You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 954
- Πόντοι
- 361
Να και κάποιος που βλέπει σωστάΈνα καλώδιο εξέχει από την γυψοσανίδα οροφής Στέφ![]()
Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 954
- Πόντοι
- 361
Ορεινή αχαια ? Ή Μεσολόγγι? Γιατί θα βρίσκομαι εκεί , μπας και ταιριάξει. Αλλιώς μετά χειμώνα Γρεβενά που θα πάω για κυνήγι?Η παρατηρητικότητα σου είναι τρομακτική χαχα προτίμησα το φωτισμό με led και όχι με πολύελαιους.. αυτό το καλώδιο ήταν για φωτιστικό πιο vintage εποχής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ποιο μέρος ενδιαφέρεσαι εσύ?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.004
- Πόντοι
- 7.865
πολύ καλοκαιρινό !!!!!!!!!! <3Καλη Κυριακή!
Σας περιμένω στην τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση!
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 2.001
- Πόντοι
- 206
Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!Καλη Κυριακή!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....
Vromogato
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 344
- Πόντοι
- 20
Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...Καλη Κυριακή!
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.043
- Πόντοι
- 5.956
Σαν γυψοσανίδα με κυτταρίτιδα είναι η ρουφιάνα 

Σοβαρά τώρα δίνετε χρήματα για να ερωτοτροπεισετε με την συγκεκριμένη;
Σοβαρά τώρα δίνετε χρήματα για να ερωτοτροπεισετε με την συγκεκριμένη;
Εν τω μεταξύ από τις φωτογραφίες που βγάζει φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει παρέα και οι λήψεις γίνονται αυτόματα με ρύθμιση από το τηλεφωνο...το ίδιο και τα βίντεο που ανεβάζει....αλλά ακόμα και διαφορετικά να ήταν,πραγματικά ρωτάτε να σας πει τι ???Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....
Με ποιον είναι...θα μας δώσει λογαριασμό
ας πούμεLucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.469
- Πόντοι
- 1.446
Μην κράζετε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς . Δεν το καταλαβαίνω αυτό . Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο . Δεν το καταλαβαίνετε ;;
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.043
- Πόντοι
- 5.956
Το ασχημο η ανυπαρκτο γουστο ομως κανει κακο στην ΄΄αγορα΄΄΄...Οποτε η κριτικη και τα σχολια ειναι παντα αναγκαια εως απαραιτηταΜην κράζετε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς . Δεν το καταλαβαίνω αυτό . Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο . Δεν το καταλαβαίνετε ;;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Πολύ σωστά πεπόνια κρατάω! Η φαντασία και η πρωτοτυπία πιστεύω είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό!Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.819
- Πόντοι
- 26.236
Είναι και το ντάτσουν απέξω γεμάτο με πεπόνια για να καταλάβεις ότι έφτασες . Τόση ατμόσφαιρα σου λεω .Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Vromogato
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 344
- Πόντοι
- 20
Σε αυτό σε βρίσκω απόλυτα σωστή!!!Πολύ σωστά πεπόνια κρατάω! Η φαντασία και η πρωτοτυπία πιστεύω είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό!![]()
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.004
- Πόντοι
- 7.865
Με αυτό το χαμόγελο και την καλή διάθεση...
Απο μένα είναι ΝΑΙ.
Απο μένα είναι ΝΑΙ.
Δεν επηρεαζόμαστε από τα ψέματα και τις υπερβολές!
Γυμναζόμαστε με στυλ πάντα!
captain922
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.247
- Πόντοι
- 206
Τύπε για το πως χρησιμοποιούνται τα πεπόνια μπορείς να ρωτήσεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη που έχει το know how.Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
Vromogato
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 344
- Πόντοι
- 20
Νομίζω πως όλοι ξέρουμε ή μπορουμε να φανταστούμε για τα πεπόνια... Αλλά ποτέ μην αποκλείεις μια πιο ευφάνταστη χρήση από κάποιον/κάποια με αρκούντως ζωηρή φαντασία... Γι αυτό λοιπόν λέω ότι... έχω περιέργεια...Τύπε για το πως χρησιμοποιούνται τα πεπόνια μπορείς να ρωτήσεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη που έχει το know how.
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Ακόμα και απο την φωτογραφία φαίνεται πόσο όμορφος και περιποιημενός είναι ο χώρος σου όπως κι εσύ άλλωστε!!Καλη Κυριακή!
Μου άρεσε η ιδέα σου να βγάλεις μια φωτογραφία με τους καλοκαιρινούς καρπούς και το κρεμαστό κόσμημα που χαρακτηρίζει την τρέχουσα αυτή περιόδο του χρόνου!
Να θυμάσαι, πάντα να κρατάς την θετική σου διάθεση και σκέψη και μόνο να χαμογελάς!!

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K