Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.943
- Πόντοι
- 4.696
Εμείς ναυάγια τύπε?Το οτι κοσμος μας λεει ναυαγια ας πουμε δε θα μπορουσες να βγεις και να πεις "Οχι δεν ειναι ναυαγια"?Κι ας ελεγες ψεματα.

Εμείς ναυάγια τύπε?Το οτι κοσμος μας λεει ναυαγια ας πουμε δε θα μπορουσες να βγεις και να πεις "Οχι δεν ειναι ναυαγια"?Κι ας ελεγες ψεματα.
Αντιθέτως. Αν σου έκανε τέτοια κοινότοπη και αναμενόμενη ερώτηση θα έπρεπε να του βάλεις χ κατευθείαν για έλλειψη χιούμορ και πρωτότυπης σκέψης.Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!
Μάλλον το λέει ως ένδειξη, ότι δεν είδε την παραμικρή ερωτική έλξη... Ότι ήταν "αγαπούλας" ο τύπος ....Αντιθέτως. Αν σου έκανε τέτοια κοινότοπη και αναμενόμενη ερώτηση θα έπρεπε να του βάλεις χ κατευθείαν για έλλειψη χιούμορ και πρωτότυπης σκέψης.
Ότι ήταν φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή και όχι ένας σαλιάρης πέφτουλας που στο πρώτο ραντεβού (και σε πανελλήνια μετάδοση κιόλας) θα πετάξει ένα σαχλό ερωτικό υπονοούμενο.Μάλλον το λέει ως ένδειξη, ότι δεν είδε την παραμικρή ερωτική έλξη... Ότι ήταν "αγαπούλας" ο τύπος ....
Δε βγάζεις άκρη με τις γυναίκεςΌτι ήταν φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή και όχι ένας σαλιάρης πέφτουλας που στο πρώτο ραντεβού (και σε πανελλήνια μετάδοση κιόλας) θα πετάξει ένα σαχλό ερωτικό υπονοούμενο.
Δε βγάζεις άκρη με τις γυναίκεςΌτι ήταν φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή και όχι ένας σαλιάρης πέφτουλας που στο πρώτο ραντεβού (και σε πανελλήνια μετάδοση κιόλας) θα πετάξει ένα σαχλό ερωτικό υπονοούμενο.
Αδερφέ, δεν είναι δικαστήριο να πειστούμε ότι είναι αθώος. Έκανα μια εικασία, για το πώς το σκέφτηκε....Ότι ήταν φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή και όχι ένας σαλιάρης πέφτουλας που στο πρώτο ραντεβού (και σε πανελλήνια μετάδοση κιόλας) θα πετάξει ένα σαχλό ερωτικό υπονοούμενο.
Ναι μπορούσε να ενδιαφερθεί για το μασάζ χωρίς να αφήνει γλοιώδες υπονοούμενο..Αντιθέτως. Αν σου έκανε τέτοια κοινότοπη και αναμενόμενη ερώτηση θα έπρεπε να του βάλεις χ κατευθείαν για έλλειψη χιούμορ και πρωτότυπης σκέψης.
35Πάντως σχετικά με την ηλικία της η Στεφανία δεν είναι πάνω από 3
Έμαθε τελικά τι μασάζ κάνεις.....?Ναι μπορούσε να ενδιαφερθεί για το μασάζ χωρίς να αφήνει γλοιώδες υπονοούμενο..
Δεν έκανε την παραμικρή αναφορά το πέρασε απαρατήρητο αυτό εννοώ και μου έκανε εντύπωση.
Οι Γυναίκες σ ένα πρώτο ραντεβού θέλουμε σίγουρα ο άλλος να είναι ένας gentleman αλλά μην νιώθουμε ότι έχουμε βγει με το θείο μας! ..οπότε δεν υπάρχει καθόλου ερωτισμός, καμία σπίθα, καμία πρωτοτυπία και γενικά ρηχές καταστάσεις..
Αφού δεν ήθελα να εξελιχθεί κάτι μαζί του οπότε για ποιο λόγο να τον ενημερώσω περαιτέρω.. Δεν με έλκυε καθόλου ερωτικά.Έμαθε τελικά τι μασάζ κάνεις.....?
και τελικά αυξήθηκαν οι φόλλοουερς μετά την εκπομπή;;;Αφού δεν ήθελα να εξελιχθεί κάτι μαζί του οπότε για ποιο λόγο να τον ενημερώσω περαιτέρω.. Δεν με έλκυε καθόλου ερωτικά.
όμως αυτός ήθελε σχέση γάμο και παιδιά κατευθείαν.. είχε έρθει ειδικά από θεσσαλονίκη για την εκπομπή..
Είδα απόσπασμα στο γιου τουμπ πάντως. Πώς το κατάφερες να πείσεις κι εκείνον κι εμάς ότι σου άρεσε; Το βλέμμα σου, τα λόγια σου, όλα αυτό έδειχναν και όλοι στα σχόλια πίστεψαν πως τον ερωτεύτηκες.Αφού δεν ήθελα να εξελιχθεί κάτι μαζί του οπότε για ποιο λόγο να τον ενημερώσω περαιτέρω.. Δεν με έλκυε καθόλου ερωτικά.
όμως αυτός ήθελε σχέση γάμο και παιδιά κατευθείαν.. είχε έρθει ειδικά από θεσσαλονίκη για την εκπομπή..
Από τον Εύοσμο δεν ήταν, αλλά μόλις μυριστηκε η κυρία πως δεν παίζει μία, έκοψε λάσπη :-)Ο κύριος ήταν από τον Εύοσμο αν ήταν από το Πανόραμα η κυρία θα τον έβλεπε με άλλο μάτι...
Αυτό που επινοείς από το μυαλό σου ό,τι να ναι.. τουλάχιστον γέλασα με αυτά που διάβασα!Πήγε για την προβολή μας λέει η Στεφανία. Την προβολή την θες αν έχεις μια επιχείρηση που θα ακουστεί όταν βγεις στο γυαλί.
Η ίδια την επιχείρησή της δεν την διαφήμισε όμως..
Άρα;
Πήγε για να ανεβάσει τις τιμές στους ήδη πελάτες;
Δεν αποκλείεται βέβαια να έψαχνε γαμπρο να φτιαχτεί και να φύγει απ' το σπορ...
Ο συγκεκριμένος ήταν αρκετά αγαθός...αλλά δεν της έκανε.
Αγαπούλης άνεργος και να μένει με τη μαμά , δεν είναι προφίλ σουγκαρντάντυ για το κορίτσι...
Ασφαλώς και δεν είναι κακό το ν επιθυμεί κάποιος να δημιουργήσει οικογένεια μαζί μου..Είδα απόσπασμα στο γιου τουμπ πάντως. Πώς το κατάφερες να πείσεις κι εκείνον κι εμάς ότι σου άρεσε; Το βλέμμα σου, τα λόγια σου, όλα αυτό έδειχναν και όλοι στα σχόλια πίστεψαν πως τον ερωτεύτηκες.
ΥΓ: Και το να θέλει κάποιος γάμο και παιδιά δεν είναι και τόσο κακό ρε Στεφανία
Και γιατί ένα χρόνο μετά το αναλύουμε τώρα??? Ο καθένας πάει εκεί για όποιο λόγο νομίζει και για όποιο σκοπό του καπνίσει.. έχει open concept.. τίποτα δεν απαγορεύεται και τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό.Πάντως πήγες σε μία εκπομπή που έχει συγκεκριμένο πόιντ. Εσύ όμως πήγες γι άλλο λόγο. Έβγαζες παρόλα αυτά κάτι διαφορετικό ον κάμερα, το οποίο πάλι δεν ίσχυε. Πολύ μπερδεγουέι η φάση, τι να πω ....