Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Ένα καλώδιο εξέχει από την γυψοσανίδα οροφής Στέφ :hi:
Η παρατηρητικότητα σου είναι τρομακτική χαχα προτίμησα το φωτισμό με led και όχι με πολύελαιους.. αυτό το καλώδιο ήταν για φωτιστικό πιο vintage εποχής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και μετά που??? Υπάρχει κάτι??
Για ποιο μέρος ενδιαφέρεσαι εσύ?

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
478
Πόντοι
21
Η παρατηρητικότητα σου είναι τρομακτική χαχα προτίμησα το φωτισμό με led και όχι με πολύελαιους.. αυτό το καλώδιο ήταν για φωτιστικό πιο vintage εποχής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ποιο μέρος ενδιαφέρεσαι εσύ?
Ορεινή αχαια ? Ή Μεσολόγγι? Γιατί θα βρίσκομαι εκεί , μπας και ταιριάξει. Αλλιώς μετά χειμώνα Γρεβενά που θα πάω για κυνήγι?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Καλη Κυριακή!
Σας περιμένω στην τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση!

Συνημμένα

• IMG_20250802_121925.jpg
    IMG_20250802_121925.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 52

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Καλη Κυριακή!
Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....

Vromogato

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
341
Πόντοι
20
Καλη Κυριακή!
Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...:embarrased::cheesy:

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
391
Πόντοι
21
Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....
Εν τω μεταξύ από τις φωτογραφίες που βγάζει φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει παρέα και οι λήψεις γίνονται αυτόματα με ρύθμιση από το τηλεφωνο...το ίδιο και τα βίντεο που ανεβάζει....αλλά ακόμα και διαφορετικά να ήταν,πραγματικά ρωτάτε να σας πει τι ???
Με ποιον είναι...θα μας δώσει λογαριασμό :headbang: ας πούμε

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.888
Πόντοι
1.196
Μην κράζετε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς . Δεν το καταλαβαίνω αυτό . Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο . Δεν το καταλαβαίνετε ;;

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.360
Πόντοι
2.256
Μην κράζετε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς . Δεν το καταλαβαίνω αυτό . Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο . Δεν το καταλαβαίνετε ;;
Το ασχημο η ανυπαρκτο γουστο ομως κανει κακο στην ΄΄αγορα΄΄΄...Οποτε η κριτικη και τα σχολια ειναι παντα αναγκαια εως απαραιτητα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.944
Καλή Κυριακή... Είναι καιρός τώρα που έχω ψηθεί ότι πραγματικά πρέπει να δοκιμάσω αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα σαν όαση με την πρώτη ευκαιρία... Όμως η σημερινή φωτογραφία μου δίνει ενα επιπλέον κίνητρο... Αν δεν κανω λάθος αυτό ειναι πεπόνι, σωστά; Ε, είμαι απίστευτα περίεργος αν χρησιμεύει για την ατμόσφαιρα και με τι τρόπο...:embarrased::cheesy:
Πολύ σωστά πεπόνια κρατάω! Η φαντασία και η πρωτοτυπία πιστεύω είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό! :*

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Είναι και το ντάτσουν απέξω γεμάτο με πεπόνια για να καταλάβεις ότι έφτασες . Τόση ατμόσφαιρα σου λεω .

Vromogato

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
341
Πόντοι
20
Αφού ρε παιδιά, εσείς οι παραπάνω δεν είσαστε φαν... Έχω πραγματικά απορία γιατί είσαστε εδώ, σε αυτό το thread και όχι κάπου που να είσαστε όντως φαν;;;:think:

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
21.608
Πόντοι
4.936

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.137
Πόντοι
206
Τύπε για το πως χρησιμοποιούνται τα πεπόνια μπορείς να ρωτήσεις τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη που έχει το know how.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom