Νέα

Τα γεροντοπαλίκαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

italaki

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
43.887
Πόντοι
5.956
ναι ΣΠΑΩ το κατεστημενο καλε μου φιλε
Αυτοδιαγράψου...
Oh Lord Crying GIF

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
494
Πόντοι
21
Ξεκινήσατε ενα πολύ ενδιαφέρον θέμα, και μάλιστα εν μέσω εορτών, και το υποβιβάσατε. Μετά θέτε και γυναίκες να καταθέσουν τη γνώμη τους... ήμαρτον. Το θέμα είναι να κατατεθούν απόψεις και να αλληλοβοηθηθούμε όσοι είμαστε 60, μόνοι, με δάνεια, με δικαστήρια και γαμημένοι απο συγγενείς και φίλους και φοβόμαστε για το τι θα μας ξημερώσει αύριο. Προσωπικά μόνο συναδέλφισσες έχω φίλες (παντρεμένες) που μου εκμνηστηρεύονται τα προσωπικά τους... Ούτε αυτές περνάνε καλά. Δε ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο: Να μην έχεις κανέναν και να οδηγείσε στην τρέλα ή να έχεις κάποιον που σε τρελαίνει;...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Δε ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο: Να μην έχεις κανέναν και να οδηγείσε στην τρέλα ή να έχεις κάποιον που σε τρελαίνει;...
Το 2ο είναι πραγματικά αυτοκτονία, τύπε.

Τώρα βέβαια αν χρωστάς κλπ, είναι άλλη συζήτηση και δεν έχει σχέση με το εν λόγω θέμα.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
494
Πόντοι
21
Το 2ο είναι πραγματικά αυτοκτονία, τύπε.

Τώρα βέβαια αν χρωστάς κλπ, είναι άλλη συζήτηση και δεν έχει σχέση με το εν λόγω θέμα.
Εχει και παραέχει... ενα προβλημα μπορεί να σου φαίνεται βουνό όταν είσαι μόνος αλλά όταν έχεις μια παρηγοριά δίπλα σου, ενίοτε εναν άλλο τρόπο σκέψης, το πρόβλημα μικραίνει...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
92
Like
13.091
Πόντοι
12.436
Χωρίς πολλά-πολλά, όλοι γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα είναι άγαμοι.
Οι ηλικίες όλο και μειώνονται στους άγαμους, και βλέπεις τώρα πληθώρα 35άρηδες 40άρηδες χωρίς καμία τύχη.
Πάνω από 40 και 42 χρόνων είναι σχεδόν όλοι άγαμοι, χωρίς καμία προοπτική.
Γκόμενες δεν έχουν και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται να βρούνε.
Φυσικά δεν λέω ότι αν παντρευτούν θα ευτυχίσουν, ρητορικό ερώτημα θέτω, για να τονιστεί ένα σημείο, να εκφραστεί μια γνώμη. :woldman:
:heavymetalbig:
επαναλαμβάνομαι μεν αλλά θα το ξαναπώ: εφόσον πολλοί από μας θα καταλήξουμε ούτως ή άλλως στις σεξεργάτριες για λίγα λεπτά γυναικείας συντροφιάς - παντρεμένοι ή μπάκουροι - χίλιες φορές γεροντοπαλίκαρο παρά να προσπαθείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την αγία οικογένεια για να βρεθείς με μια εργαζόμενη στα μουλωχτά. Είναι καθαρά πρακτικό το θέμα.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
επαναλαμβάνομαι μεν αλλά θα το ξαναπώ: εφόσον πολλοί από μας θα καταλήξουμε ούτως ή άλλως στις σεξεργάτριες για λίγα λεπτά γυναικείας συντροφιάς - παντρεμένοι ή μπάκουροι - χίλιες φορές γεροντοπαλίκαρο παρά να προσπαθείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την αγία οικογένεια για να βρεθείς με μια εργαζόμενη στα μουλωχτά. Είναι καθαρά πρακτικό το θέμα.
Καλά σίγουρα.
Αυτό είναι μια πραγματικότητα την οποία την αντιλαμβανόμαστε και την βλέπουμε καθημερινά.
Αλλά μην ξεχνάτε, ότι αυτό δεν είναι επιθυμία πολλών αντρών να συμβεί.
Εχουν άλλες προτεραιότητες αυτοί οι άντρες. Ομως για κάποιους λόγους οι γκόμενες έχουν άλλα σχέδια και δεν τους θέλουν ούτε να τούς βλέπουν.
Και είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό αυτό. :woldman:

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Θα βρούμε μια μικρούλα να μας κληρονομήσει όπως ο μακαρίτης Αντρέας :headbaning1:
Σε αυτό να μου επιτρέψετε να σας πω, ότι η κυρία Λιάνη περισσότερο για το όνομα τον παντρεύτηκε.
Όχι ότι δεν είχε περιουσία, αλλά το όνομα του Παπανδρέου είναι εγγύηση παντού.
Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Και ήταν σχετικά νέα γυναίκα. :jade:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.171
Πόντοι
506
Απο ποτε τα εχουν αυτα τα μπισκοτακια:tooth:
τα γραμματα ειναι φθαρμενα :2funny:
μην κανεις καμια μαλακια και φας
γιατι σε βλεπω να κανεις πρωτοχρονια στη λεκανη της τουαλετας

Δεν ειναι σαπουνια;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
ότι η κυρία Λιάνη περισσότερο για το όνομα τον παντρεύτηκε.
Και μία καλόγρια γκαστρώθηκε με έναν 66αρη που γεννήθηκε σε ένα ύψωμα κάποια χιλιόμετρα παρακάτω, που αν δεν υπήρχε Αυτός θα μιλούσαμε τούρκικα :sunglasses:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.052
Πόντοι
506
Ελληνικο κοινωνικο φαινομενο, που χρηζει αναλυσης. Δεν ειναι η φτωχια μονο που χτυπισε την Ελλαδα, ειναι και κατι αλλο.
Βρισκομαι Γερμανια 40ρης + και ελευθερος. Με κοιταν παραξενα οταν τους το λεω.
Δεν εχω δει τουρκο ελευθερο, ουτε γερμανο, εκτος εαν ειναι παρταλι, ουτε αλλη εθνικοτητα..σε αυτες μαλιστα εχω δει οικογενιαρχες παρταλια.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ελληνικο κοινωνικο φαινομενο, που χρηζει αναλυσης. Δεν ειναι η φτωχια μονο που χτυπισε την Ελλαδα, ειναι και κατι αλλο.
Βρισκομαι Γερμανια 40ρης + και ελευθερος. Με κοιταν παραξενα οταν τους το λεω.
Δεν εχω δει τουρκο ελευθερο, ουτε γερμανο, εκτος εαν ειναι παρταλι, ουτε αλλη εθνικοτητα..σε αυτες μαλιστα εχω δει οικογενιαρχες παρταλια.
Αυτά να τα διαβάζουν κύριε madrach κάποιοι, που νομίζουν ότι στο εξωτερικό οι Ελληνες είναι οκ. :hi:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.894
Πόντοι
6.246
Αρίστωνα πολύ καλό θέμα άνοιξες. Η μοναξιά σε άντρες και γυναίκες είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα και θα είναι τα επομενα χρόνια. Κανείς δε θέλει να κάνει παιδιά, οι σχέσεις διαλύονται με την πρώτη διαφωνία, όλο και νεότερα άτομα δηλώνουν ότι δε θέλουν σχέση αλλά να μιλάνε στο ΑΙ να αράζουν με το κατοικίδιο και που και που κανένα σεξάκι. Πότε γίναμε έτσι ρε γαμώτο; Πότε γίναμε τόσο εγωιστές που δε θέλουμε να κάνουμε ούτε μισό συμβιβασμό; Δυστυχώς βλέπω τα πράγματα να πηγαίνουν μόνο προς το χειρότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom