Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άλλος ο γιος της καλογριάς και άλλος ο γιος της Κωτσάκη... Έχεις μπερδευτεί πολύΣοβαρέψου, δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο, τη μητέρα του τη λέγανε Ζαμπία Κωτσάκη πριν παντρευτεί τον πατέρα Του Κωνσταντίνο.
Σε αυτό συμφωνώ έχεις δίκιο.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα 'δε θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια'.Θεωρώ οτι πάνω απ'το 90% όσων δεν έχουν κάνει, άμα τους ρωτήσουμε,θα πουν οτι θέλουν να κάνουν.

Τότε ο ορισμός της ευφυίας σου είναι λανθασμένος.Γιατι ειναι καθυστερημένοι
Επιπλέον θα προσθέσω ότι έτσι ακριβώς ξηγιοντουσαν και οι παππούδες μας από το 60 και πίσω.Τότε ο ορισμός της ευφυίας σου είναι λανθασμένος.
Η φύση μετράει μόνο ποιοί οργανισμοί επιβιώνουν και κάνουν απογόνους.
Στο μέλλον το "έξυπνο" είδος σου θα εκλείψει, ενώ το δικό τους το "καθυστερημένο" θα συνεχίζει να ανθίζει.
Άρα είναι πιο επιτυχημένοι στο παιχνίδι της "εξέλιξης των ειδών" και άρα τελικά πιο έξυπνοι από εσένα.
Τότε ο ορισμός της ευφυίας σου είναι λανθασμένος.
Η φύση μετράει μόνο ποιοί οργανισμοί επιβιώνουν και κάνουν απογόνους.
Στο μέλλον το "έξυπνο" είδος σου θα εκλείψει, ενώ το δικό τους το "καθυστερημένο" θα συνεχίζει να ανθίζει.
Άρα είναι πιο επιτυχημένοι στο παιχνίδι της "εξέλιξης των ειδών" και άρα τελικά πιο έξυπνοι από εσένα.
Δε μου δείχνεις κάτι που δε γνωρίζω τύπε.Οντως,μακαρι να εκλείψουμε και να επιβιώσουν οι πιο έξυπνοι...
![]()
Επιπλέον θα προσθέσω ότι έτσι ακριβώς ξηγιοντουσαν και οι παππούδες μας από το 60 και πίσω.
Ίσως η ευμαρεια και η πολυτέλεια του 'παραπάνω' του δυτικού πολιτισμού μας οδηγεί εκεί.
Παρεμπιπτόντως ωραία εξελίχθηκε το νήμα. Με ωραίες απόψεις και χωρίς καφρίλα (δε το λες και συχνό φαινόμενο). Χρόνια πολλά μάγκες

Φυσικά πρόκειται για επιστήμη.και οχι για μαθηματικη εξισωση και επιστημη
Πολύτεκνοι ? χαχαχαεσεις τωρα εδω μεσα ειστε ολοι πολυτεκνοι φανταζομαι

Είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, παντρεύονται τις πρώτες εξαδερφες τους, γενετικές ανωμαλίες.Γιατι ειναι καθυστερημένοι
Τα είπες ΟΛΑ. Έτσι ακριβώς.Είναι αλήθεια οτι πολλοί άνδρες είναι μόνοι. Είτε αναγκάστηκαν γιατί δε τους καθεται η καταλληλη γνωριμία, είτε έχουν παθογένειες, είτε αναγκαστηκαν γιατι δε λειτουργησαν προηγούμενες σχέσεις και τους οδηγησαν να επιλέξουν μοναξια αντι για δυστυχια και οδυνη με λαθος γυναίκες.
Ο κοινός παρονομαστης είναι οτι οι σχέσεις έχουν γίνει δυσκολες και εξαιρετικά πιο περίπλοκες απο οτι πριν 70 χρονια πχ. Οι γυναίκες εχουν αλλο τροπο σκέψης, θέση και ταξη πραγμάτων, ετσι ώστε ο αντρας πρεπει να συμβιβαστεί σε πολλές πεειπτώσεις είτε με καταστροφικες παθογενειες τους, είτε να εγκαταληψει τον εαυτό του για να λειτουργήσει η αχέση/ γάμος, είτε να χωρίσει και να κρατήσει τον εαυτό του αλώβητο.
Αυτό το μείγμα οδηγεί πολλους στη μοναξια.
εγώ είμαι πολύ τεκνό, δεν ξέρω αν μετράειεσεις τωρα εδω μεσα ειστε ολοι πολυτεκνοι φανταζομαι
μελομακάρονα είναι.Απο ποτε τα εχουν αυτα τα μπισκοτακια
τα γραμματα ειναι φθαρμενα
μην κανεις καμια μαλακια και φας
γιατι σε βλεπω να κανεις πρωτοχρονια στη λεκανη της τουαλετας
Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό... άλλο διαμέρισμα, άλλοι λογαριασμοί, άσε καλύτερα... Μόνο αμα καψουρέψουν κάποιον που τα έχει χοντρά τότε μόνο φεύγουν! Το κεράτωμα δεν είναι λύση για πολλούς/ές γιατί ανεβαίνουν οι στροφές (καυγάδες) και αν υπάρχουν και μικρά παιδιά τα πράγματα γίνονται χειρότερα.... Με μια λέξη όλοι ξέρουμε το πρόβλημα (αλλά και τις πιθανές λύσεις του) αλλά μπορεί η όποια λύση να μην είναι λύση τελικά αλλά να δημιουργήσει ενα άλλο, μεγαλύτερο πρόβλημα....Πάντως πιστεύω, ότι το κόστος ζωής και η τεμπελιά-αραλίκι, είναι τροχοπέδη για πολλούς άντρες.
Αν το δούμε δηλαδή περισσότερο πρακτικά το θέμα. Σου λέει ο άλλος έχω βολευτεί που να τρέχω τώρα...![]()