Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.567
Πόντοι
441
Τυπαρα, μηπως η τυπισσα βρηκε το πουλι σου μες την τυριλα και εφαγες ακυρο;
Για να επιμένω τόσο λογικά ακάποτο μου χει κάνει.
Για αυτό εξοργίζομαι με τα ψέμματα και που δεν το παραδέχεται.
Όλοι όσοι πάτε ξέρετε την αλήθεια αλλά είσαστε κότες…

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.333
Το τι μπορεί να γινοταν ή όχιστο παρελθόν δεν θα κάνουμε εδώ πέρα ιστορική αναδρομή έχω κάθε δικαίωμα να αλλάζω τους όρους και όποιος συμφωνεί καλώς όποιος δεν συμφωνεί δεν πειράζει καλή καρδιά..
Το θέμα μας δεν είναι αυτό αλλά η απρεπή συμπεριφορά σου..
Στο λένε ολοι αλλά εσύ εκεί προσκολλημένος στις εμμονές σου.
Δεν μιλάνε έτσι σε μια γυναίκα.

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.223
Πόντοι
4.936
Ή για να επιμείνεις, πάει να πει ότι δεν σου ειχε κάνει κι έχεις τσαντιστεί...

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.191
Πόντοι
3.506
Αντε και σου έκανε. Τόση συζήτηση όμως για αυτό, δεν οδηγεί κάπου. Το είπες, ωραία, ο κόσμος έβγαλε το συμπέρασμα του . Τέλος..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.333
Εδω θα διαφωνήσω!
Μακάρι το ηθος των κυβερνώντων να ήταν ίδιο με αυτό των υπολοίπων πολιτών.
Δυστυχώς διαχρονικα μας κυβερνούν ανθρωπάκια βουτηγμενα στη διαπλοκη και τη μίζα.
Ο Δον Κορλεονε μοιάζει ιεροκηρυκας μπροστά τους.
Ίσως και ο "Kerveras" ,αποτελεί μέλος της κυβερνητικής μαφιας,αν και δεν τον κόβω για τόσο έξυπνο!
Έτσι ακριβώς ολόσωστο μεγάλο και φλέγον ζήτημα..
Αλλά αφού ο κέρβερος κέρβερας(τι να περιμένεις από ένα τέτοιο nik name παρά το να είναι έκδοση του bitch..) πως στο καλό λέγεται ..είναι τόσο large ή ξεχνάει ότι είμαστε κύπρος η ρουμανία και έχει την δυνατότητα να επιβαρυνθεί με 24% φορολογία ευχαρίστως να του δώσουμε απόδειξη(δεν έχω πρόβλημα το έχω ρυθμίσει )να την πάει κ στη γυναίκα του αν έχει να θαυμάσει τις δραστηριότητες του!
Κ κλασσικά όλα την στεφανία να κατηγορήσει...

Τελευταία τροποποίηση:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Είναι η μόνη????

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.842
Πόντοι
206
Με την ξεκαθαρη διαφορα οτι εσεις οι νοτιοΕλλαδιτες ειστε ολοι χοντρομαλακες.

Ασε μας ρε γκεουλα , πήγαινε σε κάνα πορνό σινεμά να πιπωσειΣ κανα παππού

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.333
Αχ παρακαλώ θερμά μην αρχίσουμε τώρα τις αντιπαραθέσεις περί σημείων της ελλάδας ..εγώ σε όσα μέρη πηγαίνω μέσω των ταξιδιών μου έχω την καλύτερη εντύπωση για τη συμπεριφορά των ατόμων κάθε μέρος είναι τελείως διαφορετικό και από τα τέσσερα! οπότε ας μείνουμε σε αυτό :*

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.570
Πόντοι
5.595

Ε ναι μιλάμε για ατελείωτα ψέματα από την συγκεκριμένη. Το μόνο ιερό που έχει είναι το χρήμα..

Αλλά τι να λέμε τώρα.. είπαμε πες μου τους φίλους σου να σου πω ποια είσαι. Την υπερασπίζονται όλα τα ναυάγια, μία πουτάνα και ένας πούστης

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.333
Πόσες σελίδες και καμία φωτογραφία ώρα να βάλω!

Συνημμένα

• IMG_20250810_193616.jpg
    IMG_20250810_193616.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 63

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Ε ναι μιλάμε για ατελείωτα ψέματα από την συγκεκριμένη. Το μόνο ιερό που έχει είναι το χρήμα..

Αλλά τι να λέμε τώρα.. είπαμε πες μου τους φίλους σου να σου πω ποια είσαι. Την υπερασπίζονται όλα τα ναυάγια, μία πουτάνα και ένας πούστης
Ωπα ρε ροβινσωνα ....λαρωσε φίλε....

