Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για την Παρτουζα με την Άντζελα τήν καινούργια του Greek Power θα εννοει μάλλον.Κότα γιατί μαν;;;
Εσύ είπαμε μιλας τη γλώσσα των σκύλων (γαβ γαβ), σε ταΐζει καλή τροφή η άλλη!!!
Αφού δεν μου λες σε ποια παρτουζα, τΙ θες να σου πω ακριβώς;
μικρό παιδί και έχεις αμνησία????Κότα γιατί μαν;;;
Εσύ είπαμε μιλας τη γλώσσα των σκύλων (γαβ γαβ), σε ταΐζει καλή τροφή η άλλη!!!
Αφού δεν μου λες σε ποια παρτουζα, τΙ θες να σου πω ακριβώς;
Πλάκα κάναμε αδερφέ. Το αστείο είναι πώς αντιδράσαμε στο (αρχικό) σχόλιό σου, ακριβώς γιατί καταλάβαμε τι είπες (θεωρώ ότι και ο βόρειος κατάλαβε).Από μία απάντηση με ψυχογραφήσατε; Μπράβο ρε. (έχω γράψει και ωραία ανέκδοτα στο σάη πάντως)
Κατάλαβα ότι είναι πλάκα, αλλά η πλάκα από την ειρωνεία δεν απέχει και πολύ (ειδικά εδώ μέσα που δίνει και παίρνει). Γι'αυτό αντέδρασα έτσι. Νερό κι αλάτι. (Δεν εννοώ ότι είναι μεγαλύτερη η ίδια...)Πλάκα κάναμε αδερφέ. Το αστείο είναι πώς αντιδράσαμε στο (αρχικό) σχόλιό σου, ακριβώς γιατί καταλάβαμε τι είπες (θεωρώ ότι και ο βόρειος κατάλαβε).
Ωστόσο, ο τρόπος που το έχεις διατυπώσει (αρκετά εμπεριστατωμένα εννοώ) δεν έχρηζε απάντησης. Τι να λέγαμε δηλαδή… «πόσο δίκιο έχεις», «πράγματι, πρέπει να είναι μεγαλύτερη», «εξαίρεση θα είναι η κοπέλα»; Οπότε το ρίξαμε στον χαβαλέ…
Καμία αμνησία δεν έχω, εσύ δεν διευκρινίζειςμικρό παιδί και έχεις αμνησία????![]()
αααααααααααα...οκ....για βάλε το μυαλό σου να δουλέψειΚαμία αμνησία δεν έχω, εσύ δεν διευκρινίζεις
Πόσο δίκιο έχεις σ’ αυτό. Απλά, είναι κρίμα για 10 max 15 τύπους που τρώγονται με τα ρούχα τους, όλοι οι υπόλοιποι να είμαστε διαρκώς τσιτωμένοι.Κατάλαβα ότι είναι πλάκα, αλλά η πλάκα από την ειρωνεία δεν απέχει και πολύ (ειδικά εδώ μέσα που δίνει και παίρνει). Γι'αυτό αντέδρασα έτσι. Νερό κι αλάτι. (Δεν εννοώ ότι είναι μεγαλύτερη η ίδια...)
Τελικά και το 0,1% δεν στο αφήνω τρατο
Τον έχω του ελαφρού ρεπερτορίουίσως να αρχίσω να μιλάω την γλώσσα που μιλάνε οι κοτούλες τότε θα καταλάβει κάποια πράγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και δεν μας ενημέρωσε αν πήγε και στην παναρτούζα πουλάει τρελίτσα!!!!!!χαχαχαχαχα
Τελικά και το 0,1% δεν στο αφήνω τρατο
Θυμάμαι έκραζα κι εγώ κάποτε χωρίς επιχειρήματα…όταν ήμουν 5 βέβαια…Τον έχω του ελαφρού ρεπερτορίου

Τώρα ακόμη 5 είσαι μην έχεις αυταπάτεςΘυμάμαι έκραζα κι εγώ κάποτε χωρίς επιχειρήματα…όταν ήμουν 5 βέβαια…![]()
Ωραίο κι αυτό το επιχείρημα, το έλεγα στα 8 μου, κάποιο πιο κοντά στα 60 σου χρόνια;Τώρα ακόμη 5 είσαι μην έχεις αυταπάτες
69 ανενημερωτεΩραίο κι αυτό το επιχείρημα, το έλεγα στα 8 μου, κάποιο πιο κοντά στα 60 σου χρόνια;
Φαντάζομαι γράφτηκες όχι για να ενημερωθείς για το κορίτσι, αλλά να δεις τι μαλακίες γράφουμε άσχετα με τη κοπέλα....Έγινα μέλος για να συμμετάσχω στο εν λόγω θρεντ, καλώς σας βρήκα.
Καλημέρα. Απλως θεωρω σωστο και δικαιο να διευκρινήσεις ότι με χαρακτήρισες μέτρια χωρις να με συναντησεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Οπως μπορεί κανείς να δει παραδέχομαι τα τυχόν στραβά μου (οτι ακυρωσα 2 ραντεβού, οτι τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με την διαχείριση των μνμτ κτλ κτλ) αλλα μέτρια εμφανισιακά και στο σεξ και στην απο κοντα επικοινωνία δεν ειμαι.
Αν σου πάρω πίπα (που δεν θα σου παρω) θα καταλάβεις τι εννοώ.
Και ευτυχώς δεν χρειάζεται κανείς να αρκεστεί στα δικά μου λεγόμενα. Το επιβεβαιώνουν τα 450 μνμτ που έχω, και κυρίως όσοι με έχουν συναντήσει ειτε γράφοντας το εδω, ειτε λέγοντάς το σε εμενα και ζητώντας καπάκι επαναληπτικό ραντεβού.
Αυταα
Δομημένο μυαλό; Φλεγματικό χιούμορ που σπάει κόκαλα για δεξί ή αριστερό αυτί; Τέτοια πίστη στο έντιμο και στη διάκρισή του από το ανέντιμο; Είναι αυτά σκέψεις και φρασεολογία μιας 20χρονης και μάλιστα Ελληνίδας; Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό.
Δικαιωματίστριες ιερόδουλες; Για εξηγήσου;Η μικρή ειναι ταλέντο, έχει πετσοκοψει τους αγενεις και αυθάδεις αγροικους και ταυτόχρονα εχει στείλει ταμείο ανεργίας τις ψηλομυτες μη μου άπτου δικαιωματίστριες ιερόδουλες του σαητ .
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !