Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Κάνεις λάθος σε αυτό . Θα σε παρακαλούσα να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να είναι έτσι τα πράγματα.φυσικά και έχω μαζί μου και άλλα σεντόνια όπως και πικε και διάφορα που έχει το σπίτι και τα πλένω συνέχεια δεν μου κάνει κοπο να τα βάλω πλυντήριο.
Καταρχάς μόνος σου είπες ότι υπήρχε και σεντόνι μιας χρήσης το γνωστό εξεταστικό ρολό αυτό το ειδικό χαρτί από πάνω.. τώρα έγινε ξαφνικά σκέτη κουβέρτα?? Την άλλη φορά θα βάζω μουσαμά τι να πω.
Αν ήθελες ένα λευκο σεντόνι ή κάτι άλλο μπορούσες να το ζητήσεις.
Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου.
Επίσης ανέφερες όταν έρθεις αθήνα που σκέφτεσαι να πας και δικαίωμά σου εάν πιστεύεις ότι αλλοι χώροι είναι πιο οργανωμένοι.. μόνο που μάλλον ξεχνάς για αυτό σου εξηγώ ότι δεν είναι εφικτό να φέρω όλο τν εξοπλισμό για 15 μέρες εδώ ενώ η έδρα μου είναι στην αθήνα. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. όποιος θέλει κάτι διαφορετικό μπορεί να το εκφραστεί .μιλάτε παιδιά εδώ είμαι για σας ..πάντα πρόθυμη να είναι κάποιος ευχαριστημένος στο max.
Στο πρώτο μέρος σκέτη κουβέρτα είχες . Έλεος δεν αντέχεις ούτε μια κριτική . Το σεντόνι υπήρχε μόνο στο β μέρος με το μασάζ . Επίσης αν δεν έχεις οργανωμένο χώρο όπως θα έπρεπε να μην χρεώνεις σαν να έχεις . Να χρεώνεις λιγότερο και να ειχες ενημερώσει . Όταν λες μασάζ ο άλλος μασαζοκρεβατο περιμένει εκτός κι αν το ξεκαθαρίζεις.

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Αν η μεγαλύτερη πληγή της εμπειρίας του φίλου ήταν η κουβέρτα τότε μάλλον ήθελε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για οργανωμένους χώρους μπουρνούζια και πετσέτες 12 νημάτων καλά κάνει και κατεβαίνει Αθήνα.
Εδώ μιλάμε για άνθρωπο όχι για room service.
Τελικά δεν πήγε για Στεφανία πήγε για πάπλωμα εμπειρία.
Είναι θέμα υγιεινής ρε στοκα . Ναι έτσι είναι τα μασάζ τα σωστά . Έχεις πάει σε κανένα. Ξεπετα και αρπαχτη ήρθε να κάνει .

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.423
Πόντοι
721
Είναι θέμα υγιεινής ρε στοκα . Ναι έτσι είναι τα μασάζ τα σωστά . Έχεις πάει σε κανένα. Ξεπετα και αρπαχτη ήρθε να κάνει .
Είναι θέμα υγιεινής και έκατσες 1,5 ώρα με δεύτερο γύρο ναι έτσι ακριβώς κάνουν όλοι όσοι σιχαίνονται.
Αν ήταν αρπαχτή θα είχες φύγει στο δεκάλεπτο όχι με review ανάλυση και πίνακα αξιολόγησης και να το παίζεις γκουρού μασάζ και επιθεωρητής λες και ήρθες από σεμινάριο spa.
Πες απλά οτι σε χάλασε που δεν είχε ρεσεψιόν παντόφλες και μπουφέ πρωινό.
Πήγες για Στεφανία και έφυγες σαν να αξιολόγησες το Hilton.

Τελευταία τροποποίηση:

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Είναι θέμα υγιεινής και έκατσες 1,5 ώρα με δεύτερο γύρο ναι έτσι ακριβώς κάνουν όλοι όσοι σιχαίνονται.
Αν ήταν αρπαχτή θα είχες φύγει στο δεκάλεπτο όχι με review ανάλυση και πίνακα αξιολόγησης και να το παίζεις γκουρού μασάζ και επιθεωρητής λες και ήρθες από σεμινάριο spa.
Πες απλά οτι σε χάλασε που δεν είχε ρεσεψιόν παντόφλες και μπουφέ πρωινό.
Πήγες για Στεφανία και έφυγες σαν να αξιολόγησες το Hilton.
Η γκάυλα μας οδηγάει στο να κάνουμε τέτοιες μαλακίες. Είσαι μεγάλο νούμερο . Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου ή με την κοπέλα .

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.301
Αν η μεγαλύτερη πληγή της εμπειρίας του φίλου ήταν η κουβέρτα τότε μάλλον ήθελε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για οργανωμένους χώρους μπουρνούζια και πετσέτες 12 νημάτων καλά κάνει και κατεβαίνει Αθήνα.
Εδώ μιλάμε για άνθρωπο όχι για room service.
Τελικά δεν πήγε για Στεφανία πήγε για πάπλωμα εμπειρία.
Ευχαριστώ για την κατανόηση..
Θα ανοίξω ξενοδοχειακό παράρτημα με σπα εδώ να έχω κ κρεβάτι μασάζ κ ποιότητας κλινοσκεπασματα!
Περιμένε κρεβάτι μασάζ ο φίλος λέει..ναι θα το βάζω αεροπορικώς..που όταν είχα αγοράσει ένα για Θεσσαλονίκη κ το κράτησα μέχρι 4 ταξίδια σχεδόν κανένας δεν το εκτίμησε Κ μόλις έβλεπαν στρωματάρα king size μου έλεγαν δεν κάνουμε εδώ μασάζ κ το έστειλα κούριερ Αθήνα..
Συγνώμη αλλά μου κάνει λίγο τραβηγμένο σαν να ψάχνει να βρει αφορμή να πει πει κάτι...
Δεκτή η κριτική αλλά σίγουρα δεν βγάζει νόημα να μείνει κάποιος αν δεν νιώθει άνετα κ αν δεν εκφραστεί..πόσο μάλλον να νιώσει ερωτικά..
Ούτε εγώ επιθυμώ να συνεχιστεί περαιτέρω.
Απλά πάντα πρέπει να ακούγονται κ οι 2 πλευρές κ ο καθένας αξιολογεί την κατάσταση...
Καλή Κυριακή

Συνημμένα

• Polish_20251201_123307873.jpg
    Polish_20251201_123307873.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 212
Τελευταία τροποποίηση:

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
621
Πόντοι
81
Καλημέρα.
Αντικειμενικά θεωρώ η κριτική ειναι θετική οσον αφορά το ραντεβού συνολικά.

Τωρα για τη κουβέρτα ο φίλος πειράχτηκε οτι πάνω στη συγκεκριμένη έχουν ξαπλώσει κ άλλα άτομα σε προηγ.ραντεβού.

Αυτό είναι το φάουλ κατ εμέ...κ σίγουρα δεν είναι σωστό απο άποψη υγιεινής.
Αυτά όσον αφορά τη Στεφ..

Τωρα κ για τον φίλο όταν έκλεισες το ραντεβού ήξερες οτι πας να παίξεις φούλ μπάλα με όλα τα παρελκόμενα.

Γιατί αν πήγαινες για μασάζ τότε είσαι κ εσύ φάουλ...
Αν ηθελες μασαζ τότε δε θα έπαιρνες κατι αλλο παραπάνω.

Ολοι το ξερουμε απο την αρχή όταν κλείνουμε που πάμε κ τι θα πάρουμε σε συγκεκριμένα κορίτσια..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.301
Έχεις δίκιο , ζητώ συγνώμη δεν το σκέφτηκα έτσι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, υπόσχομαι δεν θα επαναληφθεί.
Ας λήξει εδώ όμως, ευχαριστώ.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.338
Πόντοι
7.795

Καλώς ήρθες στο νήμα του αρπακτικού και τα ναυάγια ακόλουθους. Μονίμως τσακωμένοι με την αλήθεια.. μην μασάς και keep on fucking

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
786
Πόντοι
81
Ρε φιλαράκι εγώ στην πρώτη σου αναφορά σε υποστήριξα και ήμουν μαζι σου..αλλά νομίζω ότι κάπου χάθηκε στην πορεία.
Η Στεφανία είναι ένα κορίτσι όπως πολλά άλλα που κάνει τα λεγόμενα tour στην επαρχία,το γνωρίζουμε όλοι αυτό,αλίμονο αν κουβαλάει με αεροπλάνα, βαπόρια, λεωφορεία κλπ, όλοι της την προίκα ,για να εξυπηρετήσει τον τόσο κόσμο που θα περάσει αψεγάδιαστα..
Παίρνει τις πετσέτες της,δύο τρία σεντόνια/κουβέρτες βαφτιστε τα όπως θέλετε, και στο πλυντήριο που διαθέτει το σπίτι προσπαθεί ανάλογα να είναι όσο καθαρή μπορεί..
Δλδ οι εσκορτ που κάνουν τουρ και πληρώνουμε 200€ την ώρα τι ακριβώς στρώνουν στο κρεβάτι,έχουν υποστρώματα μιας χρήσης? Αστειεύεστε βέβαια...
Ρε έχετε τρελαθεί?
Μπορείτε να την καταλόγισε τε οοοοτι θέλετε, έχετε κάθε δικαίωμα αλλά στα υπόλοιπα γνωρίζετε και γνωρίζουμε που πηγαίνουμε...

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
621
Πόντοι
81
Έχεις δίκιο , ζητώ συγνώμη δεν το σκέφτηκα έτσι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, υπόσχομαι δεν θα επαναληφθεί.
Ας λήξει εδώ όμως, ευχαριστώ.
Οταν ακούγεται κάτι αρνητικό να λήξει άμεσα...
Ενω τα θετικά να τα συζητάμε για μέρες...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.301
Οταν ακούγεται κάτι αρνητικό να λήξει άμεσα...
Ενω τα θετικά να τα συζητάμε για μέρες...
Τίποτα δεν θέλω να διαιωνίζεται..ηρεμία και σιωπή ίσως ακόμη καλύτερα.

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Αν και έχω δηλώσει την διαφωνία μου στο VFM της κοπέλας , και τις στυλιστικές επιλογές της, και έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και καιρό, οφείλω όμως να δηλώσω ότι όταν πήγαινα ποτέ δεν διαπίστωσα κάτι αναφορικά με θέματα υγιεινής, και οι πετσέτες οκ και τα σεντόνια αλλάζει και πάντα καθαρή ήταν.
Και μιλάω πάντα για τον χώρο της, στην Αθήνα.
Αν και πιστεύω ότι αν κάποιος είναι καθαρός είναι παντού και πάντα.

Kostaspap2000

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Έχει ανεβάσει ποτέ η Στεφανία κάνα footjob, να δούμε εαν το κατέχει? Μην πάμε και ξενερωσουμε

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.514
Πόντοι
6.495
Σεξ σε κουβέρτα σκέτη δεν έχω ξανακάνει . Η κουβέρτα δεν αλλάζει είναι ίδια για όλους . Δεν με. Ενδιαφέρει τι κάνεις στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ήταν το ραντεβού μας .Τέλος πάντων καλή συνέχεια .
ωχ ...την πάτησες man
απαγορεύεται να εχεις αρνητική άποψη/σχόλια.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.584
Πόντοι
8.296

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom