Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.562
Πόντοι
8.296
Πέρασα.και εγω απο την στεφάνια, και μπορώ να πω ωραία ηταν για 140€ για μιάμιση ωρα με 2 εκτονωσεις αξιζε.κατα τα αλλα χρησιμοποιεί προφυλακτικό για τον φιλο που λέει ότι και καλά τον πήρε γυμνό τσιμπούκι και την έχυσε στην μούρη σίγουρα ψεύδεται.Απο εμφανιση το κορίτσι πεσμένο βυζι αλλα ωραια ρογα,χλαπαρη κολαρα αλλα δυνατή.Απο χαρακτήρα το κορίτσι πολυ καλή γελαστή,πρόθυμη. Απο μασαζ λίγα πράγματα αλλα χαλαρωτικό μετα το σεξ .Αξίζει για μια φορά σίγουρα θα ξαναπροτιμηθει οταν ξανάρθει ΣΑΛΟΝΙΚΑ
καθόλου δεν ψεύδεται ο φίλος, μια χαρά τα κάνει όλα άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των φιλοχρήματων

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
καθόλου δεν ψεύδεται ο φίλος, μια χαρά τα κάνει όλα άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των φιλοχρήματων
Και που το ξες εσυ ρε μαζι του ήσουν η ήσουν εσύ...?ας βγει η στεφανια να το διαψεύσει για χωρίς καποτα,,γλωσοφιλλα και ψεύτιες .εδω λέμε αλήθειες γιατι θά πάνε κιαλοι συναγωνιστές και θα ζητάνε αλλα πράγματα απο αυτα που ακούνε.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Ρε παιδιά ο τύπος πλήρωσε και πέρασε καλά.
Τώρα αν λέει αλήθεια η ψέματα το μόνο σίγουρο είναι οτι το έζησε όπως γούσταρε.
Έτσι οπως το έγραψε το σενάριο μήπως σας χάλασε που δεν ήσασταν εσείς στη φάση;
Όταν δεν είσαι στο έργο μην το παίζεις σκηνοθέτης.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Λοιπόν είναι απλά τα πράγματα.
Αν ήμουν φιλοχρήματη , δεν θα έχανα ραντεβού όταν αρκετοί ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο με ρωτάνε αν υπηρεσία αυτή γίνεται χωρίς προφύλαξη και τους λέω όχι.. προτιμώ λοιπόν να μην γίνει κάτι τέτοιο που το θέωρω ριψοκίνδυνο παρά να δεχτώ απλά και μόνο και μόνο για το δωράκι..
Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ό,τι προσφέρω πάντα κ με δική μου συναίνεση και με το λιγότερο άγχος δεν είναι όλα θέμα χρημάτων.

Οι περιγραφές του dorcel είναι όντως σκηνοθετικές (αφού ακόμα κ εμένα με σοκάρει όταν το διαβάζω!), και αυτό του δίνει το δικαίωμα να τα περιγράψει τα πράγματα με όση ένταση και στομφο επιθυμεί όπως και ο καθένας εξάλλου όταν αφήνει μια κριτική ..δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και ψέματα απλώς δίνει το ύφος που επιθυμεί ο ίδιος στην περιγραφή.. συχνά όσοι αφήνουν την κριτική τους είναι σαν να θέλουν να παίξουν κάποιο ρόλο ειτε του πορνοστάρ είτε ό,τι μπορεί να εμπνέει τον καθένα..

είναι κάτι σαν ποιητική αδεία που δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο να γράψει ότι έγινε αλλαγή προφ στο "μπιμπερό "(ωστόσο είναι αυτονόητο) και επειδή ξέρω τι με με περιμένει μαζί του κ είμαι άνθρωπος που προσέχει ..δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιώ τόση ώρα σε όλη την διάρκεια της "μάχης"το ίδιο και μοναδικό προφ.. θέλω να γίνεται μία εμπειρία απόλαυσης και όχι άγχους ειδικά σε αυτό το θέμα.

Τώρα αν ανταλλαξαμε ένα φιλί παραπάνω μετά από τοσες φορές που έχει έρθει γιατί έρχεται σε κάθε ταξίδι μου και επίσκεψή μου ο συγκεκριμένος στη θεσσαλονίκη εντάξει δεν θα βάλω και μετρητή..η οικειότητα επιτρέπει το να γίνει και λίγο πιο διαπροσωπικό όταν κάποιον τον γνωρίζεις.
Αυτά τα ολίγα ξεκαθαρίσματα ..εν τω μεταξύ τους αρχίζουν τα γνωστά αυτοί οι οποίοι είναι από πάνω δυο ψάχνουν να βρουν αφορμή.. oσοι με γνωρίζουν , ξέρουν την ειλικρίνεια μου και τον αυθεντικό τρόπο που λειτουργώ οπότε δεν έχω να απολογηθώ σε κάτι απλά υπενθυμίζω τα ηδη ειπωμένα..
Καλό μήνα από την σχεδόν καλοκαιρινή θεσσαλονίκη

Συνημμένα

• Polish_20251202_101901174.jpg
    Polish_20251202_101901174.jpg
    6,4 MB · Εμφανίσεις: 155
Τελευταία τροποποίηση:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.365
Πόντοι
1.056

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.332
Πόντοι
7.795
Πάντως την παραδέχομαι τη Βίκυ-Στεφανία-Μαρία-Ντολόρες.. Στη τελευταία φωτό έκρυψε πρόσωπο για να μην φαίνονται τα φλόκια του ντορσελ :2funny:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.332
Πόντοι
7.795
Και που το ξες εσυ ρε μαζι του ήσουν η ήσουν εσύ...?ας βγει η στεφανια να το διαψεύσει για χωρίς καποτα,,γλωσοφιλλα και ψεύτιες .εδω λέμε αλήθειες γιατι θά πάνε κιαλοι συναγωνιστές και θα ζητάνε αλλα πράγματα απο αυτα που ακούνε.

Τύπε προφανώς δεν είχες ενημερωθεί για το παρελθόν της. Ξεχωριστές υπηρεσίες σε πελάτες και μη και τσακωμένη χρόνια τώρα με την αλήθεια. Οπότε άσε τα χωσίματα στους άλλους που την έχουν συναντήσει 2-3 φορές παραπάνω

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.365
Πόντοι
1.056
Τύπε προφανώς δεν είχες ενημερωθεί για το παρελθόν της. Ξεχωριστές υπηρεσίες σε πελάτες και μη και τσακωμένη χρόνια τώρα με την αλήθεια. Οπότε άσε τα χωσίματα στους άλλους που την έχουν συναντήσει 2-3 φορές παραπάνω
ποτε την συναντησες τελευταια και σου δωσε δειγματα διαφορετικα απο αλλους συναδελφους???

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Και.εγω.2-3φορες την.συναντησα και δεν.με.νοιαζει το παρελθόν της νακοιταξουν αυτοί οι ψεύτες τα χάλια τους που κρίνουν την κοπέλα με ψέματα

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.365
Πόντοι
1.056
καταλαβα....εχεις φαει ακυρο απο αυτην.......ξερω εναν ψυχολογο..ενδιαφερεσαι???

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.562
Πόντοι
8.296

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Πάντως την παραδέχομαι τη Βίκυ-Στεφανία-Μαρία-Ντολόρες.. Στη τελευταία φωτό έκρυψε πρόσωπο για να μην φαίνονται τα φλόκια του ντορσελ :2funny:
Ρε συ όταν λες ντορσελ εννοείς τον καθρέφτη σου;
Γιατί μόνο εκεί βλέπεις φλόκια κάθε μέρα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.332
Πόντοι
7.795
καταλαβα....εχεις φαει ακυρο απο αυτην.......ξερω εναν ψυχολογο..ενδιαφερεσαι???
Άκου σαλιάρη, γυμνοσάλιαγκα λάθος πουτάνα γλείφεις να γαμήσεις τσάμπα. ούτε σε ετοιμοθάνατο νερό δεν δίνει δωρεάν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε συ όταν λες ντορσελ εννοείς τον καθρέφτη σου;
Γιατί μόνο εκεί βλέπεις φλόκια κάθε μέρα.

Αχα έκανε καθρεφτάκι το καθυστερημένο. Γελάσαμε ρε μουνόδουλε

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Άκου σαλιάρη, γυμνοσάλιαγκα λάθος πουτάνα γλείφεις να γαμήσεις τσάμπα. ούτε σε ετοιμοθάνατο νερό δεν δίνει δωρεάν

Ο σοφός βλέπει τον κόσμο.
Εσύ βλέπεις φλόκια στον καθρέφτη.
Ο καθένας το ταξίδι του.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.297
Λοιπόν μέχρι 8 δεκεμβρίου εδώ θεσσαλονίκη
Από 9 δεκεμβρίου μέχρι 30 αθήνα
Και μαντέψτε 31 δεκεμβρίου μέχρι 12 ιανουαρίου σε ποιο μέρος θα είμαι!

Συνημμένα

• Polish_20251202_182845142.jpg
    Polish_20251202_182845142.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 184

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
33.016
Πόντοι
7.865
Λοιπόν μέχρι 8 δεκεμβρίου εδώ θεσσαλονίκη
Από 9 δεκεμβρίου μέχρι 30 αθήνα
Και μαντέψτε 31 δεκεμβρίου μέχρι 12 ιανουαρίου σε ποιο μέρος θα είμαι!
Πάλι Ρόδο ? Τι έχει πχια :-p, μέλι ? Χαχαχα

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Εσύ κάνεις τουρ όπως τα μεγάλα ονόματα.
Με αυτές τις μετακινήσεις σε κόβω στο τέλος για υπουργό μεταφορών μασάζ.
Τρίγωνα από τα χεράκια σου φάγαμε, μπουγάτσα γλυκιά με τα πόδια απολαύσαμε αλλά πριν φύγεις περιμένουμε και το bonus footjob κουλούρι Θεσσαλονίκης με σουσάμι.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.365
Πόντοι
1.056

Ίσα μωρή λασπωμενη ψυχολογική νουχριτσα....

Εχω νσ βρεθώ με την Στεφανία 2 χρονια ρε μπάμια....δεν έχω ανάγκη να την γλυψω ....δεν είμαι πελάτης της πια....

Πάνε σε ψυχολόγο ή στο δρομοκαιτειο να θεραπευτεις από την πόρτα που έφαγες κάποτε...

Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε πριν χρόνια οχι ή Στεφανία αλλά όλες οι μασατζουδες κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom