Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.056
Βρε καλώς τον φολινιο ντε πορτειραβρε καλώς τον αγαπούλη προμότορα
Βρε καλώς τον φολινιο ντε πορτειραβρε καλώς τον αγαπούλη προμότορα
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι λέει ψέματα ο φίλος πιο πάνωΠέρασα.και εγω απο την στεφάνια, και μπορώ να πω ωραία ηταν για 140€ για μιάμιση ωρα με 2 εκτονωσεις αξιζε.κατα τα αλλα χρησιμοποιεί προφυλακτικό για τον φιλο που λέει ότι και καλά τον πήρε γυμνό τσιμπούκι και την έχυσε στην μούρη σίγουρα ψεύδεται.Απο εμφανιση το κορίτσι πεσμένο βυζι αλλα ωραια ρογα,χλαπαρη κολαρα αλλα δυνατή.Απο χαρακτήρα το κορίτσι πολυ καλή γελαστή,πρόθυμη. Απο μασαζ λίγα πράγματα αλλα χαλαρωτικό μετα το σεξ .Αξίζει για μια φορά σίγουρα θα ξαναπροτιμηθει οταν ξανάρθει ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Μετά από τόσα ταξίδια,Θα μπορούσα να διοργανώνω αναζήτηση κ ευρεση καλύτερων καταλυμάτων!Εσύ κάνεις τουρ όπως τα μεγάλα ονόματα.
Με αυτές τις μετακινήσεις σε κόβω στο τέλος για υπουργό μεταφορών μασάζ.
Τρίγωνα από τα χεράκια σου φάγαμε, μπουγάτσα γλυκιά με τα πόδια απολαύσαμε αλλά πριν φύγεις περιμένουμε και το bonus footjob κουλούρι Θεσσαλονίκης με σουσάμι.
Θέλεις.να πεις συνάδελφε ότι κάνει αφιλτράριστο?Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά σε όσους δεν κάνει ξεσκούφωτο μπουκιτσί πρέπει να είσαστε πολύ λεχρίτες!!!!!
Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά σε όσους δεν κάνει ξεσκούφωτο μπουκιτσί πρέπει να είσαστε πολύ λεχρίτες!!!!!

ΕξαιρετικήΚαλημέρα με την καλύτερη διάθεση από θεσσαλονίκη μέχρι και τη δευτέρα κοντά σας!
Όταν φωτογραφίζεσαι στο μπαλκόνι σε έχει αναγνωρίσει κανείς από τα γειτονικά μπαλκόνια και να αρχίσει να φωνάζει Στεφανίααααα.....???Καλημέρα με την καλύτερη διάθεση από θεσσαλονίκη μέχρι και τη δευτέρα κοντά σας!
Καλό!Όταν φωτογραφίζεσαι στο μπαλκόνι σε έχει αναγνωρίσει κανείς από τα γειτονικά μπαλκόνια και να αρχίσει να φωνάζει Στεφανίααααα.....???
σκετη κουκλα,οπως παντα!!!Καλημέρα με την καλύτερη διάθεση από θεσσαλονίκη μέχρι και τη δευτέρα κοντά σας!
Σε λίγο θα μας έρχεται και ειδοποίηση απο το 112 έκτακτο καιρικό φαινόμενο στο μπαλκόνι σας και μετά θα στέλνουν διασώστες γιατί θα λιποθυμάνε όλοι και θα πέφτουν σαν ντόμινο απο τα μπαλκόνια.Καλό!
Έτσι όπως βγαίνω ημίγυμνη στα μπαλκόνια με μαγιό κ γουνάκι σε λίγο θα μου στέλνουν drones!!
Κάτι κορναρίσματα τά ακουω πάντως ,από κάτω όταν βγαίνω στο μπαλκόνι!Σε λίγο θα μας έρχεται και ειδοποίηση απο το 112 έκτακτο καιρικό φαινόμενο στο μπαλκόνι σας και μετά θα στέλνουν διασώστες γιατί θα λιποθυμάνε όλοι και θα πέφτουν σαν ντόμινο απο τα μπαλκόνια.
Αυτό δεν είναι κορνάρισμα είναι χειροκρότημα με αμάξια και σήμα κινδύνου μαζί.Κάτι κορναρίσματα τά ακουω πάντως ,από κάτω όταν βγαίνω στο μπαλκόνι!
Γιατί όχι....?? αρκεί να σου στέλνουν το βίντεο για να το ανεβάζεις στα social.....!! Κούτρα βίντεο... καλή φάση...!Καλό!
Έτσι όπως βγαίνω ημίγυμνη στα μπαλκόνια με μαγιό κ γουνάκι σε λίγο θα μου στέλνουν drones!!
Τζάμπα βίντεο..... χωρίς να πληρώσεις θα έχεις υλικό για τα social.... πόσο πιο λιανά να το κάνω...?Τι είναι το κούτρα βίντεο?!!
Για τους φαν του είδους σας περιμένω να δοκιμάσετε γλυκάκι!