Spyrman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.390
- Πόντοι
- 1.011
όντως δεν ξέρω τι είναι. Χάνω κάτι καλό;
Mac![]()
όντως δεν ξέρω τι είναι. Χάνω κάτι καλό;
Mac![]()
Σου έχει πει κανένας ότι μοιράζουμε λεφτά για πλάκα, με 200 ευρώ υπάρχουν κοπέλες που κάνουν παπάδες, σιγά μην σου δώσω 200 ευρώ επειδή είσαι 20 ετώνΠάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golden shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.
Δεν έπεσες στά χέρια μου γι'αυτό.Οταν επιστρέψεις πρέπει να σέ αναλάβω οποσδηποτε.Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golden shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.
Τουλάχιστον μην ξεχνάς ότι θα έχουμε πλήρες ιατρικό ιστορικό. Δεν θα μας λείπει specialty...Γαμησε τα. Από γιατρό σε γιατρό θα πηγαίνουμε
Αφού δεν απαντάς σε μυνήματα έτσι πάει....Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ

γιατί τόσα νευράκια; είπα εγώ κάπου να μου δωσεις 200 επειδη είμαι 20; άλλο είπα... δεν αναφερόμουν καν στα χρήματα αλλά στα γούσταΣου έχει πει κανένας ότι μοιράζουμε λεφτά για πλάκα, με 200 ευρώ υπάρχουν κοπέλες που κάνουν παπάδες, σιγά μην σου δώσω 200 ευρώ επειδή είσαι 20 ετών
Όλοι στο πρόσωπο σε χύνουν ; Κανείς στα βυζακια;;;να μαι κι εγώωωωωω
Τι να πρωτοσχολιάσω;;;
Τελικά μου τα έχυσαν τα πατουσάκια!!!
Αύριο στα βυζάκια παρακαλώω!
Για άλλαξε το +50 σε +30 να δω κάτι!!!!Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Μουναρε θες να μας τόν κάνεις πέτρα κ να σοβατιζουμε το σπίτι βραδιάτικα;
Η πολύ δουλειά «τρώει» τον εφέντη
Αυτο τωρα που κολλάει;Η πολύ δουλειά «τρώει» τον εφέντη
Να ξεκουράζεσαι εννοώΑυτο τωρα που κολλάει;
γειαααααΞεκουράζομαι. Ευχαριστώ
Καληνύχτα σας
Άστον να λέει κανε αυτό που γουστάρεις.Παντως έχεις φοβερή μουναρα που δεν είναι μόνο για γλυψιμο αλλά για φάγωμα κ φουλ σφυροκόπημα μετά.Το βλέπω ούτε το 2ωρω να μήν μου φτάνει μαζί σου.Κ να έχουμε καμία παράταση για 3ωρω αν αντέχεις.Αυτο τωρα που κολλάει;
Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά καυλιάρα.Ξεκουράζομαι. Ευχαριστώ
Καληνύχτα σας
Θα βγαλουμε μαζι βιντεο και φωτο.Μαζι κ χωριστα,να γινει το σωσε!Το χω διοτι εχω ασχοληθει βγαζωντας χρηματα και βοηθωντας κοπελες οταν εμαθαν οτι το πετυχαινω.Εχεις τη τρελα κ τη διαθεση,σου χω στειλει,με το καλο να τα συζητησουμε απο κοντα κ να τα κανουμε,θα χει πλακα!
Θα τα κανουμε μαζι και θα βγαλουμε φωτο-βιντεο.Θα σε κανω εγω τηλεπερσονα!Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
@Sophia20 Με τον Νικο ειμαστε φιλοι κ σεξοσυνοδοιποροι κ στη πραγματικη ζωη και σχεδιαζουμε να σε παρτουζωσουμε!Με η χωρις προωθηση του αγωνα μας Σε ενημερωνω δημοσιως γιατι αυτες τις μερες για σενα μιλαμε κ ειμαστε κοντα σε αυτα που σκεφτεσαι κ εχεις αυτα που θελουμε εμεις.Καληνυχτιζω και το συζηταμε,φιλουμπες κ να απολαμβανεις οσα κανεις (μαζι μας χαχα)!Εχουμε μεγαλα σχεδια κ εισαι σε ολα εσυΔεν έπεσες στά χέρια μου γι'αυτό.Οταν επιστρέψεις πρέπει να σέ αναλάβω οποσδηποτε.