Στο τέλος τέλος θα την σφίξω να πα να γαμηθεί
![]()
![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλεσφιξε βρε μαλακα να τελειωνουμε![]()
σου ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ειμαι μνηστευμενοςΚαλημέρα καλέ μου φίλε
Έλα να σου δώσω και σένα tips για σφίξιμο πιπινακίων![]()
Η γνώση είναι ΔΎΝΑΜΗσου ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ειμαι μνηστευμενος![]()
την κατεχωΗ γνώση είναι ΔΎΝΑΜΗ![]()
με μια διορθωση στο κειμενο σου αλλα να ξερεις ειναι τα καλυτεραΚαλημέρα καλέ μου φίλε
Έλα να σου δώσω και σένα chips για σφίξιμο πιπινακίων![]()
...και ο "αλλος" αρραβωνιασμενος ειναι αλλα κλαϊνσου ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ειμαι μνηστευμενος![]()
ειμαι πιστος...και ο "αλλος" αρραβωνιασμενος ειναι αλλα κλαϊν![]()
...και ο "αλλος" αρραβωνιασμενος ειναι αλλα κλαϊν![]()