Άμα σου φταίει κάτι....πήγαινε κοιταξου στον καθρέφτη

Και βαρα μια κουτουλιά μήπως ησυχάσουμε από σένα

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
127.185

.......εισαι εσύ εξαιρετικα πετυχημένος που αντι να ασχοληθεις με κατι πιο ουσιωδες στην ζωή σου είσαι όλη την μέρα στο νήμα της Στεφανίας και την βρίζεις !
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ !
Δεν μπορώ με κούρασες πάω να κλαμπαρω με τους φίλους μου που μία νύχτα απο την ζωή τους ολη σου η ζωή !

Υ..Γ...παρε και ένα :rose: μιας και έχω πολλά και μου περισσεύουν

Τελευταία τροποποίηση:

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.391
Πόντοι
2.036
Εγώ ένα ξέρω, μετά από 3-4 συνεδρίες που έχω κάνει με την Στεφανία τα τελευταία χρόνια:
Ότι ανεξάρτητα από την εμφάνισή της, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, η εμπειρία μασάζ με happy ending & edging που προσφέρει στο 2ο μέρος της συνεδρίας είναι ξεχωριστή και αναλογικά προσιτή, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη χρέωσή της συμπ/ται και ο χώρος που διαθέτει η ίδια. Αναφέρομαι στο μασάζ μόνο με το ωραίο τελείωμά του στο τέλος, κι όχι στο πακέτο με μασάζ + σεξ με μια ή παραπάνω εκτονώσεις, που εκεί το κόστος ανεβαίνει αρκετά και παύει πιθανόν να είναι vfm, τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Όποιος έχει αντίρρηση σε αυτό, είναι φυσικά καλοδεχουμένη, φτάνει να πει ποιά άλλη κοπέλα του χώρου αντίστοιχης ηλικίας με την Στεφανία (κι όχι καμία που είναι στα 50-60φεύγα) προσφέρει αυτό το (βασικό) πακέτο, με αυτή την χρέωση και σε δικό της χώρο.
Πιστεύω καμία, και η συγκεκριμένη βρήκε ένα κενό στην αγορά αυτού του χώρου και το κάλυψε, γιαυτό κι έχει μετά από τόσα χρόνια ακόμα ζήτηση και σταθερή πελατεία, παρά το γεγονός ότι άλλες κοπέλες του χώρου είναι πολύ πιο γκομενάρες από εκείνην, όμως δεν προσφέρουν το ίδιο "προϊόν" και σίγουρα όχι σε αυτά τα λεφτά.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
8.356
Πόντοι
3.346
Εγώ ένα ξέρω, μετά από 3-4 συνεδρίες που έχω κάνει με την Στεφανία τα τελευταία χρόνια:
Ότι ανεξάρτητα από την εμφάνισή της, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, η εμπειρία μασάζ με happy ending & edging που προσφέρει στο 2ο μέρος της συνεδρίας είναι ξεχωριστή και αναλογικά προσιτή, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη χρέωσή της συμπ/ται και ο χώρος που διαθέτει η ίδια. Αναφέρομαι στο μασάζ μόνο με το ωραίο τελείωμά του στο τέλος, κι όχι στο πακέτο με μασάζ + σεξ με μια ή παραπάνω εκτονώσεις, που εκεί το κόστος ανεβαίνει αρκετά και παύει πιθανόν να είναι vfm, τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Όποιος έχει αντίρρηση σε αυτό, είναι φυσικά καλοδεχουμένη, φτάνει να πει ποιά άλλη κοπέλα του χώρου αντίστοιχης ηλικίας με την Στεφανία (κι όχι καμία που είναι στα 50-60φεύγα) προσφέρει αυτό το (βασικό) πακέτο, με αυτή την χρέωση και σε δικό της χώρο.
Πιστεύω καμία, και η συγκεκριμένη βρήκε ένα κενό στην αγορά αυτού του χώρου και το κάλυψε, γιαυτό κι έχει μετά από τόσα χρόνια ακόμα ζήτηση και σταθερή πελατεία, παρά το γεγονός ότι άλλες κοπέλες του χώρου είναι πολύ πιο γκομενάρες από εκείνην, όμως δεν προσφέρουν το ίδιο "προϊόν" και σίγουρα όχι σε αυτά τα λεφτά.
Τυπε, όπως εχω ξαναπεί μια χαρα ειναι η τιμη και με το σεξ γιατι απλα η κοπέλα ζει για να γαμιεται.

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.391
Πόντοι
2.036

πολυζωης

Ανώτατος