Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 40
- Like
- 37.787
- Πόντοι
- 11.146
...και σκεψου να εβαζε και μιλκο με τυροπιτα, θα γινοταν και το "γρηγοροτερο"νομιζω το καλύτερο (funniest) ποστάρισμα 2 μηνες που έχουμε τη σελίδα!!!![]()
...και σκεψου να εβαζε και μιλκο με τυροπιτα, θα γινοταν και το "γρηγοροτερο"νομιζω το καλύτερο (funniest) ποστάρισμα 2 μηνες που έχουμε τη σελίδα!!!![]()
σωστο αλλά η σκεψη μετραει και ειναι γληγορος!...και σκεψου να εβαζε και μιλκο με τυροπιτα, θα γινοταν και το "γρηγοροτερο"![]()
Milko με τυρόπιτα δεν χρειάζεται καν να το φας, με το που το βλέπεις τρέχεις, ξυπνάει μνήμες......και σκεψου να εβαζε και μιλκο με τυροπιτα, θα γινοταν και το "γρηγοροτερο"![]()
...pavlov's dog ενα πραγμαMilko με τυρόπιτα δεν χρειάζεται καν να το φας, με το που το βλέπεις τρέχεις, ξυπνάει μνήμες...
Έχει χάσει τό μέτρημα μαν πόσες φορές έχει σφίξει, ανεπίσημα βεβαίως βεβαίως
Πανουλη καί εσύ κουμπάρος;
Καλησπέρα παιδιάσωστο αλλά η σκεψη μετραει και ειναι γληγορος!
Πρεπει να του το αναγνωρίσουμε...
Οτιδήποτε έπεται, θα ειναι προιον της εμπνευσης του αδερφου @Spiros_73
![]()
τα λες πολυ σωστα
Δεν σου μιλάω εσένατα λες πολυ σωστα![]()
indeed...τα λες πολυ σωστα![]()
από πότε? Τι εγινε? Τι έχασα?Δεν σου μιλάω εσένα![]()
Να φύγειςindeed...
θα ηθελα να ακουσω τις σκεψεις σας αλλά λεω να παω να ξαπλωσω μνπνα![]()
ο ανθρωπος ειναι ρητοραςindeed...
θα ηθελα να ακουσω τις σκεψεις σας αλλά λεω να παω να ξαπλωσω μνπνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
από πότε? Τι εγινε? Τι έχασα?
για πόση ωρα?Ούτε εσένα σου μιλάω
από παλιά!!ο ανθρωπος ειναι ρητορας![]()
Μου θυμίζει έναν γέροντα που μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα, και με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μουο ανθρωπος ειναι ρητορας![]()
Μου θυμίζει έναν γέροντα που μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα, και με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου![]()
ψυχουλα μουΜου θυμίζει έναν γέροντα που μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα, και με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου![]()
θα μας μιλήσεις γι'αυτο?Μου θυμίζει έναν γέροντα που μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα, και με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου![]()
Τι θες να μάθειςθα μας μιλήσεις γι'αυτο?