Νέα

Massage ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmangr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kmangr

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
641
Πόντοι
81
Καλησπερα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον να πάει για μασάζ μαζί με τη σύντροφό του και ποια ήταν η εμπειρία του. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος ή κάποιο είδος μασάζ που σας άφησε καλή εντύπωση, θα το εκτιμούσα πολύ.

ευχαριστώ

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
206
Εγώ είχα πάει με κοπέλα μου πριν 2 χρόνια, θυμάμαι πως με καύλωνε η μασέρ αλλά έπρεπε να μείνω ατάραχος κάνοντας το καλό παιδί! χα χα
Οπότε η εμπειρία ήταν ανάμεικτη θα έλεγα :P

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.999
Πόντοι
2.356
Καλησπερα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον να πάει για μασάζ μαζί με τη σύντροφό του και ποια ήταν η εμπειρία του. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος ή κάποιο είδος μασάζ που σας άφησε καλή εντύπωση, θα το εκτιμούσα πολύ.

ευχαριστώ
Πρεπει να αποσαφηνισεις τη μασαζ εννοεις.
Μασαζ μασαζ ή μασαζ…μασαζ?
:grin:

iWant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Κανονικό έχω κάνει μαζί με τη δικιά μου στο Μασαζάκι στο κολωνάκι (ωραίος χώρος μέτριο μασάζ) και στην Κλέα στο Φάληρο που είναι πολύ δυνατή και εκείνη και η Λίντα. Μια άλλη που έχει (Βασιλική νομίζω) είναι καυλάκι αλλά μέτριο μασάζ.
Στο Μασαζάκι ήμασταν ίδιο δωμάτιο στο άλλο ξεχωριστά. Και επειδή μένεις και τελείως γυμνός στης Κλέας αν ζηλεύει η δικιά σου μπορεί να φας πρήξιμο μετά.

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
752
Πόντοι
80
Κανονικό έχω κάνει μαζί με τη δικιά μου στο Μασαζάκι στο κολωνάκι (ωραίος χώρος μέτριο μασάζ) και στην Κλέα στο Φάληρο που είναι πολύ δυνατή και εκείνη και η Λίντα. Μια άλλη που έχει (Βασιλική νομίζω) είναι καυλάκι αλλά μέτριο μασάζ.
Στο Μασαζάκι ήμασταν ίδιο δωμάτιο στο άλλο ξεχωριστά. Και επειδή μένεις και τελείως γυμνός στης Κλέας αν ζηλεύει η δικιά σου μπορεί να φας πρήξιμο μετά.
Στης κλέας μόνο μασάζ;

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
764
Πόντοι
81
Καλησπέρα συναγωνιστές. Κάποια πληροφορία για το πώς βρίσκουμε την Κλεα;

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.607
Πόντοι
441
Έχουμε κάνει αλλά σε ξενοδοχείο σε διακοπές. Αθήνα δεν έχει τύχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom