biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.241
Πάλι ξεκίνησες να γράφεις μαλακίες!! τι είπαμε εσύ θα δείχνεις το τρελόχαρτο πρώτα και μετά θα γράφειςΙδανικό κορμί για νουρου.
Μμμμμ τι να σου πω.
Κάτι σαν να γλιστράει πάνω σου οδοστρωτήρας.
Το άγγιγμα του φτερού
Ξέχασα.
Οι τριχωτοί μην σκεφτείτε καν για νουρου εδώ.
Υπάρχει απαγορευτικό από την ιέρεια.
![]()
Ούτε btb κανεις τώρα????....μαυρισμένη????Μμμμμμμμμμ ναι!! Από χειμώνα μετά το μαύρισμα να το επαναφέρω!
Εσύ θες πετσί και κόκκαλο για νουρου να μετρας παϊδάκια....Ιδανικό κορμί για νουρου.
Μμμμμ τι να σου πω.
Κάτι σαν να γλιστράει πάνω σου οδοστρωτήρας.
Το άγγιγμα του φτερού
Ξέχασα.
Οι τριχωτοί μην σκεφτείτε καν για νουρου εδώ.
Υπάρχει απαγορευτικό από την ιέρεια.
![]()
Αν δεν ξεφλουδίζει η άλλη πλευρά μπορεί να γίνει.Ούτε btb κανεις τώρα????....μαυρισμένη???
Το χω...θα τα πούμεΑν δεν ξεφλουδίζει η άλλη πλευρά μπορεί να γίνει.
Χρειάζεται λειο και ακέραιο δέρμα.
Απόλαυσε και για εμάς που είμαστε τριχωτοί κ δεν μπορούμε να το απολαύσουμε....Το χω...θα τα πούμε
...Και ο χειμώνας έχει τα "καλά" του! Καλσόν, κάλτσες, γόβες, πλατφόρμες-πέδιλα και ο...κατάλογος δεν ε΄χει τέλος!Το καλοκαίρι είναι υπέροχο γιατί έχει τα καλύτερα αξεσουάρ!
Εννοείται για αυτό έρχομαι θεσσαλονίκη χειμωνιάτικη εποχή.. για σένα που σου αρέσουν όλα αυτά τα winter accessories!...Και ο χειμώνας έχει τα "καλά" του! Καλσόν, κάλτσες, γόβες, πλατφόρμες-πέδιλα και ο...κατάλογος δεν ε΄χει τέλος!
Δηλαδή για btb και για νουρου, πρέπει να είμαστε τέρμα ξυρισμένοι;;;Αν δεν ξεφλουδίζει η άλλη πλευρά μπορεί να γίνει.
Χρειάζεται λειο και ακέραιο δέρμα.
ε νταξει, τερμα....Δηλαδή για btb και για νουρου, πρέπει να είμαστε τέρμα ξυρισμένοι;;;
Άτριχο κ απαλό στήθος και πλάτη!Δηλαδή για btb και για νουρου, πρέπει να είμαστε τέρμα ξυρισμένοι;;;
Καλημέρα μέχρι τελευταία μέρα του αυγούστου θα είμαι εδώ.Στεφανία αρχές Σεπτέμβρη θα είσαι διαθέσιμη να σε παρω τηλέφωνο για ραντεβού?
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση όμορφη. Θα σου στείλω κι εγώΆτριχο κ απαλό στήθος και πλάτη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα μέχρι τελευταία μέρα του αυγούστου θα είμαι εδώ.
1-14 σεπτεμβρίου Κρήτη
Αμαν βρε, άσε λίγο τη ρωγίτσα να βγει και να χαρούμε και εμείς που είμαστε μακριά ακόμα και δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ανακούφιση που προσφέρουν τα δαχτυλάκια σου....Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!
Πάει καλά το μαγαζί.. Και αλλαγή εξοπλισμού βλέπω..Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!
Πάει η δεν πάει, πάντα είμαι υπέρ του upgrade και της ανανέωσης όσο καλύτερα μπορώ!Πάει καλά το μαγαζί.. Και αλλαγή εξοπλισμού βλέπω..
Να σπάσουμε τη σαμπάνια !!!!!!!!!!!Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!
Πολύ ωραίο είναι το κρεβάτι που διάλεξες, ξύλινο κιόλας που το κάνει ακόμα πιο κομψό !Σας περιμένω μέχρι και αυτήν την κυριακή να εγκαινιάσουμε το καινούργιο κρεβάτι μασάζ με την τέλεια ιδέα μου για αποθηκευτικό χώρο γόβες!