Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Δεν είναι απλώς γλυκό είναι πάστα σε πιατέλα ποδαράκια πολυτελείας με πεντικιούρ βατόμουρο!
Σερβίρεται με έξτρα δόση ποδομαγείας!

Τελευταία τροποποίηση:

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
33.016
Πόντοι
7.865
Στεφ, τρέχα, θα κλείσουν οι αγρότες το αεροδρόμιο και θα μείνεις αμανάτι στη Σαλονίκη χαχαχα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Στεφ, τρέχα, θα κλείσουν οι αγρότες το αεροδρόμιο και θα μείνεις αμανάτι στη Σαλονίκη χαχαχα
Βλέπω τα μαθαίνεις τα νέα χαχα.. όλα μας έλειπαν να μην μπορούμε να επιστρέψουμε εξαιτίας τους!!

SsStelios

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Στη γενιά μου δεν την ξέρουμε αυτή τη λέξη!

Αγάπη μου εσύ!
Σιγά μωρέ μικρή είσαι αλλά δεν έχει σημασία η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός
Στη γενιά μου δεν την ξέρουμε αυτή τη λέξη!

Αγάπη μου εσύ!

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
79.200
Πόντοι
23.656
Βλέπω τα μαθαίνεις τα νέα χαχα.. όλα μας έλειπαν να μην μπορούμε να επιστρέψουμε εξαιτίας τους!!
.....μη μασας επεκτεινε το τουρ, μια σταση Νικαια και μια Καρδιτσα και θα γυρισεις Αθηνα συνοδεια με τρακτερ και τις μισες επιδοτησεις!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
33.016
Πόντοι
7.865
Τη γλύτωσες :-)
1000005465.jpg

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
105
Πόντοι
0
Έχω φύγει από την Αθήνα, μένω επαρχία από τις αρχές του 2020 λίγο πριν τον κοβιντ.
Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έχω έρθει αυτά τα 5 χρόνια.
Και τώρα που θα είμαι 3 μέρες για ένα γάμο εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη.
Karma is a bitch :cheesy::angry:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Θα έχει πλάκα να αποκλειστω εδώ..
Γενικά με τα αεροδρόμια τώρα τελευταία παρουσιάζονται ανατροπές..
Και στη ρόδο παρατήρησα ότι λόγω έργων θα είναι κλειστό συγκεκριμένες μέρες..
Με τη διαφορά ότι δεν θα με πειράζει να αποκλειστω εκεί..!

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Επίσκεψη στη Στεφανία στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα άνετο στη Νέα Παραλία. Η κοπέλα όντως της διπλανής πόρτας χαμογελαστή και ευγενική. Πήρα το πρόγραμμα της 1,5 ώρας. Αρχικά όπως ήταν αναμενόμενο ξεκινήσαμε αμέσως το μπαλαμούτι για να φύγουν τα χοντρά. Φάουλ η απλή κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι. Στα του αγώνα τα αναμενόμενα. Πίπα με προφυλάξεις όπως ήθελα και καλό στήσιμο. Το μασάζ τυπικό αλλά με διάρκεια. Δεν πήγα σε φυσικοθεραπεύτρια, το ήξερα. Στο μασάζ είχε ένα απλό σεντόνι μίας χρήσεως. Ακολούθησε και δεύτερος γύρος. Βαθμολογία απόδοσης στο σεξ 7,5 στα 10. Βαθμολογία περιποίησης λόγω κουβέρτας 5/10. Ήθελα να τη δοκιμάσω . Δεν ξέρω αν προτιμηθεί ξανά. Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι προτιμώ να κατέβω Αθήνα να πάω σε κανένα οργανομένο χώρο παρά Στεφανία ή άλλες μέτριες που έχει η πόλη. Ξαναλέω δεν έπεσα από τα σύνεφα αλλά περίμενα μετά από σχόλια συναδέλφων να εντυπωσιαστώ!

