Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σέξυ....Καλησπέρα στους αγαπημένους Μ!

Πολύ γοητευτική όπως με κάθε σου φόρεμα!Καλησπέρα στους αγαπημένους Μ!
Δείξε λίγο το στήθος σου και για μας που του έχουμε αδυναμίαΚαλησπέρα στους αγαπημένους Μ!
Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!Δείξε λίγο το στήθος σου και για μας που του έχουμε αδυναμία
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ο βασιλιας ολων των επιστημων !!!Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!
Άρα με την εις άτοπον απαγωγή που λέμε εμείς οι μαθηματικοί, είτε δεν την έχεις γνωρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είτε δεν την έχεις γνωρίσει πραγματικά!
Φίλε μαθηματικέ, ο προτασιακός λογισμός σου είναι καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά!Άμα του έχεις αδυναμία, πάει να πει το έχεις δει, αν το έχεις δει πάει να πει έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας, αν το έχεις γνωρίσει πάει να πει δεν κατάλαβες τίποτα!
Άρα με την εις άτοπον απαγωγή που λέμε εμείς οι μαθηματικοί, είτε δεν την έχεις γνωρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είτε δεν την έχεις γνωρίσει πραγματικά!
Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".Φίλε μαθηματικέ, ο προτασιακός λογισμός σου είναι καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά!
Φυσικά η Στεφανία είναι κορίτσι με πολλές χάρες, αλλά εγώ είμαι βυζολάγνος και έχω έμφυτες αδυναμίες.
Και εδώ έρχεται η βιολογία να συνοδεύσει τα μαθηματικά.
Αφηστε ρε παιδιά το στήθος κλπ.Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".
Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.Από ότι φαίνεται φίλοι μου, ούτε τα μαθηματικά, ούτε η βιολογία, αλλά ούτε κ η τριγωνομετρία κ ο Αρχιμήδης (μη γράψω λάθος το όνομα κ παρεξηγηθούμε!) ο ίδιος να κατέβει, μπορούν να πείσουν την Στεφανία να δείξει λίγο το στήθος της, δυστυχώς! Στο θέμα αυτό δείχνει να είναι "μη μου τους κύκλους τάραττε".
εχει φωτο σε προηγουμενες σελιδες του νηματος!!! χωρις ζιβαγκο!!!Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.
Αλλά στην φωτογραφία που σχολίασα ούτε ζιβάγκο να φόραγε!
Δεκέμβρης φίλε, προσέχει για να μη κρυώσει. Το καλοκαίρι δίπλα στην πισίνα φόραγε λιγότερα!Μα δεν ειπα να δειξει γυμνο το στήθος.
Αλλά στην φωτογραφία που σχολίασα ούτε ζιβάγκο να φόραγε!
Χρόνια πολλά Στεφάνια να είσαι καλά και σε περιμένουμε να έρθεις με το νέο έτος θεσσαλονικη.Χρόνια πολλά με υγεία!
Χρόνια πολλά στεφι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρόνια πολλά με υγεία!
Χρόνια πολλά και καλά γλυκό κορίτσιΧρόνια πολλά με υγεία!