Νέα

Το πάθος του milf, ονόματι Καρλότα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
40
Πόντοι
11
Η Καρλότα είναι μια δεσποινίδα, βγαλμένη από πίνακα του Μποτερό..
Ευτραφής, καλοζωισμένη, μπαμπάτσικη (sic) ένα θηλυ, το οποίο αδικήθηκε κατάφωρα από την Ειμαρμενη, διότι εγεννήθη τον 21ο αιώνα..τα χρόνια του αερόμπικ και του 7% σωματικού λίπους
Αν είχε γεννηθεί στην καλτ, διερευνητική, prolific, περίεργη και ανωμαλιάρα εποχή της Αναγέννησης θα «είχε μαζέψει όλο το χαρτί»… οπως λέμε στα κωλοχανεια και ευαγή ιδρύματα, οι πορνορέκτες..
Τότε τα ευτραφή θήλεα ήταν όαση, δλδ. πολύ επιθυμητά.
Χοντρά μπούτια, στιβαρά μπράτσα, αναιμικοι υποτυπώδεις μαστικοί αδένες, δυσθεώρητες κωλαθρες, όλα τα ανωτέρω χαρακτηριστικά η αναγεννησιακή μόδα τα έκρινε, super sexy!
Σήμερα, η μοδα, τα φαγανά μωρά, τα κατατάσσει, στα κρασοβαρελα!
Η Καρλότα ειναι φακλάνα.
Τις περισσότερες ημερήσιες θερμίδες της, της λαμβάνει, κατά δήλωση της, πίνοντας: ουίσκια,βότκες,bloody Mary,μπυρες,τσίπουρα,κοκτεηλς κτλ..η αλήθεια είναι πως την ημέρα όντως τη περνά μπεκροπινοντας, μόνο πολύ αργά την νύχτα αρχίζει η νοσηρή μασαμπουκα..οικοθεν..αυστηρά, πίσω από κλειστές πόρτες και τραβηγμένες κουρτίνες,τελείται η γαστριμαργική ιερουργία. Semper.Solo.

Η Καρλότα είδε τον Πανδαματωρα να κουτσοπίνει, επίσης solo, στο μικρό, extraordinaire mais faux, γαλλικό bistrot της και πολύ της άρεσε!

Τι δήλωσε, το βαρέλι ότι του άρεσε:
η στάση του, το βλέμμα του, οι απόψεις του, το σώμα του, ο λόγος του, η παιδεία του, οι τρόποι του, η αισθητική του, ο αέρας του..

Τι πραγματικά είδε στον πόρνο, το θωρακισμένο καταδρομικό:
Power, Wealth, Health, Vigor, Eloquence, Abundance, Status, Security, Genetic superiority

Πλέον ειδικώτερον :
τη Rolex Daytona ref.116520, το Rolex sea dweller ref.116600, Rolex Daytona ref.116505, τη bmw r1250 gs adventure rallye edition 2024, τη Mercedes cls350 w219 2008, τη Mercedes slk200 r171 sport package 2009, το ενετικό αρχοντικό στην Τήνο, τα διάφορα,ιδιόκτητα ακίνητα του, ερριμμένα εις το λεκανοπέδιο της Αττικής και άλλα πολλά προσωπικά υλικά σεβασμια καλούδια του πόρνου, τα οποία προτζέκταρε στο θυμικό του, το υπέρβαρο, βαρύθυμο κ βεβαρημένο θηλυ, κρώζοντας μέσα του, θεωμενο..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Τι είχε η Καρλότα, που άρεσε στον ρέκτη:
Τίποτε απολύτως.

Ο μύστης, είχε χρόνο να σκοτώσει και χρονομέτρησε σε πόσο καιρό θα βύθιζε το HMS Hood..
Fast forward.. 48ωρες μετά, είχε πάρει ακαποτα το θωρηκτό και είχε πλημμυρίσει πριγκιπικό, πουτσοζουμο, τα στεγανά του διαμερίσματα..το καράβι βυθίστηκε,αύτανδρο σε 17’’..
RIP.
veni.vidi.vici.

Πανδαμάτωρ-HMS Hood σημειώσατε 1-0
Άσος,τελικό.

Άπαξ, κατάφερε ο διαβολικός πόρνος να καταγαμησει τη φορτηγίδα.
Το «κατάφερε» σχετίζεται μόνο με την πειθάρχηση των ορμέμφυτων ενστίκτων και την στυτική λειτουργία του πάνθηρα και ουχι με την θέληση της φακλας για γενετήσια παιχνίδια..τουτεστιν, η χοντρή ήθελε κάργα πουτσα..από την άλλη, ο πανδαμάτωρ αδυνατούσε να βρει κάτι καλλιτεχνικό/αισθαντικο στον ερεβώδη χαρακτήρα και το θηριώδες σασί της, να εμπνευστεί για να την ξαναδικάσει.

Ο πανδαμάτωρας βρέθηκε πάλι χωρίς στέκι..Σε όποιο μπαρ έχει βρεθεί να τα πίνει με μια κάποια συχνότητα , καταλήγει να καταπείθει σε συνουσία, την ιδιοκτήτρια…

Σπερμα, Ουίσκι και Ιδρώτας…παραλλάσσοντας τον ποπ, ιαμβικό παιάνα (αίμα δάκρυα κ ιδρώτας) του γνωστό milf, πλέον, πεντάμορφου αοιδού, Sakis Rouvas…
πολύ τον καβλωνουν, τα επιχειρούντα εις την νύχτα, θήλεα…δηλώνουν περπατημένα και σκληρά και άτεγκτα..άνιωθα και βαριά όσον αφορα το καμάκι από θαμώνες..”I’ve been around and seen it all” είναι το μοτο της κάθε μπαρόβιας ιδιοκτήτριας…
Enter Πανδαμάτωρας.. “let’s put that saying to the test”…μονολογεί ο ρέκτης όσο τρυπανίζει με μανία,το ντεμεκ,μπατηροαυτόνομο, ανθυπομέτριο, μα bulletproof μουνι..time and again…
Βαρέθηκε πια, καμία πρόκληση…
παλιά, ήταν μουνακια στα μπαράκια, check!
μετά, μουνακια που έχουν μπαράκια check!
Τώρα τι;! Το βρήκα!
Μουνακια που έχουν εγκαταλείψει τα μπαράκια!
Μάλλον θα αρχίσω να επιχειρώ σε μοναστήρια…leveling up the game
Wish me luck

ΥΓ:
Το πάθος του ευτραφούς μιλφ, είναι το αρχετυπικό και βασικό, κυκλικό ψυχικό σύμπλεγμα όλων των ελλεεινίδων, ήτοι η ανεξέταστη, αλόγιστη, παρανοϊκή, ναρκισσιστική, εμμονική ενασχόληση και λατρεία για το ερεβώδες και βαθιά ελαττωματικό σαρκίο τους.

Η κοσμική ισορροπία έχει ως εξής:

ΑΡΡΕΝ > θηλυ.

Υγιαινετε, φίλτατοι

OP
OP
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
40
Πόντοι
11
μια άγνωστη σε όλους εσάς μάρκα ουίσκι... ονόματι τα λύτρα του βασιλιά..

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Δυσνόητο, αλλά ευχαριστήθηκα τη παράλογη γραφή.
Έχεις διαβάσει Ντύρρενματτ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
τελικά άμα έχεις λεφτά ότι μαλακία και να πεις θεωρείται φέσφατο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.599
Πόντοι
12.056
Ποτε ηταν Δευτερα,ποτε ηρθε η Κυριακη. τι γινεται ρε πστμ

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Εγώ ρε σεις μία Καρλότα ξέρω και είναι τρανς. Και μάλιστα είναι "εμβληματική" στον χώρο της αν googlάρετε.

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Εγώ ρε σεις μία Καρλότα ξέρω και είναι τρανς. Και μάλιστα είναι "εμβληματική" στον χώρο της αν googlάρετε.

Εγώ πάλι μόνο αυτήν ξέρω
1000020400.jpg

:helpplea::helpplea:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.005
Πόντοι
24.586
Το 'καψα....και είναι μόνο Τετάρτη!!!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.225
Πόντοι
1.346
Ανακεφαλαιωση για οσους βαριουνται να το διαβασουν ολο.

Ενας τυπος γαμησε μια χοντρη και αυτη τον γουσταρει, εκεινος οχι.
Ειναι και δυο μπεκρηδες!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
Ανακεφαλαιωση για οσους βαριουνται να το διαβασουν ολο.

Ενας τυπος γαμησε μια χοντρη και αυτη τον γουσταρει, εκεινος οχι.
Ειναι και δυο μπεκρηδες!
Τύπε κι εγώ το μακρινό 96 (νομίζω), στη μακρινή σκύρο μήνα αύγουστο, ξύπνησα δίπλα σε μια πολύ χοντρή...
Απέναντι σε έναν καναπέ κοιμόταν μια καλούτσικη, αλλά οι πιθανότητες λένε ότι γάμησα το χοντρή.

Καλά το πήρα, ίσως έφταιγε ο πονοκέφαλος.
Περιέργως (γιατί ειδικά τότε ήμουν κούκλος), αυτή δεν το πήρε καθόλου καλά. Ίσως και να στραβογάμησα - άλυτο μυστήριο θα μείνει.
Το ρεζουμέ είναι ότι η χοντρή επέμενε να φύγω σε μια μίξη ιταλοαγγλικών, κάτι που θα έκανα ευχαρίστως αν δεν ήμουν στο δικό μου σπίτι.

Σε μια αποστροφή φλεγματικού αγγλικού χιούμορ της πρότεινα να φτιάξει πρωινό για τους τρεις αλλά εις μάτην...
Δεν τις ξαναείδα :priest:

Η ιστορία είναι 100% αληθινή.

Ελπίζω να συνεισέφερα στο νήμα :hi:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.672
Πόντοι
5.946
Τύπε κι εγώ το μακρινό 96 (νομίζω), στη μακρινή σκύρο μήνα αύγουστο, ξύπνησα δίπλα σε μια πολύ χοντρή...
Απέναντι σε έναν καναπέ κοιμόταν μια καλούτσικη, αλλά οι πιθανότητες λένε ότι γάμησα το χοντρή.

Καλά το πήρα, ίσως έφταιγε ο πονοκέφαλος.
Περιέργως (γιατί ειδικά τότε ήμουν κούκλος), αυτή δεν το πήρε καθόλου καλά. Ίσως και να στραβογάμησα - άλυτο μυστήριο θα μείνει.
Το ρεζουμέ είναι ότι η χοντρή επέμενε να φύγω σε μια μίξη ιταλοαγγλικών, κάτι που θα έκανα ευχαρίστως αν δεν ήμουν στο δικό μου σπίτι.

Σε μια αποστροφή φλεγματικού αγγλικού χιούμορ της πρότεινα να φτιάξει πρωινό για τους τρεις αλλά εις μάτην...
Δεν τις ξαναείδα :priest:

Η ιστορία είναι 100% αληθινή.

Ελπίζω να συνεισέφερα στο νήμα :hi:
φοραγες μασκα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom