Εγώ ένα ξέρω, μετά από 3-4 συνεδρίες που έχω κάνει με την Στεφανία τα τελευταία χρόνια:
Ότι ανεξάρτητα από την εμφάνισή της, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, η εμπειρία μασάζ με happy ending & edging που προσφέρει στο 2ο μέρος της συνεδρίας είναι ξεχωριστή και αναλογικά προσιτή, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη χρέωσή της συμπ/ται και ο χώρος που διαθέτει η ίδια. Αναφέρομαι στο μασάζ μόνο με το ωραίο τελείωμά του στο τέλος, κι όχι στο πακέτο με μασάζ + σεξ με μια ή παραπάνω εκτονώσεις, που εκεί το κόστος ανεβαίνει αρκετά και παύει πιθανόν να είναι vfm, τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Όποιος έχει αντίρρηση σε αυτό, είναι φυσικά καλοδεχουμένη, φτάνει να πει ποιά άλλη κοπέλα του χώρου αντίστοιχης ηλικίας με την Στεφανία (κι όχι καμία που είναι στα 50-60φεύγα) προσφέρει αυτό το (βασικό) πακέτο, με αυτή την χρέωση και σε δικό της χώρο.
Πιστεύω καμία, και η συγκεκριμένη βρήκε ένα κενό στην αγορά αυτού του χώρου και το κάλυψε, γιαυτό κι έχει μετά από τόσα χρόνια ακόμα ζήτηση και σταθερή πελατεία, παρά το γεγονός ότι άλλες κοπέλες του χώρου είναι πολύ πιο γκομενάρες από εκείνην, όμως δεν προσφέρουν το ίδιο "προϊόν" και σίγουρα όχι σε αυτά τα λεφτά.