Your_Joker_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2025
- Like
- 199
- Πόντοι
- 0
Που σαι ρε Σοφάκιιιι
Ακομη δεν τελειωσες για σημερα?
Αντε και σε πρόταση γάμουεγω θα πρωτοτυπήσω
θα στείλω μενου για δείπνο
μιχ τυριά,κρασι λευκο Μπουταρι ξυρό,σαλάτα εποχής,μακαρονάδα φορνου κ πιτσα χωριάτικη κ τελος τυραμησου
θα θελει?
Που σαι ρε Σοφάκιιιι
Όταν έρθει η ώρα να την περιποιηθώ κάτω (πάντα μ αρέσει να το κάνω) να γευτώ την πικριλα των ζουμιών της. Ξέρω ακούγεται αηδιαστικό και δυστυχώς μου έχει τύχει 2-3 φορές και την έβαλα αμέσως για ντους.Αλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;
Μάλλον θα τελείωσε πολλές φορές και θα ξεθεώθηκεΠου σαι ρε Σοφάκιιιι

Μετά το ντουζ γλύκαναν;Όταν έρθει η ώρα να την περιποιηθώ κάτω (πάντα μ αρέσει να το κάνω) να γευτώ την πικριλα των ζουμιών της. Ξέρω ακούγεται αηδιαστικό και δυστυχώς μου έχει τύχει 2-3 φορές και την έβαλα αμέσως για ντους.
Ε ναι ρε συ. Μετά το μουνι γίνεται λαχταριστό λαχταριστόΜετά το ντουζ γλύκαναν;![]()

Της σοφίας λατρεψα και το βλεμμα της την ωρα που την εγλειφαΕ ναι ρε συ. Μετά το μουνι γίνεται λαχταριστό λαχταριστό![]()
Έχε το νου σου όμως απ'την πολύ γλυκάδα μη σου ανέβει το ζάχαρο...Ε ναι ρε συ. Μετά το μουνι γίνεται λαχταριστό λαχταριστό![]()
σε burger δεν παίζει κάτι;εγω θα πρωτοτυπήσω
θα στείλω μενου για δείπνο
μιχ τυριά,κρασι λευκο Μπουταρι ξυρό,σαλάτα εποχής,μακαρονάδα φορνου κ πιτσα χωριάτικη κ τελος τυραμησου
θα θελει?
Αν και δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, γιατί αυτόΕ ναι ρε συ. Μετά το μουνι γίνεται λαχταριστό λαχταριστό![]()
δεν είναι μουνι νομίζω Χχμμμ! Μάλιστα!Της σοφίας λατρεψα και το βλεμμα της την ωρα που την εγλειφα
Σαν να ελεγε "οτι θελω σας κανω. Ρουφηξε με" εβγαζε λιγο κυριαρχια
Να ποτίζονται όλες οι περιοχές μέσα στη βδομάδανα μαι κι εγώωωωωω
Τι να πρωτοσχολιάσω;;;
Τελικά μου τα έχυσαν τα πατουσάκια!!!
Αύριο στα βυζάκια παρακαλώω!
Θα το ισορροπήσω με αλάτι στη σαλάτα μετά. Βέβαια θα μου κατέβει το ζάχαρο αλλά θα ανέβει η πίεσηΈχε το νου σου όμως απ'την πολύ γλυκάδα μη σου ανέβει το ζάχαρο...![]()
Βάλε μια τιμή για όλα χωρίς έξτρα και δεν θα κατουρήσεις ξανά σε τουαλέταΠάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golen shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.
Κ τά δύο αλλά όχι άγχος απλά ξενερα.Κ Βασικά αν δω άλλη στην φωτό κ άλλη από κοντά παίρνει πούλο.Αλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;
Την βλέπω να βάζει έξω από το δωμάτιο μηχάνημα για αριθμούς προτεραιότητας αν γίνει αυτόΒάλε μια τιμή για όλα χωρίς έξτρα και δεν θα κατουρήσεις ξανά σε τουαλέτα![]()