diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.537
- Πόντοι
- 456
τωρα εγω απο αυτο που ειδα απο τα βιντεακια στο προφιλ , φοβαμαι μην παθω κανα εγκεφαλικο , απο οσο ειδα τελειιο σωμα ,οκ για τα δικα μου γουστα ,και μασαζ τυπου νουρου , πρεπει να ειναι φανταστικα , δεν το γλιτωνω το ταξιδι Αθηνα , θα καλεσω να δω προγραμματα ,λετε να βρω μασαζ και εδω στην Ελλαδα , γιατι οκ παω στα καλυτερα στο Πουκετ , αλλα μεχρι το Δεκεμβριο ,πόλυς καιρος πως να αντεξω και μαλιστα τωρα που την ειδαΑυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%
Ο καθένας είναι επιλογή του να δοκιμάσει κάτι ..κάνει την απαραίτητη έρευνα δεν είναι ραντεβού στα τυφλά.. ,κ μ ένα τηλέφωνο συνεννοείται,και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι είναι όσο πιο κοντά στ γούστο του.
Εγώ από τη πλευρά μου, είμαι από το τηλεφώνο ηδη ξεκάθαρη .. πότε δεν έχω υποσχεθεί κάτι που δεν τηρήθηκε.
Σε οτιδήποτε δοκιμαστει από ένα γεύμα μέχρι ένα κατάλυμα μέχρι υπηρεσία transfer ως μια τέτοιου είδους συνάντηση... Αφήνεις μία θετική ή αρνητική κριτική, διατυπωμένη ανθρώπινα και κόσμια ,χωρίς να προσβάλλεις κάποιον , αποτυπώνοντας την αλήθεια ,πώς πέρασες πώς ήταν η συμπεριφορά και υπηρεσίες ή αν είχες άλλες προσδοκίες.. Έτσι και εδώ λοιπόν μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες αξιολόγησης.
Σωστόοοος!!