πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.205
- Πόντοι
- 16.131
Ο μπιμπιλας είναι πάντως σίγουραΡε λες ναναι ο Βοριδης?
Ο μπιμπιλας είναι πάντως σίγουραΡε λες ναναι ο Βοριδης?
Εσυ τι εισαι, η πουτανα ή ο πουστης;Ε ναι μιλάμε για ατελείωτα ψέματα από την συγκεκριμένη. Το μόνο ιερό που έχει είναι το χρήμα..
Αλλά τι να λέμε τώρα.. είπαμε πες μου τους φίλους σου να σου πω ποια είσαι. Την υπερασπίζονται όλα τα ναυάγια, μία πουτάνα και ένας πούστης
Ωραια. Σε ρωτησε καποιος;Για να επιμένω τόσο λογικά ακάποτο μου χει κάνει.
Για αυτό εξοργίζομαι με τα ψέμματα και που δεν το παραδέχεται.
Όλοι όσοι πάτε ξέρετε την αλήθεια αλλά είσαστε κότες…
Αυτοψία ε χαχαΠου είναι το χοτελ , να κάνω μια αυτοψία ;
Λες?Ο μπιμπιλας είναι πάντως σίγουρα
Το μαστιγώνει το δελφίνι!Λες?
Λες να την τρίζει την όπισθεν?
CVT το λένε σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων... απλός κουμπωνουν όλες πίσω και αυτό είναι ακόμη μια καινοτομία..Λες?
Λες να την τρίζει την όπισθεν?
Κανονίστε θα καλέσω την ζωοφιλικηΤο μαστιγώνει το δελφίνι!
Χαχα
Έχει πολύ δουλειά να κάνει.. τι να πρωτομαζέψει!Κανονίστε θα καλέσω την ζωοφιλικη
Και συ μωρέ δεν την καρφωνες.....Το μαστιγώνει το δελφίνι!
Χαχα
Έτσι για να σ εξιταρω κι άλλο, προχθές πήγα με τη γυναίκα μου μπουζούκια. Φορούσε ένα μίνι χωρίς εσώρουχα και στο μπαρ της είχα βάλει χέρι στο μουνι και της το έπαιζα. Απροκάλυπτα μου έπαιζε τον πουτσο μέσα από το παντελόνι και όταν φύγαμε σε ένα δρομάκι έβγαλε όλα τα ρούχα της και περίμενε πελάτη, και σταμάτησα με το αμάξι και τη "φόρτωσα" ρωτώντας της πόσο πάει το ακαποτο απ' όλες τις τρύπες. 150 ζήτησε, της τα έδωσα, και λίγο παρακάτω την πηρα πάνω στο καπω απ' όλες τις τρύπες. Περνούσαν κι αυτοκίνητα και μας έβλεπαν... Τρελή καύλα .. Φιλε, εμείς οι βόρειοι έτσι γαμαμε.. για αυτό γουστάρουμε και τη Στεφανία, γιατί είναι αυθεντική και σέβεται τον πελάτη.Εχεις σαλτάρει από τη ζέστη τύπε , θες να γαμας τη γυναίκα σου μπροστά στη στεφάνια , αλλά Όταν είναι να πας μόνος σου φοβάσαι διότι θεωρείς ότι την απατάς
Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ξεκάθαρα
Το εχετε αυτό οι βόρειο Ελλαδίτες , σε συντριπτικό ποσοστό είστε τενεκέδες
Έτσι για να σ εξιταρω κι άλλο, προχθές πήγα με τη γυναίκα μου μπουζούκια. Φορούσε ένα μίνι χωρίς εσώρουχα και στο μπαρ της είχα βάλει χέρι στο μουνι και της το έπαιζα. Απροκάλυπτα μου έπαιζε τον πουτσο μέσα από το παντελόνι και όταν φύγαμε σε ένα δρομάκι έβγαλε όλα τα ρούχα της και περίμενε πελάτη, και σταμάτησα με το αμάξι και τη "φόρτωσα" ρωτώντας της πόσο πάει το ακαποτο απ' όλες τις τρύπες. 150 ζήτησε, της τα έδωσα, και λίγο παρακάτω την πηρα πάνω στο καπω απ' όλες τις τρύπες. Περνούσαν κι αυτοκίνητα και μας έβλεπαν... Τρελή καύλα .. Φιλε, εμείς οι βόρειοι έτσι γαμαμε.. για αυτό γουστάρουμε και τη Στεφανία, γιατί είναι αυθεντική και σέβεται τον πελάτη.
κατσε να παρεις μαθηματα που το παιζεις και μεγαλος εραστης τρομαρα σου
Και βιντεακι επί το έργον έχεις καιρό.! Μη ξεχνιέσαι!!Πόσες σελίδες και καμία φωτογραφία ώρα να βάλω!
Η αλήθεια είναι ότι αν μου ζητούσαν να δώσω ένα τίτλο για την θεσσαλονίκη θα έλεγα η μεγάλη ερωτική απελευθέρωση!Έτσι για να σ εξιταρω κι άλλο, προχθές πήγα με τη γυναίκα μου μπουζούκια. Φορούσε ένα μίνι χωρίς εσώρουχα και στο μπαρ της είχα βάλει χέρι στο μουνι και της το έπαιζα. Απροκάλυπτα μου έπαιζε τον πουτσο μέσα από το παντελόνι και όταν φύγαμε σε ένα δρομάκι έβγαλε όλα τα ρούχα της και περίμενε πελάτη, και σταμάτησα με το αμάξι και τη "φόρτωσα" ρωτώντας της πόσο πάει το ακαποτο απ' όλες τις τρύπες. 150 ζήτησε, της τα έδωσα, και λίγο παρακάτω την πηρα πάνω στο καπω απ' όλες τις τρύπες. Περνούσαν κι αυτοκίνητα και μας έβλεπαν... Τρελή καύλα .. Φιλε, εμείς οι βόρειοι έτσι γαμαμε.. για αυτό γουστάρουμε και τη Στεφανία, γιατί είναι αυθεντική και σέβεται τον πελάτη.
Καλα τα λες φιλε ειναι θεμα γουστου οταν ομως πληρωνεις θα κανεις και κριτικη εμεις δεν πληρωνομαστε για αυτο αν μας πληρωνανε θα μας κριτικαρουν οπως σε καθε εργασια !!!!Έχει πλάκα πως ενοχλούνται μερικοί για το αν κάνουμε σεξ με την στεφάνια πόσα δίνουμε αν είναι χοντρομπουτα κλπ λες και είμαστε υπό επιτήρηση.το θέμα είναι ότι πέρα από τις υπηρεσίες που όλοι ψάχνουμε,πίσω από όλα τα νήματα υπάρχει ένας άνθρωπος,δεν χρειάζεται ούτε να προσβάλουμε ούτε να δικάζουμε.και τι έγινε αν δεν είναι μοντέλο η κάθε κοπέλα μήπως εμείς είμαστε μοντέλα;ας διαλέξει ο καθένας την κοπέλα που του βγάζει γούστα και ας σεβαστεί και τις επιλογές των υπολοίπων
Check out this video from this search, το ντοσι πεναλτιΈτσι για να σ εξιταρω κι άλλο, προχθές πήγα με τη γυναίκα μου μπουζούκια. Φορούσε ένα μίνι χωρίς εσώρουχα και στο μπαρ της είχα βάλει χέρι στο μουνι και της το έπαιζα. Απροκάλυπτα μου έπαιζε τον πουτσο μέσα από το παντελόνι και όταν φύγαμε σε ένα δρομάκι έβγαλε όλα τα ρούχα της και περίμενε πελάτη, και σταμάτησα με το αμάξι και τη "φόρτωσα" ρωτώντας της πόσο πάει το ακαποτο απ' όλες τις τρύπες. 150 ζήτησε, της τα έδωσα, και λίγο παρακάτω την πηρα πάνω στο καπω απ' όλες τις τρύπες. Περνούσαν κι αυτοκίνητα και μας έβλεπαν... Τρελή καύλα .. Φιλε, εμείς οι βόρειοι έτσι γαμαμε.. για αυτό γουστάρουμε και τη Στεφανία, γιατί είναι αυθεντική και σέβεται τον πελάτη.
Έτσι για να σ εξιταρω κι άλλο, προχθές πήγα με τη γυναίκα μου μπουζούκια. Φορούσε ένα μίνι χωρίς εσώρουχα και στο μπαρ της είχα βάλει χέρι στο μουνι και της το έπαιζα. Απροκάλυπτα μου έπαιζε τον πουτσο μέσα από το παντελόνι και όταν φύγαμε σε ένα δρομάκι έβγαλε όλα τα ρούχα της και περίμενε πελάτη, και σταμάτησα με το αμάξι και τη "φόρτωσα" ρωτώντας της πόσο πάει το ακαποτο απ' όλες τις τρύπες. 150 ζήτησε, της τα έδωσα, και λίγο παρακάτω την πηρα πάνω στο καπω απ' όλες τις τρύπες. Περνούσαν κι αυτοκίνητα και μας έβλεπαν... Τρελή καύλα .. Φιλε, εμείς οι βόρειοι έτσι γαμαμε.. για αυτό γουστάρουμε και τη Στεφανία, γιατί είναι αυθεντική και σέβεται τον πελάτη.