ηθελε οικογένεια μαζί σου, αλλά δε γνώριζε μια μικρή λεπτομέρεια :-))Ασφαλώς και δεν είναι κακό το ν επιθυμεί κάποιος να δημιουργήσει οικογένεια μαζί μου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.344
- Πόντοι
- 456
Το αναλύουμε διότι τώρα το είδαμε στην τηλεόραση κ μας αποκάλυψες τις προθέσεις σου . No worries, κανείς δεν είπε πως απαγορεύεταιΚαι γιατί ένα χρόνο μετά το αναλύουμε τώρα??? Ο καθένας πάει εκεί για όποιο λόγο νομίζει και για όποιο σκοπό του καπνίσει.. έχει open concept.. τίποτα δεν απαγορεύεται και τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό.
Αυτός ούτε 45 δεν ήταν .Εσύ δεν είσαι 35 πάνω κάτω ;Sugar daddies είναι πολύ μεγάλοι για μένα δεν μου κάνουν..
Ήταν και πρώτη φράση μου όταν μπήκε αφού το χετε δει το επεισόδιο και έχει απ έξω κάθε λέξη..
Με το που άνοιξε η πόρτα λέω ωχ .. αυτός είναι μεγαλούτσικος..
Σουγκαρντάντυ για την 20αρα είναι ο 50ρης επιχειρηματίας...για την 35αρα είναι ο συνταξιούχος της ΔΕΗ :-)))
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.476
- Πόντοι
- 5.595
Sugar daddy η Στεφανία!!! 
Ρε θα με πνίξετε! Μην τα λέτε έτσι!
Καλά Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.. έχετε δει στο Αμέρικα κάτι 20χρονα που ψάχνουν χορηγό. Αφήστε καλύτερα.. ούτε ναυάγιο daddy δεν θα βρίσκει η Στεφ στην ηλικία της..

Ρε θα με πνίξετε! Μην τα λέτε έτσι!
Καλά Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.. έχετε δει στο Αμέρικα κάτι 20χρονα που ψάχνουν χορηγό. Αφήστε καλύτερα.. ούτε ναυάγιο daddy δεν θα βρίσκει η Στεφ στην ηλικία της..

Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.476
- Πόντοι
- 5.595
Εκτός κι αν βάλουμε τη δεύτερη φωτογραφία με το βαρύ πυροβολικό για κραχτηΚαλησπέρα!

biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Έτσι ακριβώς!!!! Εύστοχος!Ο καθένας μας, έχει ακριβή άποψη και δεν την αλλάζει διαβάζοντας τις μαντεψιές...
Και δεν βλέπω το λόγο, να μην προσπαθείς να ανεβάσεις το κασέ σου... Εκτός αν κάποιος από εσάς, λέει, "οχι δεν θέλω αύξηση"...
Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ, είναι "κάνει αυτό που λέει ? " ΝΑΙ ή ΟΧΙ...
Τι έκανε πριν, τι θα κάνει αύριο δεν προσφέρει στην ουσία. Εκτός αν γράψω κι εγώ μια θεωρία ότι το κάνει γιατί γουστάρει να "σφάζονται" τ αρσενικά στη φούστα της
Φιλος και εγω αυτη την απορια εχωΤελικά τι εξέλιξη υπήρξε με τον Λάζαρο?
Stavroghin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.019
- Πόντοι
- 81
Το γράφει παραπάνω. Δεν την έλκυε ερωτικά και τον γείωσε όταν έκλεισαν οι κάμερεςΦιλος και εγω αυτη την απορια εχω
Middle_age_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Konstantinos89
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Στεφανία, ερεθιζεσαι συχνά στις συνεδρίες σου;
trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.921
- Πόντοι
- 4.936
Το νέο έπιπλο, είναι ο,τι καλύτερο (μετά την οικοδέσποινα) :-)Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Επειδή εσυ δεν έχεις γούστο άσε τους άλλους τους ειδικούς,να κρίνουν !!!αυτές οι μπότες έκαναν θραύση!!!Μπότα και φούστα στο first date, από το ιδιο μαγαζί με το κουστούμι του Γιώργου μαγκα ?
Fashion police
Κέρδισαν τα εύσημα τόσο από τη ζεν όπως και από την παραγωγή που ήταν τα ίδια άτομα που ασχολούνται με την επιμέλεια των outfit στο gntm ίδιο team ήταν..
Middle_age_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
τωρα είπες gntm και ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου. Βεβαίως πήρες τα εύσημα για Πρίμο σεκοντο του Γιώργου φαντάζομαι. Πάντως Όταν προσπαθείς να αντικρούσεις μια κριτική , τα επιχειρήματα σου χτυπανε ταβάνι !!!!!!!!! Να μην γράφεις όταν έχεις θυμό να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να γράφεις μετά από 2-3 μέρες. Που ξέρεις μπορεί να πιάσει . Ρε τι διαβάζουμε . Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και δώσε το styling σε κάποιον που ξέρει.Επειδή εσυ δεν έχεις γούστο άσε τους άλλους τους ειδικούς,να κρίνουν !!!αυτές οι μπότες έκαναν θραύση!!!
Κέρδισαν τα εύσημα τόσο από τη ζεν όπως και από την παραγωγή που ήταν τα ίδια άτομα που ασχολούνται με την επιμέλεια των outfit στο gntm ίδιο team ήταν..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Διαψεύδεις δηλαδή ολόκληρη ζεν που εκφράστηκε θετικά δημοσίως τι να σου πω αγόρι μου ό,τι πεις...τωρα είπες gntm και ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου. Βεβαίως πήρες τα εύσημα για Πρίμο σεκοντο του Γιώργου φαντάζομαι. Πάντως Όταν προσπαθείς να αντικρούσεις μια κριτική , τα επιχειρήματα σου χτυπανε ταβάνι !!!!!!!!! Να μην γράφεις όταν έχεις θυμό να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να γράφεις μετά από 2-3 μέρες. Που ξέρεις μπορεί να πιάσει . Ρε τι διαβάζουμε . Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και δώσε το styling σε κάποιον που ξέρει.
Σιγά τη σοβαρή κριτική.. και σιγά που θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για σένα. τα ψέματα προσπαθώ να ξεκαθαρίσω όταν ξεπερνάνε κάθε μέτρο.
Middle_age_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Δεν γνωρίζω ΖΕΝ και δεν διαψεύδω κανένα. Τα ρούχα και μπότες.που έβαλες μια χαρά είναι αλλά ειδες καμία άλλη να εμφανίζεται έτσι στην συγκεκριμένη εκπομπή. Να το βάλει η Βίσση ναι θεαρα και να δώσει παράσταση. Αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.Διαψεύδεις δηλαδή ολόκληρη ζεν που εκφράστηκε θετικά δημοσίως τι να σου πω αγόρι μου ό,τι πεις...
Σιγά τη σοβαρή κριτική.. και σιγά που θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για σένα. τα ψέματα προσπαθώ να ξεκαθαρίσω όταν ξεπερνάνε κάθε μέτρο.
Και επίσης 2-3 βαθιές αναπνοές !!!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Αυτό είναι το point.. ποιος είπε ότι πρέπει να κάνω ότι κάνουν όλες?? ποτέ δεν ντύνομαι ή δεν ακολουθώ την νόρμα κάνω αυτό που μου αρέσει και που με εκφράζει και πότε δεν θέλω να είμαι τα ίδια και τα ίδια.. ο μέσος όροςΔεν γνωρίζω ΖΕΝ και δεν διαψεύδω κανένα. Τα ρούχα και μπότες.που έβαλες μια χαρά είναι αλλά ειδες καμία άλλη να εμφανίζεται έτσι στην συγκεκριμένη εκπομπή. Να το βάλει η Βίσση ναι θεαρα και να δώσει παράσταση. Αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.
Και επίσης 2-3 βαθιές αναπνοές !!!!!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.933
- Πόντοι
- 6.056
Ασφαλώς και δεν είναι κακό το ν επιθυμεί κάποιος να δημιουργήσει οικογένεια μαζί μου..
Αλλά όλα έχουν μια σειρά.. δεν γίνεται να γνωρίζεις κάποιον τον ερωτεύεσαι και κατευθείαν θέλεις γάμο..!?
Ήμουν πολύ ευγενική , πάντα με καλή πρόθεση οπότε δεν ήθελα να το χαλάσω..και δεν ήθελα να τον προσβάλω όποτε μόλις έκλεισαν κάμερες του εξήγησα.
Για να μην γράφονται πολλά ....
Οι άνδρες που επιθυμουν γάμο και τον αποζητούν ... είναι για γέλια.
Οι μάγκες, δεν θέλουν γάμο. Τους κυνηγάνε τα μουνέτα, τους παρακαλάνε και αυτοί αντιστέκονται .
Αυτοί είνα οι άλφα μέηλς. Οι υπόλοιποι είναι χαλβάδες και όση ξεφτίλα και καζούρα να φάνε και χυλόπιτα και αποτυχία
ΛΙΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ . Δεν φτάνει .
Τέλος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις
- 138K