petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.381
- Πόντοι
- 48.437
Ρε συ,εσύ είσαι αυτός που του στέλνει μήνυμα η γκόμενα στη φωτογραφία;Ρε σεις , έλεος επιτέλους με αυτό το μαδομούνι
Έχουμε σοβαρά θέματα
Καλημέρα Σοφία
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ,εσύ είσαι αυτός που του στέλνει μήνυμα η γκόμενα στη φωτογραφία;Ρε σεις , έλεος επιτέλους με αυτό το μαδομούνι
Έχουμε σοβαρά θέματα
Καλημέρα Σοφία
![]()
![]()
![]()
![]()

Πο(ρ)νηρούλη... κατ' ευθείαν στο καλό!Θα έχει και ταν λάινς.![]()
Έχεις δίκιο φίλε μου, δικό μου το λάθοςΕγώ πάντως που συνεχίζω να μπαίνω εδώ στο νήμα της κορασίδας, ελπίζοντας να δω καμιά νέα της φωτό ή να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον απ' αυτήν ή καμιά νέα κριτική, βλέπω μια αχρείαστη κόντρα και ένα ξεκατίνιασμα, που είμαι σίγουρος ότι δεν ενδιαφέρει το 99,9% των μελών εδώ και ούτε φυσικά και την ίδια την κοπέλα, και που θα μπορούσε να λυθεί μέσω προσωπικών μνμ, εκτός κι αν ο σκοπός είναι αυτό το ξεκατίνιασμα να είναι δημόσιο, για να πάψει το νήμα να έχει επισκεψιμότητα ή για να ξεμπροστιάσει κατά τη κρίση του καθενός, ο ένας τον άλλο, πράγμα που είναι σε όλους εμάς τους υπόλοιπους αδιάφορο και άσχετο με το λόγο που δημιουργήθηκε αυτό το νήμα. Ξέρω, αν δεν μου αρέσει, να πάω αλλού. Όχι κύριοι, εσείς να πάτε αλλού για να βγάλετε από μέσα σας ο,τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας.

Με την άδεια σας άγιε, το έφτιαξα για να είναι επίκαιρο, μην καταλάβουν ότι είμαστε αρχαίοι...Οι γαύροι παίρνουν κυπελλα,
οι βαζελοι ριχταρια, και στης Σοφίας το μουνί σφάζονται παλικάρια.![]()
Με την άδεια σας άγιε, το έφτιαξα για να είναι επίκαιρο, μην καταλάβουν ότι είμαστε αρχαίοι...
Aν και αμετανόητος Παναθηναϊκός στη θέση του "ριχτάρια" θα έβαζα "παπάρια".![]()

Μην αγχώνεσαι. Σε λίγες μέρες έτσι θα είναι το νήμα…Εγώ πάντως που συνεχίζω να μπαίνω εδώ στο νήμα της κορασίδας, ελπίζοντας να δω καμιά νέα της φωτό ή να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον απ' αυτήν ή καμιά νέα κριτική, βλέπω μια αχρείαστη κόντρα και ένα ξεκατίνιασμα, που είμαι σίγουρος ότι δεν ενδιαφέρει το 99,9% των μελών εδώ και ούτε φυσικά και την ίδια την κοπέλα, και που θα μπορούσε να λυθεί μέσω προσωπικών μνμ, εκτός κι αν ο σκοπός είναι αυτό το ξεκατίνιασμα να είναι δημόσιο, για να πάψει το νήμα να έχει επισκεψιμότητα ή για να ξεμπροστιάσει κατά τη κρίση του καθενός, ο ένας τον άλλο, πράγμα που είναι σε όλους εμάς τους υπόλοιπους αδιάφορο και άσχετο με το λόγο που δημιουργήθηκε αυτό το νήμα. Ξέρω, αν δεν μου αρέσει, να πάω αλλού. Όχι κύριοι, εσείς να πάτε αλλού για να βγάλετε από μέσα σας ο,τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας.
ΟΚ, αλλά μην ξεχνάμε και όσους της έχουν τάξει το πρώτο της διαρκείας. Στα ώπα-ώπα θα το έχω το κορίτσιΕσύ έχεις αναλάβει αποστολή να κάνεις την κοπέλα Ολυμπιακό.... Κάνε φοκους εκεί να τους πάρουμε τα μυαλά!!!!!
Για να κατσουν στον καναπε εννοουσα, αλλα ενταξει.Aν και αμετανόητος Παναθηναϊκός στη θέση του "ριχτάρια" θα έβαζα "παπάρια".![]()
Για να κατσουν στον καναπε εννοουσα, αλλα ενταξει.
Για το "αμετανόητος Παναθηναϊκός" με συγχωρειτε δεν ηθελα να σας προσβαλλω, την ευχη σας...

Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού...![]()

Όλες αυτό δεν κάνουν; Απλά οι άλλες κάθονται για να πάρουν και τα υπόλοιπαΣας πήρε τα λεφτά και έφυγε