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.363
Πόντοι
1.056
Θα έχει πλάκα να αποκλειστω εδώ..
Γενικά με τα αεροδρόμια τώρα τελευταία παρουσιάζονται ανατροπές..
Και στη ρόδο παρατήρησα ότι λόγω έργων θα είναι κλειστό συγκεκριμένες μέρες..
Με τη διαφορά ότι δεν θα με πειράζει να αποκλειστω εκεί..!
Ουτε Θεσσαλονίκη πιστεύω.....

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.363
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη στη Στεφανία στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα άνετο στη Νέα Παραλία. Η κοπέλα όντως της διπλανής πόρτας χαμογελαστή και ευγενική. Πήρα το πρόγραμμα της 1,5 ώρας. Αρχικά όπως ήταν αναμενόμενο ξεκινήσαμε αμέσως το μπαλαμούτι για να φύγουν τα χοντρά. Φάουλ η απλή κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι. Στα του αγώνα τα αναμενόμενα. Πίπα με προφυλάξεις όπως ήθελα και καλό στήσιμο. Το μασάζ τυπικό αλλά με διάρκεια. Δεν πήγα σε φυσικοθεραπεύτρια, το ήξερα. Στο μασάζ είχε ένα απλό σεντόνι μίας χρήσεως. Ακολούθησε και δεύτερος γύρος. Βαθμολογία απόδοσης στο σεξ 7,5 στα 10. Βαθμολογία περιποίησης λόγω κουβέρτας 5/10. Ήθελα να τη δοκιμάσω . Δεν ξέρω αν προτιμηθεί ξανά. Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι προτιμώ να κατέβω Αθήνα να πάω σε κανένα οργανομένο χώρο παρά Στεφανία ή άλλες μέτριες που έχει η πόλη. Ξαναλέω δεν έπεσα από τα σύνεφα αλλά περίμενα μετά από σχόλια συναδέλφων να εντυπωσιαστώ!
Ο καθένας έχει την άποψη του....σεβαστή κάθε άποψη

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Προσγειωμένη και ρεαλιστική κριτική.... χωρίς υπερβολές γιατί πραγματικά δεν τις αξίζει, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί... αλλά ούτε κάι υποτίμισεις/προσβολής γιατί επίσης δεν το αξίζει ...
Εγώ την Στεφάνια την δοκίμασα στη Κύπρο ,όχι γιατί εμφανισιακά μου έκανε κλικ αλλά γιατί διάβαζα τα τόσα διθυραμβικα σχόλια εδώ μέσα και εντυπωσιάστηκα...
Είναι μια πολύ μέτρια κατάσταση που όμως σε κερδίζει με την ευγένεια τής και το καλοπροαίρετο χαρακτήρα τής.Ως εκεί όμως...
Σαφεστατα και όλα είναι θέμα γούστου αλλα υπάρχουν και τα γενικής κατηγορίας κριτήρια...Με αυτά κρίνουμε όλες όχι μόνο την Στεφάνια.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Ευχαριστώ για την κριτική σου.
Μπορώ να σε ρωτήσω τι θα τον καλύτερο δηλαδή να εφαρμόσω κάτω από το σεντόνι μιας χρήσης? Αν ήθελες κάτι συγκεκριμένο και το είχα διαθέσιμο μπορούσες να μου το ζητήσεις .. δεν κατάλαβα ότι ενοχλήθηκες . ώστε να μην μεινουν λάδια σε αυτή την κρεβατάρα και σε αυτό το τέλειο στρώμα .. επειδή σέβομαι το χώρο με φιλοξενεί ακόμη κι αν το χρυσοπληρώνω με τη μέρα..και για αυτό χρησιμοποίησα κάτι με αδιαπέραστο υλικό..
Στον χώρο μου στην αθήνα έχω ολοκαίνουργιο υπεργαλείο κρεβάτι μασάζ 500€..
Εδώ έχω ό,τι καλύτερο μπορώ σε χώρο και σε καθαριότητα (εφόσον έχω πλυντήριο και αρκετά υποστρώματα κάθε φορά φέρνω μία βαλίτσα μόνο με πετσέτες και σεντόνια..) .δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να είναι του γούστου σου λυπάμαι..εφόσον δεν είναι ο μόνιμος χώρος μου οπότε δεν μπορώ να έχω διαθέσιμο όλο τον εξοπλισμό.

Τελευταία τροποποίηση:

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Ευχαριστώ για την κριτική σου.
Μπορώ να σε ρωτήσω τι θα τον καλύτερο δηλαδή να εφαρμόσω κάτω από το σεντόνι μιας χρήσης? Αν ήθελες κάτι συγκεκριμένο και το είχα διαθέσιμο μπορούσες να μου το ζητήσεις .. δεν κατάλαβα ότι ενοχλήθηκες . ώστε να μην μεινουν λάδια σε αυτή την κρεβατάρα και σε αυτό το τέλειο στρώμα .. επειδή σέβομαι το χώρο με φιλοξενεί ακόμη κι αν το χρυσοπληρώνω με τη μέρα..και για αυτό χρησιμοποίησα κάτι με αδιαπέραστο υλικό..
Στον χώρο μου στην αθήνα έχω ολοκαίνουργιο υπεργαλείο κρεβάτι μασάζ 500€..
Εδώ έχω ό,τι καλύτερο μπορώ σε χώρο και σε καθαριότητα (εφόσον έχω πλυντήριο και αρκετά υποστρώματα κάθε φορά φέρνω μία βαλίτσα μόνο με πετσέτες και σεντόνια..) .δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να είναι του γούστου σου λυπάμαι..εφόσον δεν είναι ο μόνιμος χώρος μου οπότε δεν μπορώ να έχω διαθέσιμο όλο τον εξοπλισμό.
Σεξ σε κουβέρτα σκέτη δεν έχω ξανακάνει . Η κουβέρτα δεν αλλάζει είναι ίδια για όλους . Δεν με. Ενδιαφέρει τι κάνεις στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ήταν το ραντεβού μας .Τέλος πάντων καλή συνέχεια .

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Σεξ σε κουβέρτα σκέτη δεν έχω ξανακάνει . Η κουβέρτα δεν αλλάζει είναι ίδια για όλους . Δεν με. Ενδιαφέρει τι κάνεις στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ήταν το ραντεβού μας .Τέλος πάντων καλή συνέχεια .
Κάνεις λάθος σε αυτό . Θα σε παρακαλούσα να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να είναι έτσι τα πράγματα.φυσικά και έχω μαζί μου και άλλα σεντόνια όπως και πικε και διάφορα που έχει το σπίτι και τα πλένω συνέχεια δεν μου κάνει κοπο να τα βάλω πλυντήριο.
Καταρχάς μόνος σου είπες ότι υπήρχε και σεντόνι μιας χρήσης το γνωστό εξεταστικό ρολό αυτό το ειδικό χαρτί από πάνω.. τώρα έγινε ξαφνικά σκέτη κουβέρτα?? Την άλλη φορά θα βάζω μουσαμά τι να πω.
Αν ήθελες ένα λευκο σεντόνι ή κάτι άλλο μπορούσες να το ζητήσεις.
Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου.
Επίσης ανέφερες όταν έρθεις αθήνα που σκέφτεσαι να πας και δικαίωμά σου εάν πιστεύεις ότι αλλοι χώροι είναι πιο οργανωμένοι.. μόνο που μάλλον ξεχνάς για αυτό σου εξηγώ ότι δεν είναι εφικτό να φέρω όλο τν εξοπλισμό για 15 μέρες εδώ ενώ η έδρα μου είναι στην αθήνα. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. όποιος θέλει κάτι διαφορετικό μπορεί να το εκφραστεί .μιλάτε παιδιά εδώ είμαι για σας ..πάντα πρόθυμη να είναι κάποιος ευχαριστημένος στο max.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Αν η μεγαλύτερη πληγή της εμπειρίας του φίλου ήταν η κουβέρτα τότε μάλλον ήθελε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για οργανωμένους χώρους μπουρνούζια και πετσέτες 12 νημάτων καλά κάνει και κατεβαίνει Αθήνα.
Εδώ μιλάμε για άνθρωπο όχι για room service.
Τελικά δεν πήγε για Στεφανία πήγε για πάπλωμα εμπειρία.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom