Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.527
- Πόντοι
- 8.296
ΒΑΛΤΕ STAR ΓΡΗΓΟΡΑ
του κανε έκπτωση 20%Τελικά τι εξέλιξη υπήρξε με τον Λάζαρο?
Επειδή η Στεφανία δεν βγήκε δεύτερο ραντεβού μαζί του γιατί δεν τον γούσταρε,μπάρκαρε σε γκαζάδικο στον ινδικό ωκεανό από την στεναχώρια του......φήμες λένε ότι είναι στο πακιστάνΤελικά τι εξέλιξη υπήρξε με τον Λάζαρο?
Καμία εξέλιξη φυσικά!Τελικά τι εξέλιξη υπήρξε με τον Λάζαρο?
Δε θα συμφωνούσα στο "στοιχειώδη"Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!
Τι εννοεις πηγες για προβολη?Οτι θα σε δουν οι θειες που βλεπουν τετοιες εκπομπες και θα γραφτουνε μπου να πυρφοριζουν και να κλεισουνε μασαζ με μπριζολα?Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!
....και πολύ καλά έκανες και πηγες !Καμία εξέλιξη φυσικά!

Δεν το βλέπουν θείες καλέ..Τι εννοεις πηγες για προβολη?Οτι θα σε δουν οι θειες που βλεπουν τετοιες εκπομπες και θα γραφτουνε μπου να πυρφοριζουν και να κλεισουνε μασαζ με μπριζολα?
Εννοείται έτσι πάει!!!!....και πολύ καλά έκανες και πηγες !
Ενήλικας είσαι και θα κάνεις ότι θέλεις χωρίς να απολογείσαι στον καθένα !
Την ζωή σου εσύ και μόνο εσύ την ορίζεις !
ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ !
ΥΓ...Εγώ αυτό κανω πλεον !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ![]()
Μ έχεις πιάσει εσύ! Μέ έχεις σκιαγραφήσει!!Πάντως κύριοι, για εμάς είναι ένα πρώτης τάξης δείγμα για την εξωτερική (και λίγο για την εσωτερική) εμφάνιση της Στεφανίας !!!
Νομίζω, μπορείς να διακρίνεις ότι, είναι απόμακρη και ταυτόχρονα ευπροσήγορη.
Της αρέσει η προβολή, αλλά σου βγάζει και σεμνότητα!
Οταν λες σε ψαχνανε στα σοσιαλ εννοεις το ακαουντ εδω? Μια καλη κουβεντα για μας on air δε βλεπω να ειπες ομως..Δεν το βλέπουν θείες καλέ..
Εδώ δηλώνουν συμμετοχή και πάνε για όποιο λόγο έχουν στο μυαλό τους 18 χρονών παιδιά...
Όποιος δεν με ήξερε από εδω ή το σκεφτόταν αλλά δεν ήταν σίγουρος πως είμαι,με αναζήτησε στα social μέσα από αυτή την εκπομπή ..όποτε αυτό εννοώ προβολή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται έτσι πάει!!!!
Κάνουμε μόνο αυτά που μας κάνουν χαρούμενους...
Όχι ρε παιδί μου social media δλδ instagram και τα σχετικά.. όπως κάνουν για κάθε κοπέλα αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν μέσα από την εκπομπή την αναζητάνε να βρουν το προφίλ της .μεμένα γράφει ότι είναι θεραπεύτρια μασάζ οπότε αμέσως κάνουν τη σύνδεση εφόσον το είπα κιόλας στην εκπομπή..Οταν λες σε ψαχνανε στα σοσιαλ εννοεις το ακαουντ εδω? Μια καλη κουβεντα για μας on air δε βλεπω να ειπες ομως..
Το οτι κοσμος μας λεει ναυαγια ας πουμε δε θα μπορουσες να βγεις και να πεις "Οχι δεν ειναι ναυαγια"?Κι ας ελεγες ψεματα.Όχι ρε παιδί μου social media δλδ instagram και τα σχετικά.. όπως κάνουν για κάθε κοπέλα αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν μέσα από την εκπομπή την αναζητάνε να βρουν το προφίλ της .μεμένα γράφει ότι είναι θεραπεύτρια μασάζ οπότε αμέσως κάνουν τη σύνδεση εφόσον το είπα κιόλας στην εκπομπή..
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαφημίσω live το φόρουμ..
Δε θα συμφωνούσα στο "στοιχειώδη"
Δεδομένου ότι το massage χωρίς happy ending είναι πιο σύνηθες γιατί προβάλλεται πιο πολύ κιόλας, αν ρώταγες μασατζού στο πρώτο ραντεβού κάτι τέτοιο θα ξίνιζε τα μούτρα της γιατί το πάει στο σεξουαλικό/χυδαίο αμέσως σχετικά. Η τουλάχιστον πολλές της κατηγορίας έτσι θα το σκεφτόντουσαν. Επίσης αν είναι και ο άλλος λίγο πιο κλειστός ακόμα λιγότερο πιθανό να κάνει τέτοια ερώτηση
Εμείς ναυάγια τύπε?Το οτι κοσμος μας λεει ναυαγια ας πουμε δε θα μπορουσες να βγεις και να πεις "Οχι δεν ειναι ναυαγια"?Κι ας ελεγες ψεματα.

Αντιθέτως. Αν σου έκανε τέτοια κοινότοπη και αναμενόμενη ερώτηση θα έπρεπε να του βάλεις χ κατευθείαν για έλλειψη χιούμορ και πρωτότυπης σκέψης.Καμία εξέλιξη φυσικά!