Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.228
- Πόντοι
- 8.236
Σε ποιες αναφέρεσαι? Στείλε πμεχει στείλει ταμείο ανεργίας τις ψηλομυτες μη μου άπτου δικαιωματίστριες ιερόδουλες του σαητ .
Σε ποιες αναφέρεσαι? Στείλε πμεχει στείλει ταμείο ανεργίας τις ψηλομυτες μη μου άπτου δικαιωματίστριες ιερόδουλες του σαητ .
Σε μένα προσωπικά δε με ρώτησε καν νικ νέημ κλπ όταν απάντησε στο μνμ μου για ραντεβού και φυσικά δε της είπα κάτι.
Τελειώνοντας το δεκαήμερο που έχει γράψει η κοπέλα ότι θα είναι διαθέσιμη αρχικά καί έχοντας γράψει την άποψη του ο κάθε απίθανος , δικαιούμαστε να πούμε την γνώμη μας και όσοι καταφέραμε να την συναντήσουμε .
Προσωπικά κινήθηκα άμεσα .
Την προηγούμενη Κυριακή πρώτη εμφάνιση ,
Δευτέρα πρωί - πρωί pm (από τις 8)
και εύκολη επικοινωνία με γρήγορες απαντήσεις στο viber λίγο αργότερα .
Από Τρίτη και μετά δυστυχώς χάθηκε η μπάλα .
Και από την κοπέλα , που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον όγκο της ζήτησης αλλά κυρίως και από πολλά μέλη που ξεδίπλωσαν το "ταλέντο" τους με αισχρούς χαρακτηρισμούς περί καταγωγής , χρώμα δέρματος κτλ .
Πραγματική παρέλαση από σαλιάρηδες , μπατίρηδες , κατεστραμμένους πιατσόβιους , παρακαλομούνηδες , υποψηφίους προαγωγούς ,
Ενώ άνθρωποι σοβαροί που γνωρίζω , που ενδιαφέρονταν για συνάντηση , χάθηκαν τα μυνήματα τους σε αυτόν τον απίστευτο βομβαρδισμό καυλάντας ...
Η @Sophia20 λοιπόν είναι ένα πιπινάκι σε στυλ Μάγδας19 για όσους θυμούνται και πού πάλι όλο το σάιτ έψαχνε το τηλέφωνο της .
Στυλάκι , ζωντάνια και ηλικία ίδια με το άλλο απίστευτο καυλοράπανο πού είχε κάνει τον ίδιο σεισμό και θα τολμήσω να κάνω την σύγκριση .
Έξυπνη στην επικοινωνία από κοντά , το έχει το μπλα μπλα και χωρίς να είναι αγγελάκι της victoria secret , χωρίς να είναι καν τσόντα σε ντύσιμο - εμφάνιση , απλά σέβεται αυτόν που έχει δίπλα της , έχει την καλύτερη διάθεση να σε ευχαριστήσει και σε συνδυασμό με την αρκετά καλή εξωτερική εμφάνιση αντικειμενικά , τις καλές υπηρεσίες ,
αφήνει μία αξιόλογη παρακαταθήκη για την συνέχεια , πράγμα που , συναδέλφισσες της με περισσότερα χιλιόμετρα στον χώρο δεν το έχουν καταφέρει ακόμα .
Προτείνω χαμηλούς τόνους στην όποια συνέχεια από όλους ( και από την Σοφία ) , έχουν καεί και άλλα διαμαντάκια από τέτοιες συμπεριφορές βλ Μαριλένα πχ
Αυτά από μένα , καλησπέρα![]()

Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το συγκροτημένο μυαλό γιατί όπως είναι γνωστό είναι ..Επιτέλους μια σωστά δομημένη κριτική, από ένα συγκροτημένο στα μυαλά του μέλος.
Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Δημογκόλη.![]()
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το συγκροτημένο μυαλό γιατί όπως είναι γνωστό είναι ..![]()
Ρε άντε γ@μησου από δω…Έγινα μέλος για να συμμετάσχω στο εν λόγω θρεντ, καλώς σας βρήκα.
Ηρέμησε πιτσιρικάΡε άντε γ@μησου από δω…![]()
Ξερεις τι ειπες τωρα? ΔΕ θα μπαινεις στα υπολοιπα δηλαδη?Έγινα μέλος για να συμμετάσχω στο εν λόγω θρεντ, καλώς σας βρήκα.
Οταν επιστρεψεις ελα κατα Θεσσαλονικη να βγαλουμε γουστα καυλακι....Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golden shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.
Αν δεν μπω στα υπόλοιπα τι θα γίνει;Ξερεις τι ειπες τωρα? ΔΕ θα μπαινεις στα υπολοιπα δηλαδη?
....Τελειώνοντας το δεκαήμερο που έχει γράψει η κοπέλα ότι θα είναι διαθέσιμη αρχικά καί έχοντας γράψει την άποψη του ο κάθε απίθανος , δικαιούμαστε να πούμε την γνώμη μας και όσοι καταφέραμε να την συναντήσουμε .
Προσωπικά κινήθηκα άμεσα .
Την προηγούμενη Κυριακή πρώτη εμφάνιση ,
Δευτέρα πρωί - πρωί pm (από τις 8)
και εύκολη επικοινωνία με γρήγορες απαντήσεις στο viber λίγο αργότερα .
Από Τρίτη και μετά δυστυχώς χάθηκε η μπάλα .
Και από την κοπέλα , που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον όγκο της ζήτησης αλλά κυρίως και από πολλά μέλη που ξεδίπλωσαν το "ταλέντο" τους με αισχρούς χαρακτηρισμούς περί καταγωγής , χρώμα δέρματος κτλ .
Πραγματική παρέλαση από σαλιάρηδες , μπατίρηδες , κατεστραμμένους πιατσόβιους , παρακαλομούνηδες , υποψηφίους προαγωγούς ,
Ενώ άνθρωποι σοβαροί που γνωρίζω , που ενδιαφέρονταν για συνάντηση , χάθηκαν τα μυνήματα τους σε αυτόν τον απίστευτο βομβαρδισμό καυλάντας ...
Η @Sophia20 λοιπόν είναι ένα πιπινάκι σε στυλ Μάγδας19 για όσους θυμούνται και πού πάλι όλο το σάιτ έψαχνε το τηλέφωνο της .
Στυλάκι , ζωντάνια και ηλικία ίδια με το άλλο απίστευτο καυλοράπανο πού είχε κάνει τον ίδιο σεισμό και θα τολμήσω να κάνω την σύγκριση .
Έξυπνη στην επικοινωνία από κοντά , το έχει το μπλα μπλα και χωρίς να είναι αγγελάκι της victoria secret , χωρίς να είναι καν τσόντα σε ντύσιμο - εμφάνιση , απλά σέβεται αυτόν που έχει δίπλα της , έχει την καλύτερη διάθεση να σε ευχαριστήσει και σε συνδυασμό με την αρκετά καλή εξωτερική εμφάνιση αντικειμενικά , τις καλές υπηρεσίες ,
αφήνει μία αξιόλογη παρακαταθήκη για την συνέχεια , πράγμα που , συναδέλφισσες της με περισσότερα χιλιόμετρα στον χώρο δεν το έχουν καταφέρει ακόμα .
Προτείνω χαμηλούς τόνους στην όποια συνέχεια από όλους ( και από την Σοφία ) , έχουν καεί και άλλα διαμαντάκια από τέτοιες συμπεριφορές βλ Μαριλένα πχ
Αυτά από μένα , καλησπέρα![]()

Είχε από όλα τα λουλούδια ο μπαξές Οντινάκο μου

...οι πιο ωραιοι ειναι οι βρωμοψωληδες επαϊοντες που προτεινουν business planΕίχε από όλα τα λουλούδια ο μπαξές Οντινάκο μου![]()

Τρολακι είναι ο τύπος... Ξέρεις από αυτούς που είναι σκληρά αγόρια εδώ στο site και με τα κορίτσια από κοντά κάνουν κακάκια.... ΧαχαχαχαΤον έχω του ελαφρού ρεπερτορίου
Όταν ο άνθρωπος γαμει κάνει μπαμ.... αυτός είναι ΓΙΏΤΑ 5Τρολακι είναι ο τύπος... Ξέρεις από αυτούς που είναι σκληρά αγόρια εδώ στο site και με τα κορίτσια από κοντά κάνουν κακάκια.... Χαχαχαχα
Καλά υπάρχει στο στρατό αυτό που λέει... '' Γιώτα γιώτα... Ζωή και κότα "...Όταν ο άνθρωπος γαμει κάνει μπαμ.... αυτός είναι ΓΙΏΤΑ 5
Εδώ βγαίνει αυτός που παρακαλάει την κοπέλα να του απαντήσει και κράζει αυτούς που παρακαλανε την κοπέλα να τους απαντήσει!!!!!!Όταν ο άνθρωπος γαμει κάνει μπαμ.... αυτός είναι ΓΙΏΤΑ 5
Δυο ειναι οι συμβουλες που εχω και λεω σε καθε κοπελα που θελει να μπει στο χωρο.Καλημέρα. Απλως θεωρω σωστο και δικαιο να διευκρινήσεις ότι με χαρακτήρισες μέτρια χωρις να με συναντησεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Οπως μπορεί κανείς να δει παραδέχομαι τα τυχόν στραβά μου (οτι ακυρωσα 2 ραντεβού, οτι τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με την διαχείριση των μνμτ κτλ κτλ) αλλα μέτρια εμφανισιακά και στο σεξ και στην απο κοντα επικοινωνία δεν ειμαι.
Αν σου πάρω πίπα (που δεν θα σου παρω) θα καταλάβεις τι εννοώ.
Και ευτυχώς δεν χρειάζεται κανείς να αρκεστεί στα δικά μου λεγόμενα. Το επιβεβαιώνουν τα 450 μνμτ που έχω, και κυρίως όσοι με έχουν συναντήσει ειτε γράφοντας το εδω, ειτε λέγοντάς το σε εμενα και ζητώντας καπάκι επαναληπτικό ραντεβού.
Αυταα