Νέα

Τα γεροντοπαλίκαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό... άλλο διαμέρισμα, άλλοι λογαριασμοί, άσε καλύτερα... Μόνο αμα καψουρέψουν κάποιον που τα έχει χοντρά τότε μόνο φεύγουν! Το κεράτωμα δεν είναι λύση για πολλούς/ές γιατί ανεβαίνουν οι στροφές (καυγάδες) και αν υπάρχουν και μικρά παιδιά τα πράγματα γίνονται χειρότερα.... Με μια λέξη όλοι ξέρουμε το πρόβλημα (αλλά και τις πιθανές λύσεις του) αλλά μπορεί η όποια λύση να μην είναι λύση τελικά αλλά να δημιουργήσει ενα άλλο, μεγαλύτερο πρόβλημα....
Φυσικά και για τις γυναίκες ισχύει κύριε hitech. Και θεωρώ ακόμα περισσότερο από τους άντρες.
Οι γυναίκες σε πολλά πράγματα είναι πολύ πρακτικές. Δεν τα σκέφτονται εκείνη την στιγμή που τα κάνουν, αλλά τα έχουν στο μυαλό τους χρόνια πριν.
Από την άλλη μεριά οι άντρες, αφήνουν την άνεση τους όταν διακρίνουν κάποιο φόβο. Ισως από το θέμα ηλικίας η ακόμα και από τους ελάχιστους φίλους τους.
Πολλές φορές και από την διεκδίκηση της γκόμενας τους, αν έχουν, από άλλον άντρα. :hi:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αν το δούμε το θέμα καθαρά ορθολογικά με λογικό τρόπο δηλαδή, και όχι με συναίσθημα,
θεωρώ ότι αυτό το φαινόμενο της αγαμίας στους άντρες θα επεκταθεί τα επόμενα χρόνια. Με όλες τις σοβαρές συνέπειες που θα έχει.
Από την μία το οικονομικό θέμα, από την άλλη δεν θέλουμε να υποχωρήσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω,
σε ενδεχόμενες διαμάχες και τσακωμούς...ε δεν θέλει και πολύ. :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Αν το δούμε το θέμα καθαρά ορθολογικά με λογικό τρόπο δηλαδή, και όχι με συναίσθημα,
θεωρώ ότι αυτό το φαινόμενο της αγαμίας στους άντρες θα επεκταθεί τα επόμενα χρόνια. Με όλες τις σοβαρές συνέπειες που θα έχει.
Από την μία το οικονομικό θέμα, από την άλλη δεν θέλουμε να υποχωρήσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω,
σε ενδεχόμενες διαμάχες και τσακωμούς...ε δεν θέλει και πολύ. :rockon:
Φταίνε και οι άντρες αλλά δεν φταίνε μόνο οι άντρες.
Εγώ θα θελα απλά να δώσω μια συμβουλή στους μύστες.
Σταματήστε να κλαίτε τη μοίρα σας. Όλα είναι στο μυαλό.
Είσαι μόνος; Η καλύτερη σου. Είσαι κύριος του εαυτού σου. Δεν ευθύνεσαι για κανέναν και έχεις όλο το χρόνο να βελτιώσεις τον εαυτό σου όταν δεν δουλεύεις.

Μην Μοιζεριαζετε.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Φταίνε και οι άντρες αλλά δεν φταίνε μόνο οι άντρες.
Εγώ θα θελα απλά να δώσω μια συμβουλή στους μύστες.
Σταματήστε να κλαίτε τη μοίρα σας. Όλα είναι στο μυαλό.
Είσαι μόνος; Η καλύτερη σου. Είσαι κύριος του εαυτού σου. Δεν ευθύνεσαι για κανέναν και έχεις όλο το χρόνο να βελτιώσεις τον εαυτό σου όταν δεν δουλεύεις.

Μην Μοιζεριαζετε.
Ειλικρινά δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω κύριε bourdeliari που βλέπετε την μιζέρια.
Είναι ένα έντονο κοινωνικό φαινόμενο, που μόνο τυφλός δεν το βλέπει.
Δηλαδή τα θέματα που έρχονται σε συζήτηση, έχουν σχέση με εμάς τους ίδιους ?
Η είναι θέματα που γενικά απασχολούν ? :hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.385
Πόντοι
6.256
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα 'δε θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια'.Θεωρώ οτι πάνω απ'το 90% όσων δεν έχουν κάνει, άμα τους ρωτήσουμε,θα πουν οτι θέλουν να κάνουν.
Μιλάς για αποφοίτους μέχρι λυκείου, σε οικισμούς κάτω των 5000 κατοίκων ;
Ναι , ισχύει .
Αν έχουν και υψόμετρο πάνω από 700μ , είναι βέβαιο.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ναι , ισχύει .
Δηλαδή στην Αθήνα κύριε Τέλη ένας 40-45άρης τι περιμένει ?
Τόσες πολλές γκόμενες έχει, και δεν προλαβαίνει να τις γαμήσει όλες ? :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.385
Πόντοι
6.256
Δηλαδή στην Αθήνα κύριε Τέλη ένας 40-45άρης τι περιμένει ?
Τόσες πολλές γκόμενες έχει, και δεν προλαβαίνει να τις γαμήσει όλες ? :rockon:
Αυτό κατάλαβες;
Αυτός, έγραψε , ότι το 90% όσων είναι πάνω από 40 και δεν έχουν οικογένεια, θέλουν να κάνουν .
Αν το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν οικογένεια, θα είχαν κάνει .

Βρίσκαν μία 0.3/10 , σε αναπαραγωγική ηλικία, με μηδέν απαιτήσεις και έκαναν οικογένεια.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Προφανώς, δεν ήταν .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Ναι , ισχύει .

Μονο αποφοιτους λυκειου βλέπεις να παντρεύονται;

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αυτό κατάλαβες;
Αυτός, έγραψε , ότι το 90% όσων είναι πάνω από 40 και δεν έχουν οικογένεια, θέλουν να κάνουν .

Βρίσκαν μία 0.3/10 , σε αναπαραγωγική ηλικία, με μηδέν απαιτήσεις και έκαναν οικογένεια.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Προφανώς, δεν ήταν .
Μπα τον μέσο Ελληνα ούτε για αυτό τον έχω ικανό. Ακόμα και οι άσχημες απαιτούν. Θέλουν κάποια βασικά προσόντα.
Ετσι και αλλιώς και αυτοί οι άντρες, κάτι σκατάδες θα είναι, κοντοί, αγενέστατοι και άσχημοι. :rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056

Θέλουν...

Δεν είπα οτι θα κάνουν κιόλας.

Ειπαμε,δύσκολο να βρουν ανύπαντρη γυναίκα σ'αυτη την ηλικία.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αντίθετα λοιπόν από την αγαμία, έχουμε πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα που συζούν.
Είμαι υπέρμαχος της λύσης αυτής. Στο εξωτερικό το έκαναν εδώ και 50 χρόνια.
Και μάλιστα κάποια από αυτά τα ζευγάρια...έχουν και παιδιά.
:heavymetalbig:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.385
Πόντοι
6.256
Μπα τον μέσο Ελληνα ούτε για αυτό τον έχω ικανό. Ακόμα και οι άσχημες απαιτούν. Θέλουν κάποια βασικά προσόντα.
Ετσι και αλλιώς και αυτοί οι άντρες, κάτι σκατάδες θα είναι, κοντοί, αγενέστατοι και άσχημοι. :rockon:
Πρόσεξε !
Μην τη λες σε κοντούς !
Και μην τη λες σε ναυάγια που στοχεύουν μόνο σε χωρισμένες με παιδιά !!!

Θα βρεθείς .... ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΝΤΟΙ ...
και ψηφίζουν ... κυνηγοί ζωντοχήρων !!!!!!

Θα μου πεις τους γράφεις στα αρχίδια σου όλους, αυτούς και θα έχεις δίκιο .
Αλλά λέμε !

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Πρόσεξε !
Μην τη λες σε κοντούς !
Και μην τη λες σε ναυάγια που στοχεύουν μόνο σε χωρισμένες με παιδιά !!!

Θα βρεθείς .... ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΝΤΟΙ ...
και ψηφίζουν ... κυνηγοί ζωντοχήρων !!!!!!

Θα μου πεις τους γράφεις στα αρχίδια σου όλους, αυτούς και θα έχεις δίκιο .
Αλλά λέμε !
Νομίζω κύριε Τέλη, ότι την προηγούμενη φορά είχα τσακωθεί με όλο το σαιτ.
Αλλά με όλο. Δεν είχε μείνει κανείς που να μην τσακωθώ.
Είμαι ευγενικός άνθρωπος από την φύση μου. Αλλά όταν κάτι ζαβά αρχίσουν και σε βρίζουν τι θα κάνεις ?
Μέχρι και την Μάνα μου βρίζανε. Τέλος πάντων. :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.385
Πόντοι
6.256
Νομίζω κύριε Τέλη, ότι την προηγούμενη φορά είχα τσακωθεί με όλο το σαιτ.
Αλλά με όλο. Δεν είχε μείνει κανείς που να μην τσακωθώ.
Είμαι ευγενικός άνθρωπος από την φύση μου. Αλλά όταν κάτι ζαβά αρχίσουν και σε βρίζουν τι θα κάνεις ?
Μέχρι και την Μάνα μου βρίζανε. Τέλος πάντων. :rockon:
Υπερβολές.
Εγώ έχω βριστεί με περισσότερους.
Τι να κάνεις ; Δεν έχει σημασία τι κάνεις. Τα ναυάγια, σε μισούν , όχι επειδή έκανες κάτι .
Επειδή υπάρχεις σε μισούν και επειδή δεν είσαι σαν αυτούς.
Με το να μην είσαι σαν αυτούς, θυμούνται την καθολική αποτυχία της ζωής τους.
Οπότε σε μισούν ... πιο πολύ !

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Υπερβολές.
Εγώ έχω βριστεί με περισσότερους.
Τι να κάνεις ; Δεν έχει σημασία τι κάνεις. Τα ναυάγια, σε μισούν , όχι επειδή έκανες κάτι .
Επειδή υπάρχεις σε μισούν και επειδή δεν είσαι σαν αυτούς.
Με το να μην είσαι σαν αυτούς, θυμούνται την καθολική αποτυχία της ζωής τους.
Οπότε σε μισούν ... πιο πολύ !
Σε κανέναν όσο θυμάμαι το σαιτ, δεν του έκαναν πέσιμο και 10 και 15 νικ ταυτόχρονα.
Τώρα του Ζαν ας πούμε του έκαναν 6-7 νικ ταυτόχρονα.
Βέβαια για γέλια είναι αυτά, άλλα λέμε, έτσι να τα θυμόμαστε. :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.385
Πόντοι
6.256
Σε κανέναν όσο θυμάμαι το σαιτ, δεν του έκαναν πέσιμο και 10 και 15 νικ ταυτόχρονα.
Τώρα του Ζαν ας πούμε του έκαναν 6-7 νικ ταυτόχρονα.
Βέβαια για γέλια είναι αυτά, άλλα λέμε, έτσι να τα θυμόμαστε. :rockon:
Παραπάνω είναι και δεν υπολογίζεις και τους κλώνους.
Έχουν άπειρους κλώνους.
Αν και τους κλώνους, τους έχουν κυρίως για τις ψηφοφορίες.
Είναι μια παρέα σκουπίδια , που γνωρίστηκαν εδώ μέσα και κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι .

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Παραπάνω είναι και δεν υπολογίζεις και τους κλώνους.
Έχουν άπειρους κλώνους.
Αν και τους κλώνους, τους έχουν κυρίως για τις ψηφοφορίες.
Είναι μια παρέα σκουπίδια , που βγαίνουν όλοι μαζί σε κάτι παρακμιακά φαγάδικα .
Γνωρίστηκαν εδώ μέσα και κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι .
Τέλη πρόσεξε την διαφορά με εμένα.
Μόνος μου απέναντι σε 15 νικ τουλάχιστον με απανωτά μηνύματα.
Υπάρχουν σε ορισμένα θρεντ αλλά έχουν σβήσει πάρα πολλά.
Δεν ζήτησα από κανέναν αβάντα. Μόνος το πήγα μέχρι τέλους.
:heavymetalbig:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Παιδιά καλησπέρα.Θελω την βοήθεια σας και την γνώμη σας..Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου.Ειναι ένα νορμαλ παιδι και απο θέμα εμφανίσεις και κοινωνικοοικονομικά..Η κοπέλα μου είναι 33..Έβλεπα στο ξεκίνημα ότι ήταν πιο έμπειρη και λογικό..Μου πέταγε κάτι ατάκες ότι έχω κάνει πολύ σεξ ότι μ αρέσει ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άνδρες κλπ..Εμένα αυτό με έβγαζε σε σκέψεις..Στην ράχη όταν ρώτησα για το παρελθόν ηταν λίγο διστακτική αλλά με τα πολλά μου είπε ότι έχει κάνει σχέση με 8-9 άνδρες και έχει προχωρήσει με 5-6 απ αυτούς..Και ποτέ δεν έχει πάει με κάποιον την μιας βραδιάς όλα ήταν μέσα σε σχέση και την πιστεύω.Ειναι χαρακτήρας που ζητάει την συντροφικότητα και μ αγαπάει πολύ το βλέπω..Λιώνει για μένα.Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους.Το ξέρω είμαι μαλακας αλλά το μυαλό είναι μυαλό..Πως μπορώ να το βοηθήσω;;Ευχαριστώ για την βοήθεια
Κύριε Panatha και μόνο που τα είπε όλα αυτά, ναι μεν δείχνει ειλικρίνεια από την μία, αλλά από την άλλη δείχνει τερματισμένο κοντέρ.
Γυναίκα που λέει 8-9 άντρες υπολογίστε το Χ3 η και Χ5. Αυτό είναι το ένα, το άλλο είναι ότι εσείς δεν έχετε μεγάλη εμπειρία,
για να υποστηρίξετε αυτή την γκόμενα. Η άποψη μου είναι απομακρυνθείτε, τρέξτε να σωθείτε, τώρα που είναι νωρίς.
Και άλλοι άντρες τα έχουν κάνει αυτά, και τώρα είναι άλλοι σε συσσίτια και άλλοι στην φυλακή. Δεν κάνει αυτή η γυναίκα για εσάς. :hi:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Τι να το κάνω να έχω μια γκόμενα που την έχει γαμήσει το μισό Παγκράτι ?
Είναι άξιο λόγου αυτό ?
Πολλοί άντρες το παίζουν άνετοι και μέσα στην λέζα ότι δεν τους νοιάζει κτλ
Όταν όμως το βιώσουν κλαίνε σαν τα μωρά παιδιά.
Δεν είπα να είναι παρθένα η γκόμενα, αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο. :sunglasses:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Παιδιά καλησπέρα.Θελω την βοήθεια σας και την γνώμη σας..Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου.Ειναι ένα νορμαλ παιδι και απο θέμα εμφανίσεις και κοινωνικοοικονομικά..Η κοπέλα μου είναι 33..Έβλεπα στο ξεκίνημα ότι ήταν πιο έμπειρη και λογικό..Μου πέταγε κάτι ατάκες ότι έχω κάνει πολύ σεξ ότι μ αρέσει ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άνδρες κλπ..Εμένα αυτό με έβγαζε σε σκέψεις..Στην ράχη όταν ρώτησα για το παρελθόν ηταν λίγο διστακτική αλλά με τα πολλά μου είπε ότι έχει κάνει σχέση με 8-9 άνδρες και έχει προχωρήσει με 5-6 απ αυτούς..Και ποτέ δεν έχει πάει με κάποιον την μιας βραδιάς όλα ήταν μέσα σε σχέση και την πιστεύω.Ειναι χαρακτήρας που ζητάει την συντροφικότητα και μ αγαπάει πολύ το βλέπω..Λιώνει για μένα.Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους.Το ξέρω είμαι μαλακας αλλά το μυαλό είναι μυαλό..Πως μπορώ να το βοηθήσω;;Ευχαριστώ για την βοήθεια

Καταρχήν,τα 'με αγαπάει πολύ...λιώνει για μένα',δείχνουν την απειρία σου.Είναι αυτό που θέλεις να νομιζεις,και όχι η πραγματικοτητα

Μια πιο έμπειρη,μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.Και ναι,αυτά που κάνετε,τα έχει κάνει ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους πρώην της.Και για να στο προχωρήσω,με κάποιους...έχει κάνει πράγματα που εσυ τα βλέπεις μονο σε τσόντες.

Νομίζω οτι κι εσύ ξέρεις που θα καταλήξει όλο αυτό,ως άπειρος θα είσαι το σκυλάκι της που οταν το βαρεθεί θα το στείλει άκλαφτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom