Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να και κάποιος που βλέπει σωστάΈνα καλώδιο εξέχει από την γυψοσανίδα οροφής Στέφ![]()
Ορεινή αχαια ? Ή Μεσολόγγι? Γιατί θα βρίσκομαι εκεί , μπας και ταιριάξει. Αλλιώς μετά χειμώνα Γρεβενά που θα πάω για κυνήγι?Η παρατηρητικότητα σου είναι τρομακτική χαχα προτίμησα το φωτισμό με led και όχι με πολύελαιους.. αυτό το καλώδιο ήταν για φωτιστικό πιο vintage εποχής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ποιο μέρος ενδιαφέρεσαι εσύ?
πολύ καλοκαιρινό !!!!!!!!!! <3Καλη Κυριακή!
Σας περιμένω στην τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση!
Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!Καλη Κυριακή!
Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...Καλη Κυριακή!
Εν τω μεταξύ από τις φωτογραφίες που βγάζει φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει παρέα και οι λήψεις γίνονται αυτόματα με ρύθμιση από το τηλεφωνο...το ίδιο και τα βίντεο που ανεβάζει....αλλά ακόμα και διαφορετικά να ήταν,πραγματικά ρωτάτε να σας πει τι ???Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....
ας πούμεΤο ασχημο η ανυπαρκτο γουστο ομως κανει κακο στην ΄΄αγορα΄΄΄...Οποτε η κριτικη και τα σχολια ειναι παντα αναγκαια εως απαραιτηταΜην κράζετε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς . Δεν το καταλαβαίνω αυτό . Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο . Δεν το καταλαβαίνετε ;;
Πολύ σωστά πεπόνια κρατάω! Η φαντασία και η πρωτοτυπία πιστεύω είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό!Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
Είναι και το ντάτσουν απέξω γεμάτο με πεπόνια για να καταλάβεις ότι έφτασες . Τόση ατμόσφαιρα σου λεω .Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
Σε αυτό σε βρίσκω απόλυτα σωστή!!!Πολύ σωστά πεπόνια κρατάω! Η φαντασία και η πρωτοτυπία πιστεύω είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό!![]()
Δεν επηρεαζόμαστε από τα ψέματα και τις υπερβολές!
Γυμναζόμαστε με στυλ πάντα!
Τύπε για το πως χρησιμοποιούνται τα πεπόνια μπορείς να ρωτήσεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη που έχει το know how.Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...![]()
Νομίζω πως όλοι ξέρουμε ή μπορουμε να φανταστούμε για τα πεπόνια... Αλλά ποτέ μην αποκλείεις μια πιο ευφάνταστη χρήση από κάποιον/κάποια με αρκούντως ζωηρή φαντασία... Γι αυτό λοιπόν λέω ότι... έχω περιέργεια...Τύπε για το πως χρησιμοποιούνται τα πεπόνια μπορείς να ρωτήσεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη που έχει το know how.
Ακόμα και απο την φωτογραφία φαίνεται πόσο όμορφος και περιποιημενός είναι ο χώρος σου όπως κι εσύ άλλωστε!!Καλη Κυριακή!