Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.537
Πόντοι
456
Αυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%
Ο καθένας είναι επιλογή του να δοκιμάσει κάτι ..κάνει την απαραίτητη έρευνα δεν είναι ραντεβού στα τυφλά.. ,κ μ ένα τηλέφωνο συνεννοείται,και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι είναι όσο πιο κοντά στ γούστο του.
Εγώ από τη πλευρά μου, είμαι από το τηλεφώνο ηδη ξεκάθαρη .. πότε δεν έχω υποσχεθεί κάτι που δεν τηρήθηκε.
Σε οτιδήποτε δοκιμαστει από ένα γεύμα μέχρι ένα κατάλυμα μέχρι υπηρεσία transfer ως μια τέτοιου είδους συνάντηση... Αφήνεις μία θετική ή αρνητική κριτική, διατυπωμένη ανθρώπινα και κόσμια ,χωρίς να προσβάλλεις κάποιον , αποτυπώνοντας την αλήθεια ,πώς πέρασες πώς ήταν η συμπεριφορά και υπηρεσίες ή αν είχες άλλες προσδοκίες.. Έτσι και εδώ λοιπόν μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες αξιολόγησης.

Σωστόοοος!!
τωρα εγω απο αυτο που ειδα απο τα βιντεακια στο προφιλ , φοβαμαι μην παθω κανα εγκεφαλικο , απο οσο ειδα τελειιο σωμα ,οκ για τα δικα μου γουστα ,και μασαζ τυπου νουρου , πρεπει να ειναι φανταστικα , δεν το γλιτωνω το ταξιδι Αθηνα , θα καλεσω να δω προγραμματα ,λετε να βρω μασαζ και εδω στην Ελλαδα , γιατι οκ παω στα καλυτερα στο Πουκετ , αλλα μεχρι το Δεκεμβριο ,πόλυς καιρος πως να αντεξω και μαλιστα τωρα που την ειδα

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.581
Πόντοι
1.436
Snl Season 47 GIF by Saturday Night Live

snakes GIF

ευθυμησαμε παλι.
το αλλλο με τον Τοτο,το :coffee:ξερεις?
Πάλι έγραψες με ζαβολιά!!
Δεν είπαμε ότι εσύ και κανένα δύο άλλη εδώ μέσα θα πρέπει πρώτα να καταθέτετε το επίσημο έγγραφο από ψυχίατρο σάς ότι είστε ικανοί για να κάνετε χρήση σε κινητό τηλέφωνο.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ άλλη φορά μην αμελείσης τα επίσημα πιστοποιητικά σου να καταθέσεις για να γράψεις η σε αυτό το νήμα η σε κάποιο άλλο μέσα στο bou.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.217
Πόντοι
41.813
Πάλι έγραψες με ζαβολιά!!
Δεν είπαμε ότι εσύ και κανένα δύο άλλη εδώ μέσα θα πρέπει πρώτα να καταθέτετε το επίσημο έγγραφο από ψυχίατρο σάς ότι είστε ικανοί για να κάνετε χρήση σε κινητό τηλέφωνο.
Σε παρακαλώ πάρα πολύ άλλη φορά μην αμελείσης τα επίσημα πιστοποιητικά σου να καταθέσεις για να γράψεις η σε αυτό το νήμα η σε κάποιο άλλο μέσα στο bou.
ζηλεψες αγορινα μου που δεν εβαλα και σε σενα φιδια στην κριτικη σου? :2funny:
εσενα στην κριτικη σου σε ξεβρακωσε η ιδια η Στεφανια αργοτερα,αλλα τετοιο ΑΜΕΑ που εισαι,ουτε που το καταλαβες.

εσενα αξιζουν τα καλυτερα.
σου βαζω αμεσως για να μην σε αδικησω.
διαλεξε ενα και χρησιμοποιησε το για αβαταρ. νομιζω σου ταιριαζει.

once upon a time dragon GIF by HULU

dragon komodo GIF
pig swallows GIF

Y.Γ. ευτυχως που εισαι εσυ και μερικοι αλλοι στο φορουμ και γραφετε κριτικες και σχολια και γελαμε.
ευτυχως δεν πληττουμε με σας καλοκαιριατικα. :coffee:

αντε τωρα στο νημα του diamond να γραψεις καμμια παπαρια.
και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
:coffee:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.581
Πόντοι
1.436
εσενα στην κριτικη σου σε ξεβρακωσε η ιδια η Στεφανια αργοτερα,αλλα τετοιο ΑΜΕΑ που εισαι,ουτε που το καταλαβες.

dragon komodo GIF
pig swallows GIF

Y.Γ. ευτυχως που εισαι εσυ και μερικοι αλλοι στο φορουμ και γραφετε κριτικες και σχολια και γελαμε.

Το ξέρω ότι είσαι ψυχοπαθής φίλε μου και το ξέρω και πολύ καλά μάλιστα οκ. Και αυτό που σου λέω ότι είσαι ψυχοπαθής δεν το γράφω μέσα για να πουλήσω μούρη όντως είσαι ψυχοπαθής και και το γνωρίζεις και εσύ αυτό πολύ καλά οκ βλήμα και σάλτα και γαμήσου βρομόπουστα νούμερο παθητηκέ

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.581
Πόντοι
1.436
Το ξέρω ότι είσαι ψυχοπαθής φίλε μου και το ξέρω και πολύ καλά μάλιστα οκ. Και αυτό που σου λέω ότι είσαι ψυχοπαθής δεν το γράφω μέσα για να πουλήσω μούρη όντως είσαι ψυχοπαθής και και το γνωρίζεις και εσύ αυτό πολύ καλά οκ βλήμα και σάλτα και γαμήσου βρομόπουστα νούμερο παθητηκέ
Και κάτι ακόμα νούμερο επειδής έχουμε ένα κοινό γνωστό εγώ θα σε πετύχω και θα δεις πως το φέρνει ο Βλάχος το τυρί και θα κατεβάζεις τα ζαναξ σαν καραμέλες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.870
Πόντοι
11.096

dragon komodo GIF
pig swallows GIF

Γράφει και αλλού τά σενάρια τού σέ άλλες σελίδες για νά μήν τά χάσει νά υπάρχει ένα backup :2funny::2funny::2funny::2funny: δουλίτσα νά γίνεται :2funny::2funny:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.241

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.196
Πόντοι
4.936

Συνημμένα

• Screenshot_2025-08-13-11-12-08-125_com.google.android.apps.maps-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-13-11-12-08-125_com.google.android.apps.maps-edit.jpg
    544,5 KB · Εμφανίσεις: 36

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.217
Πόντοι
41.813
Ιδανικό κορμί για νουρου.
Μμμμμ τι να σου πω.
Κάτι σαν να γλιστράει πάνω σου οδοστρωτήρας.
Το άγγιγμα του φτερού :2funny:

Ξέχασα.
Οι τριχωτοί μην σκεφτείτε καν για νουρου εδώ.
Υπάρχει απαγορευτικό από την ιέρεια.:2funny:
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom