italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43.887
- Πόντοι
- 5.956
Αυτοδιαγράψου...ναι ΣΠΑΩ το κατεστημενο καλε μου φιλε
Αυτοδιαγράψου...ναι ΣΠΑΩ το κατεστημενο καλε μου φιλε
βαλε το χερι στην τσεπη (βαθεια οχι εξω εξω)
Είχα μαζέψει 30 ευρώβαλε το χερι στην τσεπη (βαθεια οχι εξω εξω)
να καμει το μεγαλο βημα ο αθηναιος

Στα κάλαντα, αν έλεγες, θα είχες μαζέψει και τα υπόλοιπα όμωςΕίχα μαζέψει 30 ευρώ![]()

ειχεςΕίχα μαζέψει 30 ευρώ![]()

Το 2ο είναι πραγματικά αυτοκτονία, τύπε.Δε ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο: Να μην έχεις κανέναν και να οδηγείσε στην τρέλα ή να έχεις κάποιον που σε τρελαίνει;...
Εχει και παραέχει... ενα προβλημα μπορεί να σου φαίνεται βουνό όταν είσαι μόνος αλλά όταν έχεις μια παρηγοριά δίπλα σου, ενίοτε εναν άλλο τρόπο σκέψης, το πρόβλημα μικραίνει...Το 2ο είναι πραγματικά αυτοκτονία, τύπε.
Τώρα βέβαια αν χρωστάς κλπ, είναι άλλη συζήτηση και δεν έχει σχέση με το εν λόγω θέμα.
επαναλαμβάνομαι μεν αλλά θα το ξαναπώ: εφόσον πολλοί από μας θα καταλήξουμε ούτως ή άλλως στις σεξεργάτριες για λίγα λεπτά γυναικείας συντροφιάς - παντρεμένοι ή μπάκουροι - χίλιες φορές γεροντοπαλίκαρο παρά να προσπαθείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την αγία οικογένεια για να βρεθείς με μια εργαζόμενη στα μουλωχτά. Είναι καθαρά πρακτικό το θέμα.Χωρίς πολλά-πολλά, όλοι γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα είναι άγαμοι.
Οι ηλικίες όλο και μειώνονται στους άγαμους, και βλέπεις τώρα πληθώρα 35άρηδες 40άρηδες χωρίς καμία τύχη.
Πάνω από 40 και 42 χρόνων είναι σχεδόν όλοι άγαμοι, χωρίς καμία προοπτική.
Γκόμενες δεν έχουν και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται να βρούνε.
Φυσικά δεν λέω ότι αν παντρευτούν θα ευτυχίσουν, ρητορικό ερώτημα θέτω, για να τονιστεί ένα σημείο, να εκφραστεί μια γνώμη.
![]()
Καλά σίγουρα.επαναλαμβάνομαι μεν αλλά θα το ξαναπώ: εφόσον πολλοί από μας θα καταλήξουμε ούτως ή άλλως στις σεξεργάτριες για λίγα λεπτά γυναικείας συντροφιάς - παντρεμένοι ή μπάκουροι - χίλιες φορές γεροντοπαλίκαρο παρά να προσπαθείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την αγία οικογένεια για να βρεθείς με μια εργαζόμενη στα μουλωχτά. Είναι καθαρά πρακτικό το θέμα.

Απο ποτε τα εχουν αυτα τα μπισκοτακια

Θα βρούμε μια μικρούλα να μας κληρονομήσει όπως ο μακαρίτης ΑντρέαςΕπαρχία δεν ξέρω τι παίζει.![]()

Σε αυτό να μου επιτρέψετε να σας πω, ότι η κυρία Λιάνη περισσότερο για το όνομα τον παντρεύτηκε.Θα βρούμε μια μικρούλα να μας κληρονομήσει όπως ο μακαρίτης Αντρέας![]()

Απο ποτε τα εχουν αυτα τα μπισκοτακια
τα γραμματα ειναι φθαρμενα
μην κανεις καμια μαλακια και φας
γιατι σε βλεπω να κανεις πρωτοχρονια στη λεκανη της τουαλετας
Και μία καλόγρια γκαστρώθηκε με έναν 66αρη που γεννήθηκε σε ένα ύψωμα κάποια χιλιόμετρα παρακάτω, που αν δεν υπήρχε Αυτός θα μιλούσαμε τούρκικαότι η κυρία Λιάνη περισσότερο για το όνομα τον παντρεύτηκε.
Ωραία η καλόγρια ?Και μία καλόγρια γκαστρώθηκε με έναν 66αρη που γεννήθηκε σε ένα ύψωμα κάποια χιλιόμετρα παρακάτω, που αν δεν υπήρχε Αυτός θα μιλούσαμε τούρκικα![]()
Αυτά να τα διαβάζουν κύριε madrach κάποιοι, που νομίζουν ότι στο εξωτερικό οι Ελληνες είναι οκ.Ελληνικο κοινωνικο φαινομενο, που χρηζει αναλυσης. Δεν ειναι η φτωχια μονο που χτυπισε την Ελλαδα, ειναι και κατι αλλο.
Βρισκομαι Γερμανια 40ρης + και ελευθερος. Με κοιταν παραξενα οταν τους το λεω.
Δεν εχω δει τουρκο ελευθερο, ουτε γερμανο, εκτος εαν ειναι παρταλι, ουτε αλλη εθνικοτητα..σε αυτες μαλιστα εχω δει οικογενιαρχες παρταλια.