Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
21.608
Πόντοι
4.936
Αμαν βρε, άσε λίγο τη ρωγίτσα να βγει και να χαρούμε και εμείς που είμαστε μακριά ακόμα και δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ανακούφιση που προσφέρουν τα δαχτυλάκια σου....
Αδερφέ, η Στέφ, έχει γνώση της αντρικής ψυχολογίας... Ξέρει οτι το ημίγυμνο είναι πιο ερεθιστικό ;-)

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.053
Πόντοι
81
Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!
Εργονομία και διαλειτουργικότητα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.331
Πόντοι
456
Τελικά τι εξέλιξη υπήρξε με τον Λάζαρο?

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
602
Πόντοι
81
Επειδή η Στεφανία δεν βγήκε δεύτερο ραντεβού μαζί του γιατί δεν τον γούσταρε,μπάρκαρε σε γκαζάδικο στον ινδικό ωκεανό από την στεναχώρια του......φήμες λένε ότι είναι στο πακιστάν

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!
Δε θα συμφωνούσα στο "στοιχειώδη"
Δεδομένου ότι το massage χωρίς happy ending είναι πιο σύνηθες γιατί προβάλλεται πιο πολύ κιόλας, αν ρώταγες μασατζού στο πρώτο ραντεβού κάτι τέτοιο θα ξίνιζε τα μούτρα της γιατί το πάει στο σεξουαλικό/χυδαίο αμέσως σχετικά. Η τουλάχιστον πολλές της κατηγορίας έτσι θα το σκεφτόντουσαν. Επίσης αν είναι και ο άλλος λίγο πιο κλειστός ακόμα λιγότερο πιθανό να κάνει τέτοια ερώτηση

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Καμία εξέλιξη φυσικά!
Τι εννοεις πηγες για προβολη?Οτι θα σε δουν οι θειες που βλεπουν τετοιες εκπομπες και θα γραφτουνε μπου να πυρφοριζουν και να κλεισουνε μασαζ με μπριζολα?

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
21.608
Πόντοι
4.936
Πάντως κύριοι, για εμάς είναι ένα πρώτης τάξης δείγμα για την εξωτερική (και λίγο για την εσωτερική) εμφάνιση της Στεφανίας !!!
Νομίζω, μπορείς να διακρίνεις ότι, είναι απόμακρη και ταυτόχρονα ευπροσήγορη.
Της αρέσει η προβολή, αλλά σου βγάζει και σεμνότητα!

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
124.443
Καμία εξέλιξη φυσικά!
....και πολύ καλά έκανες και πηγες !
Ενήλικας είσαι και θα κάνεις ότι θέλεις χωρίς να απολογείσαι στον καθένα !
Την ζωή σου εσύ και μόνο εσύ την ορίζεις !
ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ !

ΥΓ...Εγώ αυτό κανω πλεον !

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :hi:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Τι εννοεις πηγες για προβολη?Οτι θα σε δουν οι θειες που βλεπουν τετοιες εκπομπες και θα γραφτουνε μπου να πυρφοριζουν και να κλεισουνε μασαζ με μπριζολα?
Δεν το βλέπουν θείες καλέ..
Εδώ δηλώνουν συμμετοχή και πάνε για όποιο λόγο έχουν στο μυαλό τους 18 χρονών παιδιά...
Όποιος δεν με ήξερε από εδω ή το σκεφτόταν αλλά δεν ήταν σίγουρος πως είμαι,με αναζήτησε στα social μέσα από αυτή την εκπομπή ..όποτε αυτό εννοώ προβολή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

....και πολύ καλά έκανες και πηγες !
Ενήλικας είσαι και θα κάνεις ότι θέλεις χωρίς να απολογείσαι στον καθένα !
Την ζωή σου εσύ και μόνο εσύ την ορίζεις !
ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ !

ΥΓ...Εγώ αυτό κανω πλεον !

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :hi:
Εννοείται έτσι πάει!!!!
Κάνουμε μόνο αυτά που μας κάνουν χαρούμενους...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Πάντως κύριοι, για εμάς είναι ένα πρώτης τάξης δείγμα για την εξωτερική (και λίγο για την εσωτερική) εμφάνιση της Στεφανίας !!!
Νομίζω, μπορείς να διακρίνεις ότι, είναι απόμακρη και ταυτόχρονα ευπροσήγορη.
Της αρέσει η προβολή, αλλά σου βγάζει και σεμνότητα!
Μ έχεις πιάσει εσύ! Μέ έχεις σκιαγραφήσει!!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Δεν το βλέπουν θείες καλέ..
Εδώ δηλώνουν συμμετοχή και πάνε για όποιο λόγο έχουν στο μυαλό τους 18 χρονών παιδιά...
Όποιος δεν με ήξερε από εδω ή το σκεφτόταν αλλά δεν ήταν σίγουρος πως είμαι,με αναζήτησε στα social μέσα από αυτή την εκπομπή ..όποτε αυτό εννοώ προβολή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείται έτσι πάει!!!!
Κάνουμε μόνο αυτά που μας κάνουν χαρούμενους...
Οταν λες σε ψαχνανε στα σοσιαλ εννοεις το ακαουντ εδω? Μια καλη κουβεντα για μας on air δε βλεπω να ειπες ομως..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Οταν λες σε ψαχνανε στα σοσιαλ εννοεις το ακαουντ εδω? Μια καλη κουβεντα για μας on air δε βλεπω να ειπες ομως..
Όχι ρε παιδί μου social media δλδ instagram και τα σχετικά.. όπως κάνουν για κάθε κοπέλα αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν μέσα από την εκπομπή την αναζητάνε να βρουν το προφίλ της .μεμένα γράφει ότι είναι θεραπεύτρια μασάζ οπότε αμέσως κάνουν τη σύνδεση εφόσον το είπα κιόλας στην εκπομπή..
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαφημίσω live το φόρουμ..

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Όχι ρε παιδί μου social media δλδ instagram και τα σχετικά.. όπως κάνουν για κάθε κοπέλα αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν μέσα από την εκπομπή την αναζητάνε να βρουν το προφίλ της .μεμένα γράφει ότι είναι θεραπεύτρια μασάζ οπότε αμέσως κάνουν τη σύνδεση εφόσον το είπα κιόλας στην εκπομπή..
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαφημίσω live το φόρουμ..
Το οτι κοσμος μας λεει ναυαγια ας πουμε δε θα μπορουσες να βγεις και να πεις "Οχι δεν ειναι ναυαγια"?Κι ας ελεγες ψεματα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Δε θα συμφωνούσα στο "στοιχειώδη"
Δεδομένου ότι το massage χωρίς happy ending είναι πιο σύνηθες γιατί προβάλλεται πιο πολύ κιόλας, αν ρώταγες μασατζού στο πρώτο ραντεβού κάτι τέτοιο θα ξίνιζε τα μούτρα της γιατί το πάει στο σεξουαλικό/χυδαίο αμέσως σχετικά. Η τουλάχιστον πολλές της κατηγορίας έτσι θα το σκεφτόντουσαν. Επίσης αν είναι και ο άλλος λίγο πιο κλειστός ακόμα λιγότερο πιθανό να κάνει τέτοια ερώτηση

Ορθά μιλάς. Ήταν και ο τύπος λίγο αθωοφάτσα.. μασάζ του είπε μασάζ κατάλαβε.
Σε ποιο λεξικό γράφει ότι η έννοια του κάνω μασάζ είναι ρουφάω ψωλες;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Καλησπέρα!

Συνημμένα