Νέα

Τα γεροντοπαλίκαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Πάντως πιστεύω, ότι το κόστος ζωής και η τεμπελιά-αραλίκι, είναι τροχοπέδη για πολλούς άντρες.
Αν το δούμε δηλαδή περισσότερο πρακτικά το θέμα. Σου λέει ο άλλος έχω βολευτεί που να τρέχω τώρα... :rockon:

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.207
Πόντοι
1.071
Είναι όλα αυτά που περιγράφετε και άλλα τόσα!
Δεν είναι μόνο ένας ο παράγοντας αλλά πάρα πολλοί και επηρεάζει ο ένας τον άλλο (με χαοτικό θα έλεγα τρόπο) οπότε είναι δύσκολο να βρεις και λυση!

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Σοβαρέψου, δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο, τη μητέρα του τη λέγανε Ζαμπία Κωτσάκη πριν παντρευτεί τον πατέρα Του Κωνσταντίνο.
Άλλος ο γιος της καλογριάς και άλλος ο γιος της Κωτσάκη... Έχεις μπερδευτεί πολύ

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα 'δε θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια'.Θεωρώ οτι πάνω απ'το 90% όσων δεν έχουν κάνει, άμα τους ρωτήσουμε,θα πουν οτι θέλουν να κάνουν.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα 'δε θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια'.Θεωρώ οτι πάνω απ'το 90% όσων δεν έχουν κάνει, άμα τους ρωτήσουμε,θα πουν οτι θέλουν να κάνουν.
Σε αυτό συμφωνώ έχεις δίκιο.
Ολοι το παίζουν άνετοι και μέσα στο χαιλίκι, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτό που λες.
Κρά κάνουν μήπως και τους θέλει καμία γκόμενα. :rockon:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Γιατι ειναι καθυστερημένοι
Τότε ο ορισμός της ευφυίας σου είναι λανθασμένος.
Η φύση μετράει μόνο ποιοί οργανισμοί επιβιώνουν και κάνουν απογόνους.
Στο μέλλον το "έξυπνο" είδος σου θα εκλείψει, ενώ το δικό τους το "καθυστερημένο" θα συνεχίζει να ανθίζει.
Άρα είναι πιο επιτυχημένοι στο παιχνίδι της "εξέλιξης των ειδών" και άρα τελικά πιο έξυπνοι από εσένα.

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
325
Πόντοι
21
Στο μέλλον το "έξυπνο" είδος σου θα εκλείψει, ενώ το δικό τους το "καθυστερημένο" θα συνεχίζει να ανθίζει.
Άρα είναι πιο επιτυχημένοι στο παιχνίδι της "εξέλιξης των ειδών" και άρα τελικά πιο έξυπνοι από εσένα.
Επιπλέον θα προσθέσω ότι έτσι ακριβώς ξηγιοντουσαν και οι παππούδες μας από το 60 και πίσω.
Ίσως η ευμαρεια και η πολυτέλεια του 'παραπάνω' του δυτικού πολιτισμού μας οδηγεί εκεί.
Παρεμπιπτόντως ωραία εξελίχθηκε το νήμα. Με ωραίες απόψεις και χωρίς καφρίλα (δε το λες και συχνό φαινόμενο). Χρόνια πολλά μάγκες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056

Οντως,μακαρι να εκλείψουμε και να επιβιώσουν οι πιο έξυπνοι...

571228509_122200347302304641_4942758481642134637_n.jpg

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Οντως,μακαρι να εκλείψουμε και να επιβιώσουν οι πιο έξυπνοι...

571228509_122200347302304641_4942758481642134637_n.jpg
Δε μου δείχνεις κάτι που δε γνωρίζω τύπε.
Και στη Γερμανία υπάρχει βίντεο πολιτικού που τρώει σκατά και γλύφει τουαλέττες. Και θεωρείται και "προχωρημένο".
Ενώ μέχρι το 2012 η κτηνοβασία ήταν νόμιμη στη Γερμανία και υπήρχαν και μπουρδέλα με ζώα (τα οποία ακόμα λειτουργού κρυφά)
Αυτά για την 'Αρεια' φυλή...

Αλλά μην πας μακριά, αρκεί να κοιτάξεις λίγο τα θρεντ σε αυτό το φόρουμ και έλα πες μου μετά πως είμαστε καλύτεροι.

• Like
Αντιδράσεις: Leon k
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Επιπλέον θα προσθέσω ότι έτσι ακριβώς ξηγιοντουσαν και οι παππούδες μας από το 60 και πίσω.
Ίσως η ευμαρεια και η πολυτέλεια του 'παραπάνω' του δυτικού πολιτισμού μας οδηγεί εκεί.
Παρεμπιπτόντως ωραία εξελίχθηκε το νήμα. Με ωραίες απόψεις και χωρίς καφρίλα (δε το λες και συχνό φαινόμενο). Χρόνια πολλά μάγκες
:hi:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
και οχι για μαθηματικη εξισωση και επιστημη
Φυσικά πρόκειται για επιστήμη.
Αυτή της βιολογίας και της εξέλιξης των ειδών (Δαρβίνος).

Η διαφορά του ανθρώπου με τα άλλα ζώα είναι ότι έχει πάρει την εξέλιξη του στα χέρια του και διαμορφώνει ο ίδιος τις συνθήκες.

Μέχρι των 20ο αιώνα γεννιόντουσαν πολλά παιδιά εξ'ατυχήματος.
Σεξ = ωραίο και το σεξ έφερνε παιδιά.
Αυτός είναι και ο λόγος που αναπαράγονται τα ζώα εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Το σεξ δεν είναι κάτι λογικό για έναν οργανισμό που έχει ως σκοπό την επιβίωση.
Αποτελεί ρίσκο και ξοδεύει πόρους που θα μπορούσαν να διατεθούν για την επιβίωση.
Επίσης τα παιδιά είναι ένα επιπλέον ρίσκο και απορροφούν ακόμα περισσότερους πόρους.
Γιαυτό και η φύση έκανε το σεξ πολύ ωραίο, για να πηγαίνουν οι οργανισμοί κόντρα στη λογική και να αναπαράγονται.
Αυτό αρκούσε για να αναπαραγόμαστε για εκατομμύρια χρόνια.

Σήμερα όμως με τα αντισυλληπιτκά, καπότες, εκτρώσεις κλπ. οι άνθρωποι "χακάρανε το σύστημα" και κάνουν σεξ χωρίς παιδιά.
Υπήρχαν από παλιά μέθοδοι αντισύλληψης, αλλά σήμερα είναι σχεδόν 100% επιτυχία (η αλλιώς έκτρωση), ενώ παλιά συνέβαιναν και ατυχήματα.

Άρα αυτό σημαίνει ότι πλέον τα παιδιά δεν γίνονται από ατύχημα αλλά μόνο αν οι γονείς το επιδιώκουν 100%.
Αυτό αλλάζει τελείως τα δεδομένα και την πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου.

Μήπως τελικά πολλοί από τους γάμους που γινόντουσαν παλιά ήταν για να καλύψουν το προγαμιαίο γκάστρωμα της νύφης;
Μήπως πολλά παιδιά γινόντουσαν καταλάθως;

Μάλλον η διαφορά στα νούμερα μπορεί να εξηγηθεί έτσι απλά.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
414
Πόντοι
21
εσεις τωρα εδω μεσα ειστε ολοι πολυτεκνοι φανταζομαι

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
εσεις τωρα εδω μεσα ειστε ολοι πολυτεκνοι φανταζομαι
Πολύτεκνοι ? χαχαχα
Εδώ κύριε Doberman τίθεται θέμα αν το 10% έχει έστω γκόμενα.
Και εσείς λέτε για παιδιά ? χαχα :hi:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.720
Πόντοι
7.046
Είναι αλήθεια οτι πολλοί άνδρες είναι μόνοι. Είτε αναγκάστηκαν γιατί δε τους καθεται η καταλληλη γνωριμία, είτε έχουν παθογένειες, είτε αναγκαστηκαν γιατι δε λειτουργησαν προηγούμενες σχέσεις και τους οδηγησαν να επιλέξουν μοναξια αντι για δυστυχια και οδυνη με λαθος γυναίκες.
Ο κοινός παρονομαστης είναι οτι οι σχέσεις έχουν γίνει δυσκολες και εξαιρετικά πιο περίπλοκες απο οτι πριν 70 χρονια πχ. Οι γυναίκες εχουν αλλο τροπο σκέψης, θέση και ταξη πραγμάτων, ετσι ώστε ο αντρας πρεπει να συμβιβαστεί σε πολλές πεειπτώσεις είτε με καταστροφικες παθογενειες τους, είτε να εγκαταληψει τον εαυτό του για να λειτουργήσει η αχέση/ γάμος, είτε να χωρίσει και να κρατήσει τον εαυτό του αλώβητο.
Αυτό το μείγμα οδηγεί πολλους στη μοναξια.
Τα είπες ΟΛΑ. Έτσι ακριβώς.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.650
Πόντοι
40.703
Απο ποτε τα εχουν αυτα τα μπισκοτακια:tooth:
τα γραμματα ειναι φθαρμενα :2funny:
μην κανεις καμια μαλακια και φας
γιατι σε βλεπω να κανεις πρωτοχρονια στη λεκανη της τουαλετας
μελομακάρονα είναι.
έφαγα ένα για δοκιμή, ψιλομάπα (δεν περίμενα κάτι άλλο βέβαια), αλλά όλα κομπλέ ευτυχώς.
δεν το συνιστώ πάντως.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456
Ας αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε:

Άγαμοι Θύται :rockon:

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
494
Πόντοι
21
Πάντως πιστεύω, ότι το κόστος ζωής και η τεμπελιά-αραλίκι, είναι τροχοπέδη για πολλούς άντρες.
Αν το δούμε δηλαδή περισσότερο πρακτικά το θέμα. Σου λέει ο άλλος έχω βολευτεί που να τρέχω τώρα... :rockon:
Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό... άλλο διαμέρισμα, άλλοι λογαριασμοί, άσε καλύτερα... Μόνο αμα καψουρέψουν κάποιον που τα έχει χοντρά τότε μόνο φεύγουν! Το κεράτωμα δεν είναι λύση για πολλούς/ές γιατί ανεβαίνουν οι στροφές (καυγάδες) και αν υπάρχουν και μικρά παιδιά τα πράγματα γίνονται χειρότερα.... Με μια λέξη όλοι ξέρουμε το πρόβλημα (αλλά και τις πιθανές λύσεις του) αλλά μπορεί η όποια λύση να μην είναι λύση τελικά αλλά να δημιουργήσει ενα άλλο, μεγαλύτερο πρόβλημα....

Panathas682025

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.Θελω την βοήθεια σας και την γνώμη σας..Είμαι 30 χρονών και πριν 1.5 χρόνο έκανα την πρώτη μου σχέση..Ξέρω είναι ακραίο αλλά έτσι είναι..Είναι θέμα εσωστρέφειας δικιάς μου και φόβου.Ειναι ένα νορμαλ παιδι και απο θέμα εμφανίσεις και κοινωνικοοικονομικά..Η κοπέλα μου είναι 33..Έβλεπα στο ξεκίνημα ότι ήταν πιο έμπειρη και λογικό..Μου πέταγε κάτι ατάκες ότι έχω κάνει πολύ σεξ ότι μ αρέσει ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άνδρες κλπ..Εμένα αυτό με έβγαζε σε σκέψεις..Στην ράχη όταν ρώτησα για το παρελθόν ηταν λίγο διστακτική αλλά με τα πολλά μου είπε ότι έχει κάνει σχέση με 8-9 άνδρες και έχει προχωρήσει με 5-6 απ αυτούς..Και ποτέ δεν έχει πάει με κάποιον την μιας βραδιάς όλα ήταν μέσα σε σχέση και την πιστεύω.Ειναι χαρακτήρας που ζητάει την συντροφικότητα και μ αγαπάει πολύ το βλέπω..Λιώνει για μένα.Της τελευταίες μέρες όμως μου έχουν καρφωθεί ιδέες και εικόνες ότι αυτά που κάνουμε μαζί τα έχει κάνει και με άλλους.Το ξέρω είμαι μαλακας αλλά το μυαλό είναι μυαλό..Πως μπορώ να το βοηθήσω;;Ευχαριστώ για την βοήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom