Νέα

Dynamic Pro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 579
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
40
Πόντοι
11
DYNAMIC PRO riding mode (customisable):

BMW motorrad’s most responsive most aggressive, race oriented driving mode.

• Reduced support thanks to rear wheel lift-off detection, which allows the rear wheel to be lifted slightly
  • The traction control prevents the rear wheel from spinning, but can be adjusted individually
Στο μπουρδελο που κειται επι της οδού Φωκαίας αρ. 5 επιχειρεί ενα θηλυ, με το ψευδώνυμο Κατερίνα.

Η πορνη είναι 160εκ. 53 κιλά, μελαχρινή με μαστούς size 2.5 και ένα άνω του μετρίου κωλάκι.

Ένα καθημερινό κορίτσι, που δεν του έριχνες δεύτερη ματιά, βλέποντας το έξω στην τραγελαφική, νοσηρή, ασταθή και σκαιή κατάσταση, που το μέσο αιγοπρόβατο, ονομάζει «κοινωνία»

Αν και η εμφάνιση της είναι mediocre και boring at best, η ιερόδουλη είναι προσηνής, ζεστή, αισιόδοξη, χαρωπή, ενθουσιώδης προσφέροντας απλόχερα «τα πάντα όλα», ήτοι μουνι κωλο στόμα αυτί πόδι χέρι νεφρό κοκ..

Την συγκεκριμένη πορνη, την σοδομιζω, επι 3 συναπτά έτη , στην πρώτη πρωινή βάρδια ήτοι κατά τις 09:15 πμ καθημερινώς relentlessly and religiously 24/7 no rest days no holidays no intermissions no days off no nothing.

Έχω εκπλαγεί με το anal specific και dedicated πρόγραμμα, που επιδεικνύει και με την τέχνη που το επιτελεί.

Κάθε πρωί ανελλιπώς, αδιαλείπτως, εξακολουθητικώς, την ξεκωλιαζω, πρώτος και καλύτερος χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς μα και μου, χωρίς φανφάρες, χωρίς σάλια, με καπότα και λίγο τζελ, μόνο.

Η επαγγελματική ευσυνειδησία της με έχει κάνει να σκεφτώ σοβαρά και να καταλήξω στα κάτωθι άβολα μεν, λυτρωτικά δε, συμπεράσματα:

Η Κατερίνα είναι ευχάριστη αν και ξέρει ότι θα την κωλογαμησω δυνατά, first thing in the morning.every morning.time and again.

Αντιθέτως, όσα θήλεα έχω γνωρίσει σε κοινωνικό προτσές (process), αν και εφόσον μου ανοίχτηκαν, αφέθηκαν και «ερωτεύτηκαν» ήτοι μετά από 23.47 αιώνες επίμονου φλερτ, ελάχιστα μου έδωσαν το ελεύθερο να δικάσω τον κωλο τους και ως επί το πλείστον ηταν μια άβολη και κάτω του μετρίου εμπειρία για εμένα και ένα επώδυνο και βίαιο σεξουαλικο επεισόδιο, για εκείνα.

Η Κατερίνα είναι solid, αξιόπιστη, honest..τις ελάχιστες φορά που πήγα να της τον βαλω στο μουνι, με μάλωσε, επισημαίνοντας τη λάθος τρύπα, οδηγώντας με στην ορθή ..το ορθό.

Pacta sunt servanda

Η ξερή, ακούσια, ατσαλένια πρωινή μου κατουρόκαβλα, θα εκτονώνεται, μόνο στον πάτο της.

Αντιθέτως, τα χειραφετημένα θήλεα, στην θέα του θηριώδους πουτσου, υπαναχωρούσαν αντισυμβατικως και μονομερώς από την αρχικώς συμφωνηθείσα εμπράγματη δικαιοπραξία αφορώσα, τη νομής του πάτου τους.

Η Κατερίνα αν και σοδομείται εξακολουθητικώς δεν έχει θυμό, νεύρα,παράλογες απαιτήσεις, τσαλίμια και κόνξες. Θελει τα συμφωνημένα, ήτοι 20€.

Αντιθέτως, τα λοιπά, χειραφετημένα θήλεα αν και εφόσον μου υποσχεθούν τον κωλο τους,το κάνουν εποφθαλμιώντας (ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά) την rose gold Rolex Daytona ref.116505 μου, μια θέση (ισόβια πρόσοδο) στο πανδαματωρικό Κάμελοτ και άλλα πολλά.

Η Κατερίνα είναι αξιόπιστη, τίμια, οικονομική, vfm, προσηνής, ζεστή, ευχάριστη, λάγνα, σεξυ, ταπεινή, αισιόδοξη, υποχωρητική, υποτακτική, Γυναίκα κανονική δηλαδή.

Αντιθέτως, τα λοιπά χειραφετημένα, θήλεα, δημιουργούν εντυπώσεις, παρέχοντας υποσχετικές δικαιοπραξίες και δικαιώματα προσδοκίας, από τα οποία, συνήθως υπαναχωρούν, μονομερώς.

Έχουν αντισυμβατική και καταχρηστική συμπεριφορά,η οποία αντίκειται στα χρηστά και συναλλακτικά ήθη και έθιμα.

Συνεπώς, τα λοιπά χειραφετημένα, θήλεα είναι δόλια, μοχθηρά, ακάθαρτα φθοροποιά, τοξικά, πνεύματα αντιλογίας και ενεργοβόρες δυνάμεις εντροπίας.

Η Κατερίνα σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου.

Η Κατερίνα, σε αυτό το σύμπαν, είναι prolific, αρχετυπική Πουτανα.

Η Κατερίνα ειναι ένα back door sanctum.

Η Κατερίνα είναι μια anal queen.

Η Κατερίνα είναι dynamic Pro.

Υγιαίνετε, φίλτατοι

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.594
Πόντοι
40.423
Titanic Leonardo Dicaprio GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.577
Πόντοι
3.296
Μαλιστα ..οποτε να τα κλεισουμε τα υπολοιπα αφου ειναι φολα ..
Wake Up Yawn GIF by Boomerang Official

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.766
Πόντοι
3.846
Παίκτη ξεχνάς μία βασική λεπτομέρεια: Αν πεις στην Κατερίνα "θες να σου γαμήσω τον κώλο αλλά να μη βγάλεις τίποτα;" ,μάλλον έχεις ήδη καταλάβει τι θα σου απαντήσει.

Οπότε το μόνο που μας λες είναι ότι έχεις βρει μία σεξεργάτρια που σε ικανοποιεί πλήρως. Δεν είναι λίγο και μαγκιά σου, αλλά δεν είναι και κάτι συνταρακτικό.

30μ από το σπίτι μου είναι μια κοπέλα που δουλεύει σε καντίνα ,φτιάχνει πολύ καλό καφέ ,τον σερβίρει με χαμόγελο, μου λέει καλήμέρα με ευγένεια, δηλαδή να τα φτιάξω μαζί της για να μου κάνει καφέ στο σπίτι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom