Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 19.892
- Πόντοι
- 3.506
Και τι κάνεις σε αυτό το νησίουτε...

Και τι κάνεις σε αυτό το νησίουτε...
Και τι κάνεις σε αυτό το νησί![]()
Καλό!Εάν λες χωρίς το Ε
Ήμαστε συνάδελφοι![]()
μιλα μας για αυτοαυτοτιμωρούμαι
Δεν Μ αρέσει να κρίνω τους άλλουςαυτοτιμωρούμαι
Δεν Μ αρέσει να κρίνω τους άλλους![]()
αυριο!σημερα μπορειςεχω και εκκλησια αυριο το πρωι![]()
Καλο βραδυ φιλε μουσημερα... παω για υπνο
καλο βραδυ παιδια
σορρυ για τους τονους
.....μεχρι κ ο Βασιλαρας εχει δωσει σε δωματιο τα ονοματα τους , τετοια συχνοτηταΈχει χάσει τό μέτρημα μαν πόσες φορές έχει σφίξει, ανεπίσημα βεβαίως βεβαίως![]()
Σού έχω πρόταση: να πουλάς τον καφέ 1€, το χαρτί 5€ και πρόσβαση στην τουαλέτα με 15€. Χαμός θα γίνει...Ενα+ενα![]()
.....εγω παντως πηγα σε μοναστηρι, 'νταξ' καλα ηταν!!! Θα ξαναπαω κ τις υπολοιπες ημερες ν' αγιασωεχω και εκκλησια αυριο το πρωι![]()
Από τα χεράκια μου, καιμακλίδικος και με 2 φουσκάλες. Όσο για την Sofia Magic, όταν κατέβω Αθήνα θα σου διαβάσω και καφέδες και ποιήματα και ότι θές...
Με τόσα εδέσματα βρε παιδιά θα πρέπει να πάρετε και τον καλό μας και πεινασμένο πάντα φίλο Xaramofais ..Θα ειναι κρίμα και άδικο...Χα χα χαΘα εχει η νύφη :
Αρνια - Κοκορέτσια - Γαρδούμπες
Τυριά - Κασέρια
![]()
ΕΕΕ μη ξεχνιόμαστε ειμαι και εγώ εδωω... Χα χα χαΠανουλη καί εσύ κουμπάρος;![]()
Και ποια ήταν αυτή η κουβεντος καλέ μου φίλε μπας και βοηθήσει και μας??? Πρόσεξε τη θα πεις,, υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ μέσα..Χα χαΜου θυμίζει έναν γέροντα που μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα, και με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου![]()
νομιζεις για τον καφε ερχονται![]()